- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
-
LouiS22
veterán
válasz
fcsaba89 #14728 üzenetére
Igen, elméletileg működhet (a gyakorlatot mindjárt kipróbálod te). Ha már van gmail címed, akkor működnie kell. A play.google.com oldalra kell bejelentkezned és megvenni a kívánt appokat. Ha meg megvan a telefon, akkor szinkronizálja majd. Szóval elméletileg működnie kell...
-
LouiS22
veterán
válasz
csiszta2 #14711 üzenetére
Valaki más is küzdött ezzel a problemmel, de neki pár óra után ment. Ez mondjuk ellentmondana a kártyás használatnak. Egy ötlet: kérdezz rá a netes fizetésre, nekem úgy rémlik, hogy Juniornál külön szerződés kell rá. Plusz egy javaslat: ha már OTP-ben jársz, akkor kérdezz rá a Simple nevű szolgáltatásra, lehet, hogy sokkal jobban jársz vele (PayPass kártya, ingyenes számlavezetés).
-
-
LouiS22
veterán
[DEV-ONLY] JellyBean + Sense 4.5 4.06.999.9 CL112670 release-keys
OMFG
-
-
LouiS22
veterán
válasz
berik899 #14666 üzenetére
Tudod, 150 ezer forintnál nagyon nem mindegy, hogy akkor szembesülsz a szituval, amikor visszacsattogsz sufniékhoz, ők meg széttárják a kezüket, és azt mondják: javíthatatlan. Valószínűleg nem véletlenül írjuk le, hogy miért ajánlott a hivatalos csatorna. Nem, nem vagyunk beépített emberek
Plusz, csak egy egyszerű példa: amit gyári garival adtak el, arra biztosan van is garancia. A HTC nem fogja holnap lehúzni a rolót, ellenben sufni GSM simán megteheti. Na, akkor mit csinálsz a bolti gariddal? Kitörlöd vele a popsid és kifizeted a sufni és hivatalos ár különbözetének többszörösét a javításért. Megéri? Döntsd el te. Egyszer kell csak megszívnod...
-
LouiS22
veterán
válasz
Fernando321 #14662 üzenetére
Menj el és vedd meg
-
LouiS22
veterán
Továbbra sem hiszem el, hogy ennyire hiszékenyek lennénk. Ha valaminek van egy piaci ára és jelentősen olcsóbban felbukkan arról a valamiről egy hirdetés, akkor szerintem evidens, hogy megszólal a vészcsengő... Lásd index cikkei a 30 ezer forintos ájfónról... Szomorú, hogy a magyarok többsége be is dől ezeknek
-
LouiS22
veterán
válasz
Lazika #14655 üzenetére
Tudok szöveget értelmezni, és nemcsak az árukereso adataira hivatkozom. Komolyra fordítva a szót: megnéztem a nextel weboldalán.
Én is elmondtam párszor, meg a többiek is. 109ért NEM FOGSZ magyar, hivatalos garanciás telefont kapni. Ezek mind szürkeimportos készülékek. Menj el, kérdezz rá, két lehetséges válasz van: elmondják, hogy külföldről jön, a gari náluk érvényesíthető, vagy kapsz valóban gyári, magyar garis készüléket, természetesen nem 109 ezer forintért.
-
LouiS22
veterán
válasz
Fernando321 #14652 üzenetére
"A készülék Németországból importált, gyárilag kártyafüggetlen.
A készülék bekapcsolásakor egy Orange logó jelenik meg, azonban semmilyen egyéb Orange beállítással nem rendelkezik, mely hátrányosan érintené a mindennapi használatot."Szerinted ehhez magyar garanciát kapsz?
Ez bolti garis, de korábban már kiveséztük itt a Nextelt.
-
LouiS22
veterán
válasz
Fernando321 #14652 üzenetére
Én szolgáltatónál vettem, de ez az én bizalmatlanságom is a hazai kiskereskedők iránt.
-
LouiS22
veterán
válasz
Fernando321 #14647 üzenetére
Az egy dolog, hogy mi van odaírva és mi az, amivel a vásárlásnál szembesülsz. Az viszont garantált, hogy ennyiért nem fogsz hivatalos magyar garival HOX-ot kapni.
-
LouiS22
veterán
válasz
Fernando321 #14640 üzenetére
Nagyon picit kéne ám csak visszaolvasni és kiderülne. Segítek
Az olcsóbbik vége a bolti garanciás telefon (ilyet ne vegyél, hacsak nem akarod magad később tökön szúrni): szürkeimportos telefon, ami ha elromlik, akkor vidd vissza a boltba és majd ők megjavítják valahol, valahogy (feltéve, ha még létezik a bolt...). A másik vége a hivatalos magyarországi, HTC garanciás készülékek (ez eltérés meg a haszonkulcs miatt van). Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor szolgáltató. Tudjuk mindannyian, hogy elsősorban az ár a döntő, ezen nincs is mit szépíteni - de azt már neked kell tudnod, hogy inkább kicsit mélyebben a pénztárcába nyúlsz és nyugodtan alszol, vagy "spúr" leszel, mész az Abu GSM-hez és társaihoz, aztán baj esetén vakarod a fejed. Nem tudom, hogy melyik szolgáltatónál, vagy, én T-s vagyok és ajánlom figyelmedbe a kamatmentes részletfizetési lehetőségüket (azért ne írd alá az első eléd tett papírt, nézd át, hogy melyik konstrukció a legjobb. Pl: csomaghűséget aláírni a létező legnagyobb baromság).
-
LouiS22
veterán
Húha, Football valami amazinget ígér twitteren. Van egy tippem...
-
LouiS22
veterán
Fordítsuk meg a kérdést. Én, mint felhasználó azt várom el, hogy korrekt módon tájékoztatva legyek a frissítésekről. Ezzel szemben mit kapok? Lerázást, tagadást, ködösítést. Necsak ebben a témában, hanem másban is (lásd unlock, S-OFF). Pontosan tudjuk, hogy mennyire szar a HTC supportja és a kommunikációja is. Le kellene szállni a magas paciról és megnézni, hogy egy félszigettel odébb hogy csinálják a profik.
Én sem vagyok híve a folyton beírom, hogy mikor jön a frissítés, de az utóbbi időben kicsit elegem lett a HTC magyarországi, kommunikációnak nem nevezhető tevékenységéből. Egy normális cég mit csinálna ilyenkor? Udvariasan odaírná, hogy terveink szerint október közepén indul el a frissítés és egyes régiók esetében az év végéig is eltarthat ez a procedúra. Vagy: végső fázisában van a ROM, már a bétaverziót tesztelik, stb. Nem az atombomba receptjére kérdeztem rá, mellesleg a Samsung már kiadta és ők állítólag nagy vetélytársak. Ha így van, akkor nem azon kellene lenni, hogy tényleg versenyben maradjanak velük? Baromi unalmas már minden egyes verzióváltásnál ez a fene nagy titkolózás, amivel egy dolgot érnek el: a felhasználók szépen más gyártó felé fordulnak. Utána meg jön a csodálkozás, amikor év végén nem azok a számok jelennek meg a tajvani főhadiszálláson, amit célként megjelöltek. Nagyon régi alapigazság, hogy nem a vevő megszerzése az igazi feladat, hanem a megtartása.
-
LouiS22
veterán
Komolyan szeretném tudni, hogy melyik PR-ügynökség követi el a HTC magyarországi Facebook oldalát.
Csendben megjegyeztem a mai diadalmas posztjuk alatt, hogy mi inkább a Jelly Beanre lennénk kiváncsiak. Nem mondhatnám, hogy tetszett nekik az ötlet.
-
LouiS22
veterán
válasz
Caaabi #14536 üzenetére
Igen, de mindössze annyi a változás, hogy a Virtuous Team fizetős widgetjét támogatja (ez meg azt tudja, hogy bármilyen widgetből lehet lockscreen). 400 forint körüli áron veheted meg a Playben, ha nem akarod használni, akkor más frissítést nem tartalmaz. Ezért nincs is OTA lehetőség.
-
LouiS22
veterán
Engem az bosszant, hogy ránézésre ios port, és minden egyes frissítéssel csak több bug kerül bele. Viszont én is sokat használom, úgyhogy morogva ugyan, de elviselem őket. Csak szerintem ciki, amikor van egy népszerű alkalmazásod majd' minden platformra (igaz, ingyen), és vagy nem képesek normális programozókat felvenni, vagy képtelenek rendesen hibát keresni. Nem is értem, hogy miért nem fordulnak mondjuk az xda közösségéhez. Szerintem sok user örömmel lenne bétateszter és a végeredmény egy olyan app lenne, amiben nem maradnának ilyen idegesítő bugok, mint pl a mostani.
-
-
LouiS22
veterán
Erősen offtopic, de a ma esti "rendezvény" miatt muszáj veletek is megosztanom
"iphone buzi a barátod és ma este a MAmmutban veri a faszát? Ne búsulj, kiverheted az enyém. Hívj most
"
-
LouiS22
veterán
válasz
simico #14436 üzenetére
Köszi, reggel nem volt időm leírni, hogy ezt, amit te most megtettél. Nekem is eszembe jutott, hogy a GPS elsősorban katonai és csak másodlagosan polgári "alkalmazás".
A megoldás tényleg a HR, és induljon el szabad ég alatt mondjuk az endomóndóval, vagy azzal, ami épp most 55 forint
és úgy nézze meg, hogy mi a helyzet.
Annak az esélye, hogy kétszer gyári hibás GPS-modult fogjon ki, szerintem minimális.
-
LouiS22
veterán
válasz
yuac65 #14410 üzenetére
1. követelni követelhetsz, de ha elfogadsz egy tanácsot, akkor először higgadj le, utána pedig kérj, ne követelj. Az eladónak nem kötelessége visszaadni a pénzed, ragaszkodni fog az szervizeléshez (igen, újra).
3. Nem szar a GPS, hiszen eddig csak neked van itt ilyen problémád és külföldi fórumokban sem olvastam hasonló jelenségről. Azért az merész kijelentés, hogy két hibából azt vezeted le, hogy mindegyik szar.
Továbbra sem értem a GPS jel ugrálását. Meg miért fut neked a Google MyTracks? Csak úgy, passzióból?
Kérdés: a Hely fül alatt be van kapcsolva a GPS-műholdak? Amennyiben igen, akkor érhető, hogy ugrál (amennyiben az ugrálás az értesítési sáv GPS ikonjára vonatkozik). Bocs, csak nem teljesen egyértelmű a leírásból a hibajelenség.
-
LouiS22
veterán
válasz
Istenátka81 #14397 üzenetére
xda. Minden ilyet ott kell kezdeni olvasni (ja, közben látom: magyarul...Erre mondom azt, hogy ennyit illik megtanulni/felfogni angolul kévén minden hibaüzenet, de még a bootlader nyiitásához az unlock code is angolul érkezik). És olvasni, mielőtt csinálsz egy 150 ezres papírnehezéket
És nem muszáj feltétlen bolddal írni, megértjük normál betűtípussal is
-
LouiS22
veterán
válasz
Istenátka81 #14383 üzenetére
Legközelebb pedig kicsit olvasgass visszafelé is ; Amúgy üdv a klubban!
-
LouiS22
veterán
Elindult a 25 centes akció.
Angry Birds Space és Asphalt 7: Heat. 55 forintért kötelező vételek.
-
LouiS22
veterán
Gondolom láttátok, hogy megvan a 25 milliárdodik letöltés a Playből. Ennek örömére 25 centes akció indul vagy ma este, vagy holnap. Öt napig tart majd, minden nap más és más cuccokat lehet majd occsóé' bezsákolni.
-
LouiS22
veterán
válasz
Avicularia #14320 üzenetére
Ne gyere már megint Svédországgal. Fényévekre vagyunk egymástól nemcsak távolságban, de demokráciában, fizetőképességben, miegyéb. Baromira unom már, hogy mindig a svéd példát hozod fel, hogy bezzeg ott. Tök jó, de mi ITT vagyunk, itt élünk. Attól senkinek nem lesz jobb, hogy jössz a bezzeggel. Ennyi erővel én is lázadhatnék, hogy mennyi a benzin ára mondjuk Dubajban.
-
LouiS22
veterán
Ez sajna így van, de a multilogika szerint nincs ingyen ebéd a régieknek sem (itt nem szó szerint kell érteni). A 13 éves Tagságom kb 500 forintot ért (volna) a HOX megvásárlásakor. Nyilván ennek is megvan a maga oka, hogy miért így csinálják.
Azt meg ne felejtsd el, hogy a hatalmas kedvezményért cserébe az új ügyfél egyrészt aláír két év hűséget, két év csomaghűséget és megveszi mellé a legdrágább csomagot. Ezzel mit ért el a szolgáltató? Két évig fix, tervezhető bevétele van átlag bélától, aki volt olyan hülye, hogy rábólintott az ajánlatra. A meglévő ügyfél már óvatosabb, nem fog csomaghűséget aláírni és az is lehet, hogy "csak" megveszi a készüléket hűségidő nélkül. Egyszerű matematika, hogy ki éri meg jobban. Természetesen az első variáció. Szomorú, de ez az igazság.
Megkérlek benneteket, hogy ne szedjétek szét apró darabokra ezt a mostani kommentet, leírva az éppen aktuális árakat és kombinációkat. Egy ÁLTALÁNOS példát írtam le, nyilván minden ügyfél más és más, de általánosságban így működik a dolog.
-
LouiS22
veterán
Nem fogod ingyen megkapni, bármennyire is szeretnéd. Cúcstelefonokra sosem járt hatalmas kedvezmény, hiába vagy akár 1000 éve előfizető. Gondolkodj kicsit: a szolgáltatónak is pénzbe kerül a telefon, és szeretne rajta keresni is. Elvégre piacgazdaság van. El lehet menni megvenni kártyafüggetlenül itt-ott, csak náluk meg nincs ám olyan, hogy kamatmentes részletre vásárolsz. Újabb érv a szolgálató mellett
-
LouiS22
veterán
Szomszéd topicban lesz izgalom, elindult a Jelly Bean...
-
LouiS22
veterán
Nem hiszem el, hogy még mindig a gyártási időpontokon rágódunk. Ha nincs semmi baja és rootolni akarod, akkor rootold. Tőled függ, felnőtt ember vagy, a saját döntésed.
-
LouiS22
veterán
válasz
Barnee88 #14080 üzenetére
Szeretem rígel hozzászólásait, de egyet kell értenem Barneeval: kicsit eltúlozza ezt a wifi problémát. Példának okáért az enyém is bőven június előtti és egyáltalán nincs semmi baja. Lehet persze, hogy én a szerencsés másik félben vagyok. Pedig nyúzom rendesen, melegszik is rendesen... Ha a hő hatására deformálódna az az izé, akkor már tutira meg kellett volna történnie. Ettől függetlenül persze létezik a hiba, hiszen a HTC is elismerte.
-
LouiS22
veterán
válasz
Hegasus #14066 üzenetére
Ne várj füles minőséget a BT-től, a 3. kérdésre a válasz pedig értelemszerűen nem.
Egyébként pedig lehet kapni - igaz az USÁ-ban - olyan okosságot, amit direkt fülhallgató feltekerésére talált ki valaki, vélhetően jobban kíméli a zsinórt, plusz védi is szállítás közben. De ez mondjuk szerintem evidens, hogy nem hányom bele a zsebembe, hanem szépen feltekerem, esetleg belerakom valamibe. Vékony az a drót, a zsebed meg kicsi, ha közben ott van mellette pénztárca, pénz, telefon, miegymás. Jóhogy megtörik...
-
LouiS22
veterán
Megtekintettem a Jelly Bean leaket. Szép és jó lesz, ha majd egyszer készen lesz. Ami számomra lényeges: javítva van az Emberek appban a low res kontaktfotó hiba, végre tényleg High Res képeket nézhettem (Haxsynckel persze).
-
LouiS22
veterán
válasz
FragMaster #14015 üzenetére
Erős a gyanúm, hogy nem fognak ebbe komoly energiát feccölni.
-
LouiS22
veterán
válasz
LouiS22 #13939 üzenetére
Srácok!
Még mindig kéne egy kis segítség a HaxSync nevű alkalmazás fejlesztőjének. A lényeg a következő: telepíteni kellene az alkalmazást (ez egy nem publikus teszt verzió), és tesztelni valamit, ami állítólag HOX-on nem működik. A fura az, hogy nekem simán megy, de mivel rootolt és custom ROMot futtató vagyok, ezért ki kéne zárni, hogy emiatt működik-e nálam, vagy tényleg sikerült megjavítania a hibát.
Akit érdekel a lehetőség, az privizzen rám és ott megosztom vele az infókat és a linket is a teszt apk-hoz. Csak olyan jelentkezzen, akinek van kb. 30 perce, hogy ténylegesen tesztelje is!
Köszi!
Ha valaki nem ismerné a HaxSyncet, ez az app azt tudja, hogy a Facebook ismerőseid fotóját társítja a névjegyekhez. -
LouiS22
veterán
Srácok!
Kéne egy kis segítség a HaxSync nevű alkalmazás fejlesztőjének. A lényeg a következő: telepíteni kellene az alkalmazást (ez egy nem publikus teszt verzió), és tesztelni valamit, ami állítólag HOX-on nem működik. A fura az, hogy nekem simán megy, de mivel rootolt és custom ROMot futtató vagyok, ezért ki kéne zárni, hogy emiatt működik-e nálam, vagy tényleg sikerült megjavítania a hibát.
Akit érdekel a lehetőség, az privizzen rám és ott megosztom vele az infókat és a linket is a teszt apk-hoz. Csak olyan jelentkezzen, akinek van kb. 30 perce, hogy ténylegesen tesztelje is!
Köszi!
Ha valaki nem ismerné a HaxSyncet, ez az app azt tudja, hogy a Facebook ismerőseid fotóját társítja a névjegyekhez.
-
LouiS22
veterán
válasz
falijja #13794 üzenetére
De mint ahogy az le van írva: teszt ROM, nem ajánlott napi használatra. Persze mindenkinek szíve joga elszarnia a telefonját, de ha egyszer Football (aki azért régóta nyomja a "szakmát") is azt írja, hogy ne nagyon telepítgessétek, akkor annak vélhetően oka is van. Plusz test key-es ROM.
-
LouiS22
veterán
válasz
Cingáriusz #13636 üzenetére
Annyira szubjektív kérdést tettél fel... Javított rajta és kész. Nem lehet meghatározni, mert mindenki máshogy használja a telefont, ergo nincs olyan, hogy 20 százalék, vagy 25.
Ne haragudj, nem neked szól, de lényegében nem tökmindegy? EZ egy okostelefon. Nem fog két hetet kibírni töltés nélkül, mint 10 évvel ezelőtt a Nokia. Ez a telefon netet igényel, frissít, letölt, a kijelzője nagy és igen, fogyasztja az akkumulátort. De azért van. Be lehet tenni a táskába egy tartalék töltőt, ha PC mellett vagy, akkor meg egy USB csodákra képes. Vagy: kikapcsolod a netet, meg azt, ami erőforrás-igényes. Csak akkor meg pont azt veszted el, amiért okostelefont vettél.
Az én használati szokásaimmal egy napot ki tudok vele húzni, de egyébként amikor csak tehetem, akkor kábelen tartom magam mellett.
-
LouiS22
veterán
Hát, maradjunk annyiban, hogy nem az a párezer ember (ennél több NFC-s telefon nem nagyon lehet itthon) fogja meghatni a Google-t. Bár az, hogy bármilyen kártyát lehet hozzáadni, már jó irányt mutat.
Plusz a Mobiltárca Szövetség (ez egy itthoni tömörülés, benne a nagy szolgáltatók és bankok) pont a héten publikálta az NFC-s fizetésről szóló szpotját (ami szerintem kicsit hosszú és unalmas lett, de az irány jó). Továbbá lassan mindegyik banknál van PayPass kártya, szóval itthon is van mocorgás a témában.
Nagyobb baj az, hogy az emberek jó része azt sem tudja, mi az a PP, vagy hogy olyan kártyája van. Rám is többnyire csodabogárként néznek, amikor így akarok fizetni (kivétel KFC meg Cinema City, ott képben vannak).
Szóval kell ennek még egy kis idő. Egyébként szerintem azért nem lett világszerte aktiválva, mert a Google PrePaid kártyát le kellett kezelnie annak a cégnek, akivel a Google kapcsolatban állt. Azt nem tudom, hogy ha most hozzáadsz egy bármilyen egyéb kártyát, akkor a feldolgozás maga hogy és hol történik.
-
LouiS22
veterán
Hogy ontopic legyek, ma kihasználtam a Google-tól ajándékba kapott 10 dollár maradékát és megebédeltem a KFC-ben. Van még 42 centem, hol költsem el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest