Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
Bambalazs #61 üzenetére
igen, éppen annak néztem utána, hogy a Desire V-ben van-e, de abban nincs.
"HTC Desire C/V does not support HTC ImageSense."szóval a normális fényképekre azért megvan az esély. de a HD felvétel 99%, hogy felejtős lesz, de várjuk meg a hivatalos bejelentést a héten úgyis várható.
Amúgy mind1, én többre értékelem a +magot, a +memóriát, az ImageSense-t és remélhetőleg full sensét is kap. Szóval nekem bejön ahogy hozzányúltak a Desire V-hez...
up: nem akarok nagyon vitatkozni, de szerintem a ONE V HW-jához nem sok köze van. A Desire V házát, a kameráját is megkapta, a fentebb említett dolgok lettek benne upgradelve.
Ha a ONE V lenne az alap, akkor az a kamera csücsülne benne és haosnló kialakítást kapnánk. Szerintem a HTC nem akarja a (Legened ->) ONE V vonalat megtörni egy ilyen HTC ONE X re hajazó designal...
-
Wajk
addikt
válasz
Bambalazs #57 üzenetére
a lenti képek szerintem hivatalos specet tartalmaznak és ott a WVGA szerepel, ami végülis nem csoda, a procit tuningolták, de a kamerához nem nyúltak, de én még mindig reményekedek, hogy a fényképező legalább normális lesz (szoftveresen gatyába rázzák), mert ha HW-sen tud annyit az a modul... azért az gáz.
Videót felvenni nem nagyon szoktam, a WVGA meg elég szerintem hirtelen akciókhoz, de a kamerát azért sajnálnám...
jah még annyit, hogy az gondolom már egyértelmű, hogy a média kiáltotta ki One V utódnak, de ez közel sem az...
update: jah azt a képet pont elfeljtettem beszúrni
-
blueMerle
veterán
válasz
Bambalazs #26 üzenetére
A használhatóságot elősegítő dolgokat nem kell magyaráznod, ennyire ne nézz butának kérlek
A G1 óta használok Androidos telefonokat, ez sorban úgy a 10. Androidos telefon, nem számolva a tableteket.
Szürke volt, igen. A power gomb pedig működött, csak már kevésbé volt érzékeny 2 hónap után mint megvételkor. Értsd: határozottan kellett nyomni. 2 hónap, right? Mi lett volna ha még 2 hónapig használom?!
Sokan, nagyon sokan nem értik mi az hogy munkatelefon: én naponta 100-200 percet beszéltem, nonstop internet, mailek, távfelügyelet stb... nem csak előkapom hívok egyet és fél napot pihen a tokban, hanem reggeltől-estig masszív használat. Az én tempómmal képtelen volt lépést tartani pedig elhiheted kipróbáltam amit csak az időm engedett: Másik launcher, animációk kikapcsolása (bármilyen hihetetlen nekem is eszembe jutott), szinkonizáció minimalizálása (bár az akkuval elégedett voltam, ezzel nem volt gond), stb...
Nálam a frissítések semmiféle gyorsulást nem hoztak
Egyszerűen én leírtam a tapasztalataim, örülök hogy Te és más elégedett én ettől még nem voltam vele az. Ilyen egyszerű, neked és másnak se, ezvégett ne legyenek álmatlan éjszakái
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kevésbé „legendás” külsővel, de nagyobb kijelzővel és eggyel több processzormaggal debütálhat a One V ráncfelvarrása.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest