- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
B@ldrick #4216 üzenetére
B@ldrick, nem elsősorban neked, csak elnyomtam, de:
Ez az "át se veszem" ez mi?
T esetében GLS hozza ki, nem köteles megvárni, hogy végignyalogasd, idő sincs rá, van még pár címe. Én megkértem, mondta, hogy ők csak megkapják, elviszik, vissza nem viszik. Ha kibontottad, onnantól átvetted.
A t-n keresztül, visszáru nyilatkozattal, kb 2-3 hetes.procedúra, mire visszaküldik a pénzt, és visszaállítják előfizetésed korábbi állapotát. (De max 30nap)Szerintem a PPP-s sem fogja megvárni, hogy kipróbálhasd, de ha meg is vár, vissza nem ő küldi...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest