- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Volt már a kezedben pl. Desire HD? (4,3") Nekem volt és a sima Desire(3,7") után ugyanolyan jól tudtam kezelni, pedig kicsi a kezem.
"Azon felül már hülyeség, szokjanak már le róla." - Böngészésnél például kevésbé vagy a zoomolásra vagy szövegtördelésre utalva. Ha valamilyen média anyagot nézel, kevésbé van lőrés érzeted és a virtuális billentyűzet kezelése is könnyebb a nagyobb méretű "gombok" miatt. A DHD még éppen elfér a zsebemben, de ha már 110.000-130.000et költök telefonra, akkor van pénzem külön tokra is.
-
oO7
őstag
szerintem a 4" az egy szép kerek szám (még majdnem centiben is) és ha vékony a kijelző körül a telefon, akkor szerintem kényelmesen át is lehet érni... én inkább ezt a 4" -t mondanám egy ilyen lélektani határnak... mellesleg nemtudom hogyan jött ki neked éppen a 3.7"... az hogy neked van egy olyan telefonod ami neked épp kényelmes, az nem jelenti azt, hogy nem lehet vékonyabb kerettel fizikailag ugyanakkora telefonméretbe nagyobb kijelzőt belerámolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest