Hirdetés
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptya
tag
válasz
tomas01
üzenetére
Bocsi, csak most vettem ezt észre
Igen itt van, bár semmit nem állítottam sehol sem előtte, ahogy a készülék fel volt építve úgy nyomtam egy kamera felvételt a Kobuci-ban játszó Rackajam koncertről egy 1,5 percet, hogy teszteljem milyen a hangzás. Nem egy elektro zúzás, ahol azért izzad egy készülék, de sztem baromi jó hangja van. (nem is voltam túl közel)Az állandóan egymást fényképező hölgyek, meg remélem nem fognak beperelni személyiségi jogok miatt

Nekem a Power Toggles jobban bejött. Notification-nél nekem nem működött jópár kapcsoló sajnos :\
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igen itt van, bár semmit nem állítottam sehol sem előtte, ahogy a készülék fel volt építve úgy nyomtam egy kamera felvételt a Kobuci-ban játszó Rackajam koncertről egy 1,5 percet, hogy teszteljem milyen a hangzás. Nem egy elektro zúzás, ahol azért izzad egy készülék, de sztem baromi jó hangja van. (nem is voltam túl közel)