- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Éjszaka kettőkor mikor lefeküdtem fullra fel volt már töltve, mondom megnézzük mennyit fogyaszt üresjáratban a kicsike. Tízkor keltem, addigra 75% maradt benne.
ICS alatt 7-8% merült max éjszaka alatt -
Avicularia
veterán
32 gigás fat32-es sd kártya is simán megy usb-s kártyaolvasóban OTG kábelen keresztül
Nem értem miért nem rakták bele a kezdetektől még 4.0.3 alatt. Talán akkor arról volt szó hogy nem tudja hardveresen. -
Avicularia
veterán
OTG-n pendrive-ot felismeri,de mivel ntfs- nem tudja kezelni. 1 terás samsung 2.5 vincsi elindult,de aztán leállt valszeg nem elég a szufla neki.
Az hogy tudja az ntfs-t az kernelfüggő? Mert ugyanaz a kernel van most benne mint az Asus transformerben 3.1.10 és az tudja kezelni az ntfs fájlrendszert hibátlanul. -
Avicularia
veterán
Képernyőidőt miért nem látom az akksiidőnél?
-
Avicularia
veterán
Powerampban eltűnt a htc-s beállítás nálam.
-
Avicularia
veterán
HTC_Y13-as CID-re is megjött a frissítés
-
Avicularia
veterán
válasz
Jamesch #16906 üzenetére
Külföldön nem igen ajánlatos bekapcsolni az adatroamingot.
Múltkor voltam át Dániában és az itteni svéd szolgáltatóm Dániában is szolgáltat. Ha roamingban vagy ugyanannyit kell fizetned telefonért internetért mint otthon svédben. De gondolom valahol nem volt hálózat és átugrott másik szolgáltatóra menet közben. Szerencsére csak másfél megát számláztak ki valami 3-4 eurónak megfelelő összegért. -
Avicularia
veterán
válasz
LouiS22 #16909 üzenetére
Nos itt svédben sincs korlátlan netcsomag semelyik szolgáltatónál. A simkártyához max 10 gigát tudsz kérni. Internetes stickhez adnak max 50 gigát. Volt korlátlan,de megszüntették mert az üfsz-os szavaival élve sokan kihasználták a korlátlan csomagot. Köztük én is,és simán szerződést szegtek,2 éves korlátlan szerződést megváltoztattak szó nélkül 50 gigára félidőben. Aztán mivel az itteni fogyvéd szerint is szerződésszegést követtek el,kiengedtek a hűségből 3 hónap felmondási idővel.
Szóval ezek az adatmennyiségek szvsz karcsúak egy cloud használathoz. -
Avicularia
veterán
Az én szolgáltatómnál is kikerült a kínálatból a hox, sőt egyetlen htc telefont sem árulnak.
Bezzeg Galaxy S2-őt ami jóval régebbi készülék,még mindig árulják.[link] -
Avicularia
veterán
válasz
LouiS22 #15226 üzenetére
Itt most pld olyan akció van galaxy s3-ra,ha veszel előfizetésre,vagy kártyafüggetlenül,akkor ha elküldöd a samsungnak a számlát pár héten belül visszautalnak a bankszámládra 500 svéd koronát. Lépten-nyomon galaxy s3 reklámokat látsz utcán,buszmegállókban. A htc részéről meg semmi reklám.
-
Avicularia
veterán
válasz
LouiS22 #14330 üzenetére
Nemcsak Svédországban,hanem ha jól tudom pld. Romániában is elég jó árakon megy a telefonbiznisz. Szóval valamit tenni kellene otthon,bár nem tudom mit.
A példám csak arra szolgált,hogy rávilágítsak,mennyire pofátlanul húzzák le a magyar telkók az előfizetőiket. Ha nem tetszik ne olvasd el. -
Avicularia
veterán
Igen,pont akartam ezt írni. Az rendben van,hogy a szolgáltató keresni akar,de ne pofátlan mértékben. Valószínűleg itt is keresnek a szolgáltatáson,mégis megkapod ingyen a hox-ot kb 11K-s előfizetéssel,amiben korlátlan belföldi beszélgetés, sms, mms van minden hálózatba 2 giga nettel. A két ország népessége összehasonlítható,mivel itt is kb. 10 millió ember él. És annak ellenére megéri nekik,hogy a melósaiknak legalább 5x pénzt fizet a szolgáltató mint otthon és 5 szolgáltató van az országban,tehát a kb. ugyanannyi előfizető mint Magyarországon nem három hanem ötfelé oszlik.
Szóval akkor ki tesz zsebre pofátlan extraprofitot? -
Avicularia
veterán
válasz
kosturica #13469 üzenetére
Én egy pillanatig nem állítottam ,hogy szar a telefon. A telefon jó,csak nincs megfelelően optimalizálva a sense ,és bizonyos esetekben beszaggat.
Egyébként elég kevés ember lehet ebben a topikban ,aki régebb óta kezdett htc telefonnal mint én. Elég sok pénzt adtam már nekik ahhoz,hogy ha akarom fikázhassam őket.
A sor: mda2-mda3-mda pro-kaiser-diamond-hd2 és most a one x. -
Avicularia
veterán
Ja én vagyok a troll,ne nevetess már. Csináltam videót ,hogy akad az új sense,csak ti valamiért nem akarjátok észrevenni
Csak nem betalált a kognitív disszonancia
Részemről befejeztem ezt a vitát,ha ti elégedettek vagytok a sebességgel ,akkor élvezzétek,de nehogy már letrollozd azt aki a szeretett telefonodra mer valami csúnyát mondani okkal. -
Avicularia
veterán
válasz
SuperVerda87 #13183 üzenetére
Első osztályból írsz?
-
Avicularia
veterán
Most néztem a szolgáltatóm weboldalát és akcióznak. Havi 40€-ért elvihetsz ingyen egy hox-ot,korlátlan beszélgetés,sms,mms bármelyik belföldi hálózatba,2 giga nettel amit csak lassítanak túllépés esetén.
-
Avicularia
veterán
válasz
markyy18 #13008 üzenetére
Nem annyira jellemző,update után talán most láttam előszőr sense újratöltést. Előtte rendszeresen volt. Viszont hozzá kell tenni,hogy mióta megvan az asus transformerem nem annyira kínzom a hox-ot,inkább csak van. Szabad ram 160-180 mega csak,ezért zárogat be mindent a háttérben.
-
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
tényleg frankón megy hox-on
valamiért viszont a szintén tegra3-as transformeren csak hang van,fekete a kép -
Avicularia
veterán
Na ugye,hogy van másnak is igénye az OTG-re
Ne legyünk már olyanok,hogy csak az a jó,amire nekünk van szükségünk.
Főleg úgy,hogy a gyártónak nem kerül semmibe megoldani,csak valamiért nem tették meg.
Az a szép ha lehet választani,ha nincs szükséged a feature-re,akkor nem használod,de legyen meg a választás szabadsága. -
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
-
-
Avicularia
veterán
válasz
FeRRaR1 #11949 üzenetére
Ebben igazad van,érdemes várni kicsit,míg kipörögnek a gyerekbetegségek.
Nekem sincs problémám a wifivel,illetve a kijelző sem hullámzik. Volt egy kijelzőcserém pixelhiba miatt,mivel itt svédben a htc álláspontja szerint egy pixelhiba is hiba,szóval cserélték a kijelzőt. Ezt leszámítva tökéletes volt hardveresen,pedig első széria. -
Avicularia
veterán
Itt a videó. Galaxy tab 7-el lett felvéve,nem valami jó minőség,de remélem látszik a lényeg.
[link] -
Avicularia
veterán
válasz
zsofzsof12 #11851 üzenetére
Konkrétan 4.0.3 alatt megálltak a lwp-k,amíg a kijelzőhöz értél sense alatt. Valóban nem akadt
-
Avicularia
veterán
válasz
waccamár #11837 üzenetére
Kipróbáltam mind one x-en mind asus transformeren azt a samsung lwp-t amikor fodrozódik a víz. Asus elvileg gyengébb de mégis tökéletesen fut rajta, míg one x-en eléggé be tud akadni. Szóval meg mindig van mit csiszolni rajta.
Ja és az asuson 4.0.3 fut még, nem is jön ki rá a 4.0.4 hanem elvileg holnap jön a JB. -
Avicularia
veterán
Természetesen legújabb szoftver,nincs magyar választási lehetőség.
-
Avicularia
veterán
Nálam sincs magyar,pedig direkt átállítottam a telefon nyelvét is magyarra,de semmi.
Svéd is jó lenne,ha végre lenne -
Avicularia
veterán
válasz
hurrikan #11550 üzenetére
Ezt sose értettem. Értelmes határok között kellene tartani a programok futását és nem feltölteni minden szeméttel a ramot. Utána meg nincs hely 3 program egyidejű futásához.
A személyes kedvencem,mikor es file explorer-el másolok valami nagyobb fájlt a telefonra a gépről hálózaton keresztül. Ha elváltok az es-ről valami más programra,bezárja a progit,és a másolás félbeszakad. -
Avicularia
veterán
Mióta visszaálltam sense-re,megint egy kalap **** a multitask. Reggel míg vártam az asszonyra a kocsiban,hogy hazavigyem,ment a waze. Mondom gyorsan megnézem a maileket. Mire visszaváltottam a waze-re,újraindult. Ezt a két programot képtelen a memóriában tartani.
Van egy Asus transformer 300-am is,abban is 1 giga ram van tegra3-as,egy csomó cucc fel van rá installálva,sokkal több mint a one X-re,mégis bármikor megnézem a szabad ramot 400-500 megánál kevesebbet még sosem láttam. -
Avicularia
veterán
válasz
LouiS22 #11425 üzenetére
Vicces,hogy a dolphin browser majdnem annyit eszik mintha játszanál.
Direkt megnéztem mindkét játékkal kb hét és fél percet játszottam 6% volt mindkettőnek a fogyasztása. A dolphin 13 percet ment és 9% volt a része. Soft frissítés előtt rohadtul melegedett a dolphintól a gép,mintha játszanék. Most nem melegszik már,csak zabálja az akksit.
És igen viber kicsit furcsán viselkedik frissítés óta,beragad sokszor a hívás és se letenni se semmit nem lehet vele csinálni.A rolón azt mutatja,hogy aktív a beszélgetés pedig már rég nem. -
Avicularia
veterán
Ma fél nyolckor húztam le a töltőről,délelőtt volt böngészés, kis játék (dead trigger,asphalt 7), 1óra 20 perc viber és 11.10-kor 5%-on töltőért rinyált. Igaz nem melegszik annyira mint előtte,de nem sokat javult az üzemidő
-
Avicularia
veterán
Sajnos ram most is kevés,és ugyanúgy bezárja a progikat. Multitaszkban nem látok javulást. Viszont ahogy más is írta task managerben pld most 198 mega szabad ramot látok a futó appoknál ha megnézem a settingsben ott pedig 300 megát
Nem értem mitől lehet ekkora különbség. Elvileg mindkettő a szabad ram mennyiségét mutatja. -
Avicularia
veterán
Nekem az apex megoldása jobban tetszik a mappanézeteknél,de a sense egésze azért nem véletlenül a legjobb felület.Így már azt mondom használható. Utáltam mikor szétakadta magát,de most már ok. Reméljük JB alatt tovább javul. Bár így hogy most kiadták azt a frissítést,októbernél előbb nem számítok a JB-re.
-
Avicularia
veterán
Jó lett a frissítés. Dead triggerezés közben alig melegszik,akkuidő is észrevehetően javult. Valahogy jobban szalad a teljes rendszer szemre is. Sense nagyon sokat javult,de ezekkel a béna mappakinézetekkel csinálhatnának valamit. Bár ez legyen a legnagyobb baj. És igen végre eltüntethető a 3 idegesítő pötty,nem is tudom eredetileg hogy gondolták ezt a htc-nél. Már így kellett volna kezdeni
-
Avicularia
veterán
Aki szerint nem laggolt a sense,az mit mond most?
Tényleg jobb lett,de bizonyos live wallpaperek most is be tudnak lassulni,mikor megérinted a kijelzőt. Igaz most már nem áll meg,sikerült javítani.
Most én is visszaraktam kicsit a sense-t az apex helyett,csak azok a csúnya folderek ne lennének sense alatt. Valóban sokat javult a sebességben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest