Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bayzee5
tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
A samsung galaxy nem prémium termék és szerintem soha nem is akart az lenni. Ha prémium telefont akarsz venni, akkor vegyél Vertu-t vagy valami hasonlót. Ha pedig a legújrabb techonlógiákat, funkciókat szeretnéd, akkor pedig Samsung.
Én egyébként jelenleg úgy érzem, hogy az egész androidos mezőnyben egyedül a Samsung az, aki valóban próbál innovációra törekedni. A One-ban nincsen semmi olyan, amit egy kínai gyártó ne tudna bármikor megcsinálni. Design-t lehet másolni vagy jobbat alkotni, a HW-t ugyan úgy meg tudja venni, mint a HTC (sőt, mivel ügye nagyobb volumenben vásárolnak...). A Samu legalább próbálkozik valami töbletet adni a többiekhez képest. A sok "S-..." funkciójából lehet, hogy 60% - 70% parasztvakítás, vagy nem működik, de a maradék viszont olyan hasznos kis funkció, amitől aztán nem akarsz majd megválni a következő telefonodban sem.
-
Dominó85
addikt
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
"androidos mezőnyben, most szerintem egy ilyen telefon one..." - bocs nem hagyhattam ki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
dr.Kind
Remélem tényleg jó idő lesz. Várjuk a képeket majd.
Scoobyka
Megnyugtatlak hasonló véleményen vagyok. Sokan panaszkodnak a rossz anyagi helyzetük miatt, de amint tehetik és pénz áll a házhoz, máris ugranak a boltba egy ilyen telefonért. Ez legyen az ő bajuk/örömük. Minden ember egyén.
-
sif85
tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
+1

(#112) Burt1793:
Az SII egyébként messze a Samsung legjobban sikerült készüléke, ezt nem tagadom. Alapvetően még tetszett is. Anyaghasználata - mondjuk úgy - egészen elviselhető volt. A képe pedig - a maga idejében - gyönyörű, sőt még ma is megállja a helyét.
Viszont azóta nem érzem az innovációt náluk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Amazon Kindle
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BestBuy topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen monitort vegyek?
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 16 Pro Black Titanium-Használt, karcmentes 99% akku Garancia 2028. 02. 23-ig ONE
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)