- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Képeken a Samsung Galaxy A26
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz dauroth #15942 üzenetére
Csúnyán kifogott rajtam is ez a probléma...nekem is kint van pár napja ez a szöveg,de nem próbáltam eddig eltüntetni...most hogy szeretném,nekem sem megy...egy "megoldást" találtam az eltüntetésére,ha a jelzést kitolod valami abnormális számra...(pld.10Gb) nekem mondjuk ma van számla zárás,szóval holnapra eltűnik...egyébként érdemesnek tartom megjegyezni,hogy csipogott a telefon hogy elértem a limitet,és a következő pillanatban megjött a vodafone -tól az sms hogy elértem a korlátot,lelassítanak... Magyarul,elég pontosan mér a telefon
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
válasz z123456789 #15944 üzenetére
...illetve hozzá kell tenni, hogy jelenleg a One X-nek van a legjobb kijelzője a piacon.Ami ugyebár az egyik legfontosabb tulajdonság egy érintős telónál...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Davzone
senior tag
Haliho!
Van egy kis gondom a nyelvbeallitasokkal. Mult heten atraktam a telefont magyarra,problema nelkul siman kivalasztottam a listabol,ma viszont vissza akartam rakni English (United States) -re es eltunt a listabol, a magyarral egyutt.
Ez a kep fogad most:
[link]Ramentem hogy English, es bar angol lett de kint egy menuvel kiejbb azt irja English (France) es ha visszamegyek sincs rendes lista hogy pl English (UK) English (Hungary) Eddig English (Hungary)-t is hasznaltam,de most nem tudok semmit valasztani, es most pl IMDB appba franciaul jelennek meg a filmcimek...
Tudja esetleg valaki hogy hova tuntek a beallitasaim? Vagy mi hozza vissza a bivitett listat? DHD-ben van vagy 50 lehetoseg,es ez megis volt mult heten itt is de most eltunt mind :SMas: Ha valaki hiv es kinyomom akk lehet kuldeni neki SMS-t ilyen elore bealitottakat, namost azokat hol tudom atirni? Sima ICS-be galaxynexuson meg tuttam tenni, de itt senseben nem talalom sehol ezt a reszt.
Elore is koszi.[ Szerkesztve ]
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
törölt tag
válasz pingwin011 #15943 üzenetére
Na az van hogy (mivel hosszú hétvégék jönnek) mivel én sem akarok telefon nélkül maradni, jövő szerdán reggel viszem a készüléket a szervízpartnerükhöz, és péntekre legkésőbb meg lesz a válasz, hogy mi fog történni a készülékkel, csere vagy javítás. Bár számomra egyértelmű hogy csere lesz, nem hinném hogy nekiállnak ragasztgatni. Bár ha úgy csinálják hogy nem veszek észre belőle semmit akkor nem fog zavarni, mert egyéb gondom nincs ezzel a példánnyal, nagyon nagyon elégedett vagyok vele. SGS2 után tértem újra vissza a HTC-hez és a különbség ég és föld.
-
Jamesch
tag
Ez a Hard Reset mit is jelent? Csak kikapcs-bekapcs vagy factory reset szerűség? Utóbbit amugy meg lehet csinálni úgy hogy vmivel backupolni az egész telefont, hogy a belakást ne kelljen utána újra csinálni?
Upgradenél nem csináltam és nekem is vannak laggok, hátha segítene vmi ilyesmi. Tegnap haverom SGS3 teloját próbálgattam és az én HOXomhoz képest teljesen folyamatosnak tűnt minden lapozás, moindjuk ő nem power-user, én kb minden funkciót és sok widgetet használok.
Live wallpapaerem van, de csak a dátumot mutatja, szoval ilyesmit sztem homescreen lapozáskor nem kell frissítenie, ennek ellenére főleg screen unlock után a forgatás be-beakad.
Amúgy sense-stock, JB upgradeet megvárom mielőtt launchert cserélnék.Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
-
bullapo
tag
Nekem akkor dobta el sokszor amikor neteztem vele átállítottam wcdma ra a hálózat tipusát úgy gyorsabb volt a netem . Visszaállítottam autómatikusra gsm és wcdma úgy nem volt vele probléma. Igaz ez egy másik tipusu telefon volt.
Le akarom vágatni a sim kártyámat mircor méretre , Rátettem arra a valamire ami kijön a hox ból és úgy láttam hogy a fémbe is bele kellene vágni 1,2 millimétert. Az működni fog szerintetek? A vodafon 5000 forintért ad egy micro simet ha a számom meg akarom tartani. -
VD
őstag
válasz bullapo #15968 üzenetére
500 Ft-ért méretre vágják bármelyik GSM boltban.
Nem, nem baj, ha belevágsz a chip-be, mindössze 3 láb van ami fontos, a többi csak körítés.
Olyannyira, hogy kolégának most vágtunk nano simet a sima kártyájából, és tökéletesen működik. Igaz, ez már sokkal macerásabb. De ingyenes! -
bullapo
tag
Köszi! Lehet levágom akkor én . Remélem nem fogom elbaszni
De olvastam valahol olyat is hogy vastagságából is kell lecsiszolni ez igaz?
Mi az a nano sim ? Nekem nem olyan kell igaz?[ Szerkesztve ]
-
bullapo
tag
Ha beleteszem a hox ba akkor a képernyő fele kell állnia a fém részének vagy a hátlap fele?
-
LouiS22
veterán
-
hurrikan
addikt
Hm... nekem kezdetek óta be van mind kapcsolva. Június óta...
de sosem dobta még el a hálózatot....
Egyre értetlenebbül állok kicsiny készülékem előtt. Szerintem nem a HTC gyártotta.-sem karcolódás
-sem hálózat dobálás
-wifi gond se jött még elő
-se pixeles kijelző
-se hullámosodás
-se kijelző sárgulásPedig április 2-ai gyártmány. Legkorábbi szériákból származók egyike.
Amit említettem már 1dolog zavar benne, a kamera plexi burkolata karcolódik, de ezen kívül semmi hiba.
Viszont van ebay-n kemény 4dolcsiért kamera plexi a gyűrűvel együtt+rá méretezett fólia. Majd előbb utóbb lerendelem. Minden esetre másokkal is előfordul ezek szerint ha ilyen kiszerelések vannak.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
pingwin011
aktív tag
válasz hurrikan #15982 üzenetére
Detto! Mlndjuk nekem az első cserés volt, kijelzővibrálás miatt, de még amit kaptam is áprilisi, ez meg közel tökéletes. Hajszálkarcot sikerült rajta ejtenem azért, de alig észrevehető. Azért ez sem karcolhatatlan. Pont a napokban láttam egy N9et, ami olyan karcos volt, mintha legalábbis s5230, vagy társai lenne, pedig az is gg.
-
vatoteam
tag
Ma is jövök egy fura kérdéssel: Ebay-en látok jópofa makró lencséket meg 180 fokos halszem optikákat, néhány dollárért. Azt írják, hogy mágnessel rögzül a telefonra. Na most a kérdésem az, hogy a kamera körüli gyűrű mágneses fémből lenne? SE... Tehát rá kéne ragasztani valamit, hogy működjön? Mert akkor felejtős... itt egy példa
-
Pistakiss
őstag
válasz vatoteam #15987 üzenetére
Háát!
Az optikához adnak egy öntapadós gyűrűt, amit az objektív köré kell ragasztani, ez a gyűrű a mágneses, vagy a felteendő optika illeszkedő felülete és akkor a gyűrű csak fém"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
g0n21
senior tag
Akinek karcos a kamera lencséje... gondolom szét kell bontani hozzá az egészet..
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
válasz vatoteam #15995 üzenetére
Hiába raksz nagyobb optikát a lencse elé. Maga a szenzor nem fog tudni csodát művelni és személy szerint egyelőre az Imagechip sem győzött meg, hogy úgy működik mint azt tervezték.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
falijja
őstag
Valamilyen kis kamera fólia nincs rá vagy valami.........?
-
vatoteam
tag
Azzal tisztában vagyok, de nekem maga a halszem tetszik, 5-6 dollárért meg teljesen olcsó szórakozás hülyegyereknek Viszont nem fogok ragasztgatni semmit a telefonra, az egyszer biztos.
Eagl3: Igen, erre is gondoltam, de ahogy nézem a képeken nem egy nagy ez a cucc, és az én átlagosnak mondható kézméretemmel is nehézkes lenne. Arról nem is beszélve, hogy ugye tökéletesen középre kell helyezni az egészet, hogy elfogadható kép készüljön és akkor még a videózás nem került szóba -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest