- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
-=ZsocC=- #14 üzenetére
én a monstert hallgattam meg, vagy fél napig exkolléga vette és ideadta hogy hallgassam meg mert hihetetlen. közel 90k-s fejestől azért ennél jelentősen többet vár az ember... a mélyek rendben voltak, bár ahogy éreztem néhol nem voltak elég dinamikusak, a közép tartományt itt ott elnyomták, a magasak rendben voltak, de részletességben, dinamikában azért ennek a felét ha éri szerintem. persze telóról hajtva meg jóformán mindegy neki, nem mondom hogy nem szól jól, de ennyiért jelentősen jobbak is vannak.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
-=ZsocC=- #14 üzenetére
Szerintem nem érdemes vitát nyitni erről, aki ténylegesen igényes a zenei minőségre, az biztos, hogy nem a Beats palettáját fogja felkeresni. Az összeszerelés minőségéről annyit, hogy roppant törékenyek, pedig egy hordozható fejesnél abszolút nem elhanyagolandó szempont a hosszú távú megbízhatóság és strapabíróság.
Az eddig említett Sennheiser HD-25 (SP modellt kerüljük), Audio Technica ATH M-50, Shure SRH-440 vagy akár a 840 mind garantáltan jobb tőle, pedig eléggé hasonló árkategóriában játszanak
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest