Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Nekem a 8 gb is omnián nincs szabad hely

-
joey04
titán
válasz
runner 125
üzenetére
én viszont simán

-
Lirion
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Na igen.. veszel egy nagy mem karit, azon szinte mindig lesz hely 1-1 filmnek. Nekem korábban 4 gigás kártyám volt és 1-1,5 giga mindig volt rajta szabad.
-
joey04
titán
válasz
runner 125
üzenetére
egy ilyen divx a 20" monitoromon is bőven jó, nem még ilyen kis szir-szar 4" méretben
-
joey04
titán
infó, képek
HD2 most a név, csak, hogy legyen még egy kis kavar -
Dare2Live
félisten
Nagyonszép..... de ez is csak WM.
Meglepne ha eltántorítana Samsungtól... 
Samsung linuxnal vagy nevezzük akárhogy az SW ellátottság az ami félős. Androide is itt van 1+éve és még mindig überszükös a kínálat pedig google aztán tényleg mindent bedobott.... Nokianak itt van forja a Qt, de majd meglátjuk tényleg olyan gyorsan lesz rá minden mint ahogy igérik....
Így utólag tényleg bomba üzlet volt Nokianak a Trolltech....
-
AS
félisten
Lehet hogy az elsö készülék ami eltérít Samsungtól?
Már csak Samsung új linux rendszere szólhat közbe nálam. Azt nagyon várom.
S60 nem jöhet szoba... Android azért nem mert még multimédiában gyenge.
Igy már csak ez nagyon fel turbózót Windows marad. -
GALARDO
addikt
Ez kell.

-
AS
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
És 240 lesz?

-
fairi
őstag
úgy tűnik tényleg multitouch lesz,mondjuk megnyitottak a videóban egy régi winmo progit na ott továbbra is ügyesnek kel lenni...capacitiv kijelző ott nem bajod lesz....
Gombok szinte nem is látszanak egész egy hatalmas érintőkijelző!
Gyorsnak gyors volt pedig csak béta,nem is láttam nagyon lagat,talán mikor a videóba nagyított bele két ujjal
-
runner 125
nagyúr
Az állat.

..ez durván nagy darab. Kissé Ameo feelingem van, majd ezzel is csak fülessel lehet telefonálni.

Üdv.M
-
AS
félisten
Nagyon jó, de vajon tud lejátszani divix videókat?
-
fairi
őstag
http://wmpoweruser.com/?p=7833
na, élőképek már kézben fogva!
Ez egy nagy tepsi

-
fairi
őstag
-
macikos
addikt
Egy dologról nem volt még szó, mégpedig hogy mennyibe is fog ez kerülni
250 ezer forint? -
AS
félisten
Készülék videón úgy néz ki mint a képeken szóval tuti valós.

-
joey04
titán
Nem tudom technikailag mi a helyzet, mintha régebben olvastam volna, hogy elvileg rá lehet erőltetni a multitouchot a WM-ra. De lehet rosszul emlékszem. Ha nem, akkor az a helyzet, mint az androidnál. Csak itt nem szaggat a nagyítás, mert nem az 528as proc van benne.
Így valóban esélyes a cp kijelző, de arról is volt régebben szó, hogy esetleg megoldható rez. kijelzőn is, teljes a káosz.

Vagy fake az egész.

-
AS
félisten
De a WM6.5 nem támogatja a multitoucot.....
Ezt most nem értem.
Vagy a ÚJ HTC Touch Flou támogatja? -
erdoke
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem hiszem, hogy két kézzel ezen sokkal lassabban gépelsz, mint egy QWERTY-n. Inkább az a gond, hogy egy kézzel sehogy, mert a 67 mm-t nem éred át rendesen, max. nagyon lapát kezekkel.

-
joey04
titán
-
joey04
titán
ami még zavar, hogy nem látom a zoom sávot. remélem nem marad le, mert jó megoldás.
-
Megláttam a cikk címét, Touch Pro Three. Mondom, lehet, ugrom egy lépcsőt és a TP2 helyett ezt veszem meg?

Aztán a képek alapján elment a kedvem a géptől. Nagy, csúnya, nincs QWERTY...

-
AS
félisten
-
joey04
titán
tudom, ez ugyanaz mint a zoombar a HTC-n
Nekem nem fekszik, na. Különösen ami az omnián van, Érdekes, az egy viszonylag új rom meg opera build, mégis hajamat téptem amikor netezni akartam rajta. annál még a régebbi romos és operás dia2 is jobb volt. stylus sokat javított a helyzeten, de még akkor is a dia2-n volt élvezetesebb
de mindegy, nem általános igazságról akarok itt most senkit meggyőzni, nekem kell a stylus a wm-hoz még a 6.5nél is. Ezért nekem nem felelne meg a cp kijelző ezen a rendszeren. ezért tetszik a leo. van normális(nem lifegő) stylus (remélem) meg rez. kijelző. szép nagy.
és még egy vakut is ráerőltettek.Szóval nekem ez így jó, ahogy van.
-
erdoke
titán
-
joey04
titán
Nagyítani lehet egy kézzel, de ahhoz, hogy (a példánál maradva) kiválaszd hányadik oldal kell, nem elég dupla bökéssel nagyítani, mert akkor is kicsi lesz ujjbegyes nyomshoz. Ahhoz (multitouch hiánya miatt) kell a zoombar, ami elég sokszor megbolondul, no és lassú is néha. Legalábbis az értékrendem szerint. Szóval amig a wm7 és valami Operánál jobb böngésző nem jön, addig nekem kelleni fog a stylus ezekhez a gépekhez, ebből következik, hogy nem lesz jó a CP kijelző számomra, De ez a veszély ahogy látom nem fenyeget.
-
evone
őstag
Ha kivennénk a felesleges siros, fikazos commenteket, maradna osszesen 3-4 ertelmes hozzaszolas.

-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nem mondtam, hogy legyen nagyobb a gép
De ha akkora akksi lenne benne, még nagyobb lenne.
Vagy ha esetleg akkora van benne (nem hiszem) akkor lehetne picivel kisebb. Tölteni mindenhol lehet. -
Quasi_modo
nagyúr
akksi meg ne legyen túl böszme, így is elég nagy már a telefon
Nem mondtam, hogy legyen nagyobb a gép. De egy ekkora LCD biztosan zabál. Az OLED is akármilyen energiatakarékos mint technologia, ilyen méretben az is egy energiafaló az akkuhoz képest. Legfeljebb kevesebbet eszik mint egy ugyanekkora LCD. -
joey04
titán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Ebből semmi nem fog megvalósulni ebben a modellben.
Igazából nem is örülnék egyiknek sem.
Oled egyértelmű,
kapacitív ne legyen WM mobiban, mert oda kell a stylus még mindig sajnos
akksi meg ne legyen túl böszme, így is elég nagy már a telefon. Tölteni meg mindenhol lehet. Persze ne egy Dia szintjén legyen az akksi. -
AS
félisten
Nem mondtok hülyeséget a Microsoft 2011 re egész win et átakarja majd ültetni PDA-k ba állítólag... Persze PDA ra szabva.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Szerintem szerencsére nem. HTC-vel kapcsolatban még csak pletykák sem voltak ilyesmiről.
-
Quasi_modo
nagyúr
Ez a kijelző vajon OLED?
-
No-kia
addikt
hardver követelmény lassan megfelel egy win7 követelménynek, ütős cucc
-
plus44
veterán
Nem egy kompakt cucc.

-
vicsege
csendes tag
Mi történt a HTC-vel? Raktak rá villanót!

-
bok92
addikt
Nem rossz...
Csak egy kicsit nagy ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
joey04
titán
Na ez már igen. Jó lesz ez, a belső is elérte a 2009es szintet, a külsővel annyi gondom van, hogy szvsz rondák a gombok... de elviselném!
Ez a kijelző...
Bár az tény, hogy nagyon határon mozog méretileg. -
macikos
addikt
Fasza, télen pont jó lesz szánkózni

Na jó, nem, nekem is tetszik, csak valahogy rá kéne varázsolni az iPhone OS-t

-
DarkByte
addikt
Épp most beszéltük haverommal hogy az akksik terén sehová sincs fejlődés, viszont az étvágya az eszközöknek folyamatosan nő. Ekkora kijelző és proci mellett vajon kibír az az akku egyáltalán egy napot?

-
kbencee
aktív tag
Ez jóóóóó

Nem csak telefon, hanem célszerszám is a problémás megrendelők kezelésére. Szép szó nem használ, odamész oszt jól pofánb...d ezzel a lapáttal
Ez az IGAZI üzleti telefon -
AS
félisten
válasz
Quasi_modo
üzenetére
TG nél nagy a káva

-
rankesz
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
KB akkora lesz szerintem mint a Toshiba TG01, annak van még majdnem ekkora kijelzője.
Összehasonlításképp, ls ez csak 4.1 a HTC 4.3 lesz...
-
P00By
nagyúr
Ez már nekem nagy.
-
AS
félisten
válasz
Quasi_modo
üzenetére
NEM
De vékonyabb , szélesebb és hosszasabb a HTC HD nál.
-
Quasi_modo
nagyúr
Tudjuk a pontos méreteit?
-
AS
félisten
Nagy nagy! HTC HD van mellette egyik képen és az sem kicsi!

-
Ez már tetszik

-
oalex
senior tag
Az nem biztos hogy kapacitív lesz e vagy sem. Első pletykák arról szóltak, de most van aki ezt vitatja:
[link]Amúgy a resistív is képes csodákra. Ez például mindent lesöpör az asztalról. stylus-t is érzékeli, de nem kell neki igazi nyomás, lásd pihe-puha ecsetes példa. [link], csak kezdenék már alkalmazni.
-
amikor hátulról van fotózva a telefon, akkor miért van a hátuljára írva a Lorem Ipsum?

-
Konflikt
addikt
ekkora egy tepsit. tetszik. (de csak androiddal kene
) -
Duree
veterán
Hú hát ez nem semmi
El kell gondolkodni ,hogy lecserélem a Kaisert -
Stiky
senior tag
Bakker nemsokára már ott tartunk, hogy egy netbook méretű tabletpc-vel fogunk telefonálni...

-
rankesz
veterán
Na, asszem megvan a Touch HD-m utódja!
Az meg hogy nem Sense UI-t használ szerintem nem gond, ahogy látom 2.6-os Manila van benne, azért az se rossz ám... -
<NewL>
addikt
hú,jó széles
-
N-vidi-A
őstag
Bejövős, hatalmas kijelző!

-
Scenic
tag
Sukár darab!

-
evone
őstag
Mert mi van ha ezzel telefonalsz?

kevesebb szmájlit.
thx[ Módosította: bolondember ]
-
Stunts666
őstag
válasz
Kiss Tamás
üzenetére
HTC Touch Pro 2
-
Magnum_
nagyúr
ez de durva szerkezet.... Androiddal én is szivesen látnám
-
Kiss Tamás
csendes tag
az első képen van mellette egy másik telefon, az melyik?
-
bmwk1200s
őstag
Jönne inkább Androiddal, meg Sense UI-val!

-
helixP
nagyúr
Hát, ez filmnézésre van kitalálva, de mondjuk ezzel telefonálni...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db TP-Link Deco M4R Mesh Wi-Fi
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)