- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
Bambalazs #61 üzenetére
igen, éppen annak néztem utána, hogy a Desire V-ben van-e, de abban nincs.
"HTC Desire C/V does not support HTC ImageSense."szóval a normális fényképekre azért megvan az esély. de a HD felvétel 99%, hogy felejtős lesz, de várjuk meg a hivatalos bejelentést a héten úgyis várható.
Amúgy mind1, én többre értékelem a +magot, a +memóriát, az ImageSense-t és remélhetőleg full sensét is kap. Szóval nekem bejön ahogy hozzányúltak a Desire V-hez...
up: nem akarok nagyon vitatkozni, de szerintem a ONE V HW-jához nem sok köze van. A Desire V házát, a kameráját is megkapta, a fentebb említett dolgok lettek benne upgradelve.
Ha a ONE V lenne az alap, akkor az a kamera csücsülne benne és haosnló kialakítást kapnánk. Szerintem a HTC nem akarja a (Legened ->) ONE V vonalat megtörni egy ilyen HTC ONE X re hajazó designal...
-
Wajk
addikt
válasz
Bambalazs #57 üzenetére
a lenti képek szerintem hivatalos specet tartalmaznak és ott a WVGA szerepel, ami végülis nem csoda, a procit tuningolták, de a kamerához nem nyúltak, de én még mindig reményekedek, hogy a fényképező legalább normális lesz (szoftveresen gatyába rázzák), mert ha HW-sen tud annyit az a modul... azért az gáz.
Videót felvenni nem nagyon szoktam, a WVGA meg elég szerintem hirtelen akciókhoz, de a kamerát azért sajnálnám...
jah még annyit, hogy az gondolom már egyértelmű, hogy a média kiáltotta ki One V utódnak, de ez közel sem az...
update: jah azt a képet pont elfeljtettem beszúrni
-
Wajk
addikt
elméletileg a HTC próbál finomítani az árain, hátha ez lesz az első fecske. Ha jó áron lesz, köztes megoldásnak jöhet hozzám
szóval a Desire V-hez képest - egy SIM, + 1 mag + memória. ennek a kettőnek én jobban örülök mint a HD felvételnek, szóval jófelé alakították az én szempontomból.
az árára kíváncsi lesz, mivel ez már EU modell így a szolgáltatóknál is igen nagy valószínűséggel előfordulhat majd.
-
Wajk
addikt
válasz
littlelion21 #53 üzenetére
ja-ja, a WVGA videófelvétel kicsit bántja a szememet, de ha ez az ára, hogy jó lesz az ára ám legyen, inkább jó hogy lett 768 RAM, mint HD videófelvétel... (a dupla magról nem is beszélve
)
szóval a HTC nem csinálta meg nekem a csúcshardvert 4"-os képernyő mögé, de elfogadható eddig. tesztekre kíváncsi leszek...
kamerához: valszeg ugyan az a kamera mint a Desire V-ben, amiről itt olvashatunk.. Az olajfestmény dolog, remélhetőleg szoftveresen javítható és akkor nem lenne olyan kiábrándító a dolog, szerintem
-
Wajk
addikt
igeeen, megvan a hivatalos infó....
pontosabban kiszivárogva, egészen hivatalos valamikor az IFAN-n, napokon belül várható...úgy látom, full sense, 768MB RAM, igaz 4GB belső, de microSD slot van. Finoman hangzik....
HTC Desire X
4 inch WVGA(Super LCD)
114g, 118.5 x 62.3 x 9.3 mm
HSPA/WCDMA(Asia/Europe 900/2100 MHz), GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz)
5 MP camera, AF, LED flash, BSI sensor, F2.0, 28mm, WVGA video recording, HTC Image Sense Chip
1 GHz dual core (no more information of this SoC)
4GB ROM, 768MB RAM, microSD slot, Dropbox 25GB for 2 years
1650 mAh battery(removable)
Beats Audio
Android 4.0.4 + Sense 4.1 -
Wajk
addikt
durva ez a kisokos, Snapdragon lesz azt én is olvastam
sokszor akartam már mostanság (korábban volt) HTC venni de mindig valami apróság eltántorított, vagy botrányosan kicsi akksi, túl nagy kijelző, gyenge proci. Ha 512MB marad benne ami valószínű, akkor ebben az esetben meg ez lesz az az "apróság".
(A Sense tudtommal durván eszi a memóriát, szóval 512 mellé csak a light verzió lenne rajta, pedig a dupla mag elbírkózna a fullal. Ha beleraknák a ONE S-ból a procit még elő is rendelném
)
amúgy várjuk meg az IFA-t, amikor valószínű megkapjuk a hivatalos bejelentést...
-
Wajk
addikt
válasz
Dr.Anonymus #1 üzenetére
nem inkább, hanem pontosan az a ház
De a Desire V-ben pont a két magot hiányoltam, szóval nekem BestBuy lesz hacsak valahogy nem sikerül beszereznem egy Mi2-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest