-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
válasz
tome.jr #7666 üzenetére
Ez a táblázat azért jó, mert nemcsak a SAR-érték, hanem a Connect.de által alkalmazott, összetettebb (pl. antenna tulajdonságait is) figyelembe vevő sugárzási értékek is szerepelnek, "normierter Strahlungsfaktor" alatt. Még nincs minden készülék benne, a hiányzókat zt a Connect.de oldalon tudod megnézni, meg kell nézni a telefonteszteken és utána rákattintani a teszt végén egy minden adatot talkalmazó linkre.
1. Headset, bluetooth alkalmazása. Vezetékes headsetet szoktam néha használni, de több fórumon azt írják, hogy mivel ezt mélyen bedugjuk a fülbe, néha akár rosszabb lehet, mintha csak simán beszélnénk. A bluetooth-os változatrnál nél elvileg kicsi a sugárzás, de többen azt mondták, ez sem jó.
2. Ha ennyire lényegtelen lenne a sugárzás, akkor miért írnak 2W/kg egészségügyi határértéket? Ma már nagy az elektroszmog, ahol lehet, ezért érdemes csökkenteni, főleg egy közvetlenül a fülhöz (azaz az agy közelében) tartott sugárzó készüléknél. Hívásfelépítésnél pl. mindig eltartom a fejemtől.
3. Igen, valószínűleg a fém árnyékoló tulajdonsága miatt kell a One antennájának nagyobb teljesítményre kapcsolnia. Viszont a szintén teljesen, elől hátul fém Nokia 6700 classicnál ezt jól megoldották, SAR-értéke csak 0,41 a Connect-félét is megtaláltam, az -0,1. Érdemes lenne megtudni, mi az eltérés oka, ők hogy oldották ezt meg?
4. Megmosolyogatató, hogy valaki szerint a kérdés felvetése trollkodás. Biztos az, amikor az átlagember nem is ismeri ezt a fórumot, a HTC-ről soha nem is hallott, az ismeretlenebb márkák közül talán a ZTE-ről igen, de arról azt hiszi, hogy csak az egerszegi focicsapat rövidítése.
5. Őszintén szólva nekem a HTC One Mini tetszene a legjobban, annak a SAR-értékét még nem tudni, eddig arra vártam inkább, mert pont ideális méretű, zsebben szépen elfér egy bőrtokban is, de az eddig kiszivárgott képek alapján elrontották: aránytalan lett a lekicsinyítés az elnyújtás miatt és egy csúnya műanyaggyűrűt raktak rá az egész telefon köré, a szép fémletörésnek és üvegletörésnek a széleken így annyi. Még megvárom, milyen lesz élőben, de ha tényleg ilyen lerondított, akkor lehet, hogy inkább a fekete HTC One marad. Csak ennél zavart a sugárzás és nekem ez fontos szempont, sajnos ebben sokkal jobb az S4-es,de az kinézetre és anyagminőségre egy játéktelefonra hasonlít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- EAFC 25
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- ASUS routerek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest