Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xdmilan
csendes tag
válasz
spawn21
üzenetére
Nos átnéztem a T-s jótállási jegyet illetve még a vonatkozó jogszabályt is. Ilyen 30 napos dologról nem esik szó egyikben sem. Mindkettő említi, hogy törekedni kell arra, hogy kijavítást/cserét legfeljebb 15 napon belül elvégezze. Mondjuk ebben a megfogalmazásban törekedni nem egy nagy dolog
Illetve olyat találtam még, hogyha nem tudták kijavítani akkor az esetben választás szerint visszaveszik/árleszállítást kapok, hozzátéve, hogy az elállás jelentéktelen hibára nem vonatkozik. Erre rámozdulhatok, azonban nem tudom mit tartanak ők jelentéktelen hibának és egy darab rossz pixel, nos nem tudom. Hétfőn lehet bepróbálkozom, egy kis csökkentés jól esne.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Illetve olyat találtam még, hogyha nem tudták kijavítani akkor az esetben választás szerint visszaveszik/árleszállítást kapok, hozzátéve, hogy az elállás jelentéktelen hibára nem vonatkozik. Erre rámozdulhatok, azonban nem tudom mit tartanak ők jelentéktelen hibának és egy darab rossz pixel, nos nem tudom. Hétfőn lehet bepróbálkozom, egy kis csökkentés jól esne.