- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz LouiS22 #15299 üzenetére
Az hogy a Tom Tom mekkora név a navigáció terén, még nem jelenti azt, hogy mindenkinek megfelelő a minősége/szolgáltatása. És szerintem egy drága szoftver esetében, teljesen jogos elvárás egy korlátozott próbaverzió, vagy legalább egy 1 napos visszatérítési garancia.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
pingwin011
aktív tag
válasz LouiS22 #15296 üzenetére
Igen, nekem is van ilyen, nem is egy, és? Te mindig mindent előre megvettél? Vagy mondjuk utólag, mert épp tetszett az a valami? Igazából nem is arról van szó, hogy ki mit vesz meg mennyiért, csak te ahogy elhangzik itt az IGO, máris ugrasz, hogy ú jajj, warez! Lobodánál is egyből ugrottál. Loboda amúgy megvette! Sőt, én vettem, meg neki! Te meg kapsz egy jutalmat a warez ellenes tevékenységeidért! A Mobilarena szerkesztőségében átveheted!
Csak azért szóltam, mert itt a többség nem szent, és bizony warezol. Ezt mindenki maga dönti el! De amíg itt senkit sem buzdítanak warezra, nem linkelenek stb, addig ne ugorj már minden ilyenre!
-
mumk1
addikt
válasz Dicker #15302 üzenetére
Mondjuk egy fingós apphoz ez pont elég.
Gondolom az egyedi visszatérítések, meg inkább a hibás, nem megfelelően működő, esetleg nem kompatibilis appok esetén vihető keresztül. De igazából ez már futás a pénzed után.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
LouiS22
veterán
válasz pingwin011 #15304 üzenetére
Kispajtás, olvasd el a házirendet, amit akkor átgörgettél, amikor regisztráltál. De ha gondolod, hívhatunk egy moderátort és meglátjuk, kinek a hozzászólásait fogja takarítani és ki kap figyelmeztetést/eltiltást.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
pingwin011
aktív tag
válasz Hegasus #15300 üzenetére
Senki sem szólja le az ilyen embereket! Csak szerintem Louis22 kicsit túl érzékeny a warez dolgokra, még akkor is, ha valamilyen szinten még jogos is lenne az. Te se álszenteskedj nekem, nézz körbe a gépeden, a szobádban, és számold ki, hogy mi mindenért nem fizettél egy vasat sem, amiért kellett volna! Film, zene, pc program, telefonprogram, stb. Szerintem az ilyen dolgok mellett az prédikáljon, aki soha semmilyen ilyen kiskaput nem használt még ki, és nem áldotta egy egy dolog miatt annak a nevét, aki épp felpakolta valahova a várva várt cuccot...
-
LouiS22
veterán
válasz pingwin011 #15308 üzenetére
Szerintem meg inkább fejezd be, mert egyre mélyebbre süllyedsz és magadat minősíted vele. EGyébként písz.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
pingwin011
aktív tag
válasz LouiS22 #15307 üzenetére
Szerintem Loboda még egyszer sem warezolt itt a fórumon, csak te feltételezted, hogy máshol esetleg igen, és ugrottál rá. Szerintem egyik moderátort sem érdekli, hogy ki hol warezol, amíg itt nem linkelnek, meg nem buzdítanak senkit arra. Ezeket a hsz-eket törölni fogják, de Lobodáét pl nem.
-
pingwin011
aktív tag
válasz LouiS22 #15309 üzenetére
Magamat minősítem. Igazából jó ember nem attól leszek, ha nem warezolok, mint ahogy rossz sem leszek attól, ha megteszem. Nem álszenteskedem, nem áll távol tőlem a warez, mint ahogy nem sajnálok arra áldozni, ami valóban megéri a pénzét, ennyiről van szó. De hangsúlyozom, hogy nem arról van szó, hogy mindenki warezoljon, csak itt egyszerűen az esetek felénél szó sincs warezről. Ismerem a házirendet. Tilos a warez. És? Ki warezolt? Linkelt valaki valamit, amit nem szabadott volna?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz LouiS22 #15297 üzenetére
köszi!
egyébként ez a vedd meg, ne vedd meg dolog, tényleg furcsa.
nem hiszem, hogy a google belehalna abba, ha tényleg normálisan ki lehetne próbálni egy egy alkalmazást.
volt már több olyan drágább program, aminek az árát azért kellett visszautaltatnom, mert nem tudtam eldönteni a próbaidő alatt, hogy kell-e vagy sem.
egyébként én is azon az állásponton vagyok, hogy igenis fizessük meg a fejlesztőket.
néhány kivétellel itt androidon nem egy ökör ára egy normális program, ráadásul reklámmentessé válik a használatuk.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mumk1
addikt
Nofene, hétvégén érkezik a Jellybean viperX rom. Kezdhetek mentegetni.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Loboda
senior tag
válasz LouiS22 #15297 üzenetére
GMail Label Notifier + Widgets És működik szépen HOX-on!
-
mumk1
addikt
válasz Loboda #15314 üzenetére
Defektes a link. GMail Label Notifier + Widgets
-
Barnee88
tag
válasz HUTCHDB #15312 üzenetére
szerintem teljesen rendben van a negyed órás próbaidő.
a legtöbb alkalmazást ki lehet ennyi idő alatt próbálni, amit meg nem arról keress neten értékeléseket az alapján el fogod tudni dönteni, hogy jó e neked vagy sem.
Ha egy nap, vagy akár csak 2 óra lenne a határidő, a legtöbb játékot majdnem végig lehetne az alatt játszani, utána meg kényelmesen visszaváltani.Amúgy hozzáteszem, hogy egy csomó nagy méretű programnál, ahol a fejlesztő saját szerveréről kell több száz megát, vagy akár több giga plusz adatot letölteni, sokszor előfordul, hogy túl vannak terhelve, és hosszú napokon át nem tudod kipróbálni amiért fizettél.
Ilyenkor még az egy napos határidő is kevés lenne.
A legtöbb esetben szerintem nincs semmi gond a 15 perccel. -
Youri
veterán
válasz Barnee88 #15316 üzenetére
1. Most pont nem játékokról volt szó, hanem egy naviról.
2. Elég sok szoftverből létezik 3-7-15-21-30 napos próbaváltozat, ami idő alatt el lehet döntni, hogy kell-e, vagy sem. Egy navit 15 perc alatt le sem tudsz tölteni térképestül, nem, hogy tesztelni utakonMás:
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
berik899
tag
A szilikon tokokat mennyire tudjátok ajánlani? Nem koptatja le a feliratot vagy valami?
-
válasz berik899 #15322 üzenetére
A feliratot nem koptatja. Viszont a szilikon tokok alá szeret beférkőzni a por amit érdemes időközönként kitakarítani különben csúnya eredményt produkálhat. Ha szürke verziód van akkor meg pláne mert azon jobban meglátszik.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
maathe
senior tag
Most készülök One X-et venni. Eltudnátok mondani a telefon negatívumait?
Hivatalos 4.1 van/lesz rá?[ Szerkesztve ]
-
I-S-T-I
tag
Jelentem kész a telefon 6 napja vittem be a Budafoki úti T-pontba Wifi jelerősség hibával.
Úgy néz ki (kopp-kopp-kopp), sikerült megoldaniuk a szervizben a gondot... a munkanapló szerint LCD-t (érintőképernyővel), bezelt? és akkumulátort is cseréltek, de ahogy néztem a hátlapot is kicserélték mert ki volt fényesedve, de már nincs Arról nem írtak semmit, hogy a wifivel mit csináltak, de most jó!
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
LouiS22
veterán
válasz maathe #15324 üzenetére
Naszóval... Ha One X-et készülsz venni, akkor ismered a telefont, nem? Máskülönben miért ezt választanád? Ezzel megválaszoltad a negatívumokra vonatkozó kérdésedet. 4.1 a hónapban érkezik, hivatalosan.
-
-
Hegasus
senior tag
válasz I-S-T-I #15327 üzenetére
Azt nem írták, hogy nagyobbra(2100 mah) cserélték-e az akkumulátort? Mert valaki írta korábban hogy kicserélték és javult az üzemidő, nem is kevéssel. Vagy ez csak urabanlegend?
Vagy ha elkezded nyúzni újból, akkor beszámolsz, hogy észre veszel-e valami változást az üzemidőn?[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
rígel
őstag
Gyári számból.
HT26 vagy SH26 után J (ez jelenti a 18-át, akkor volt egy javítás), vagy az ABC-ben későbbi betű szerepeljen, De ha a 2-es után 6-nál nagyobb szám szerepel, (ez utal a hónapra) akkor az ez utáni karakter lényegtelen, mert akkor júniusinál újabb. Magyarul a 4. krakter a hónap, az ötödik a nap.
Rajta van a dobozon.[ Szerkesztve ]
-
I-S-T-I
tag
válasz Hegasus #15333 üzenetére
Nem írtak ezzel kapcsolatban semmit.. ha van olyan program, ami meg tudja nézni az aksi kapacitását szívesen felteszem, de én nem tudok ilyenről.
WiZARD: google alapján én is erre következtetek... furcsa, hogy tulajdonképpen az egész házat cserélték... leginkább az LCD cserét nem értem, mert ugyan úgy hullámzik a széle mint eddig... sőt kisebb nyomásra... bár ez elvileg idővel megjavulhat...
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
Hegasus
senior tag
válasz I-S-T-I #15337 üzenetére
Ez elméletileg kiírja, de szerintem csak azt olvassa le ami a hivatalosan jár hozzá, de egy próbát megér. Rögtön ahogy elindítod a diagramok felett kiírja mah-ban az akku kapacitását. De szerintem a te használatod lesz mérvadó.
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
berik899
tag
Nem tudjátok véletlen hogy a Nextelnél az akciók azok ténylegesen ilyen átmenetiek szoktak lenni vagy a szokásos folyamatosan akcióban van minden téma szokott lenni?
-
HUTCHDB
nagyúr
a gyari bongeszobol valahogyan "ki lehet venni" ezt az allando kiigazitasi modot?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Barnee88
tag
válasz HUTCHDB #15343 üzenetére
a haladó beállítások között igen, de a szöveg bal oldalát akkor is a képernyőhöz fogja igazítani, ami szerintem nagyon idegesítő, arról nem is beszélve, hogy egy opera mini, vagy a chrome mennyivel gyorsabb.
a gyári böngészőt csak flash oldalak esetén érdemes használni.
-
CB
senior tag
OFF
Így kell(ene) ezt csinálni.
ON40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
LouiS22
veterán
A Fröccs simán elérhető külön is, és szerintem az MTVA videotár is ilyen lesz (max. egy kicsit várni kell majd). De egyébként igen... Így kellene csinálni: plusz hozzáadott tartalom, ráadásul saját nyelven.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Barnee88 #15344 üzenetére
alapjába véve nem lenne ezzel gond, viszont ez az ugrálás (szerű) dolog idegesít.
mind a chrome-nél a teljes képernyő hiánya, az operánál, meg az alul lévő vastag fekete sáv 3 fehér ponttal, ami szintén zavar.....
-
Snücü
tag
válasz HUTCHDB #15347 üzenetére
Azt el tudod tüntetni. A beállításokban keresd meg a feladatváltó gomb beállítását és váltsd át mondjuk hosszan feladatváltó, röviden menü módra, és akkor nem lesz alul sáv Operában (sem). Amúgy üdv itt is az S2 topik után.
(Beállítások -> Display, gestures & buttons -> Recent apps button)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest