- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Tasker
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
Parasajt #29337 üzenetére
Én is csak megerősíteni tudom a többieket... ha nem zavar a "fújnégymegapikszelazájfónjobbképetlő", akkor az egyetlen negatívum az üzemidő. Bár nem tudom, nekem minden telefonom eddig bírta kb. Éjszakáig épp-hogy kibírja töltéssel. Éjszaka én mindig töltöm, ha 60%, ha 30% akkor is... úgyis átáll csepptöltésre.
Ezen kívül az egyik legszebb kijelzője van, amit valaha láttam, droidos telefonhoz képest nem szokott lagolni, és nem is akad meg (ezeken nagyon meglepődtem az elején, rosszabbat vártam valamiért
). Az anyagminőség meg magáért beszél... ennél szebb telefont még nem gyártott senki.
Amikor rádugod fülesre és benyomsz egy Poweramp-et a Beatstől el fogsz menni, de tényleg...
Brutálisan jól szól még gyári fülessel is. Én el sem tudom képzelni, hogy ennél lehet-e jobb (drága fülessel biztos lehet). Beállítva úgy szól, mintha egy nagy fesztiválon lennél... tényleg le a kalappal. És már 1,5 éves a cucc és még mindig jön rá frissítés. Szintén ritka Android szinten. Talán csak a Samu foglalkozik ennyit a készülékeivel... de még ők sem.
Mindenképpen jól jársz vele, perfekt a cucc én a mai napig szerelmes vagyok belé (2 hónapja van csak meg, amióta kijött akartam a vételt, csak drága volt), lesz*om ha elvakultnak hívnak, akkor sincs jobb.
Eddig Sonyjaim voltak, azok olyan jól működnek, hogy naponta kell újraindítani, hogy jó legyen (ha ezt nem tettem meg, akkor leugattak a fórumon, hogy minek nekem okostelefon). Ezt a telefont egy hónapja nem indítottam újra... és a mai napig olyan, mint amikor kivettem a dobozból. Ennyi.
(ha esetleg van egy kis "pénztöbbleted", akkor csak is M8)
-
BenHans
addikt
válasz
Szia!
Amennyiben nincs pénzed az M8-ra, akkor a válasz IGEN!Hogy a legrövidebben írjam le a dolgot, csak annyit írok hogy egyetlen gyengesége a fotózás de az sem olyan vészes mint ahogy néhol beállítják. Ezen felül talán az aksi, ami a legtöbbünknél így is megvan egy napig, este meg úgyis töltő...
Gördülékenységben nincs párja, és csak 1 jobb van nála, az M8.
Hol vennéd? Ajánlott 2év gyártói jótállással... Mint minden készüléknél, figyelni kell a pixelhibákra, illesztésekre, gombok nem lötyögnek stb.
szerk. enginev3.0 és FeRRaR1 megelőztek, de úgy nézem egybehangzóak a véleméynek
Ha konkrét kérdésed is van, nyugodtan. Csak az M7 merült fel nálad, vagy néztél mást is, mert akkor egyértelműsíteni lehet a dolgokat.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Gyönyörű, akadásmentes és szélvész gyors, remek kijelző, sztereó hangszóró bárhol megállja a helyét, a kamera sötétben jobb a többinél, viszont világosban a kisebb felbontás miatt részben rosszabb, de nem kell félni tőle, bőven jó még így is.
Naprakész frissítések 4.4.2 + Sense 6, 2 évig garantált támogatás
Még ma is az egyik legjobb választás, ha túl nagy az új One M8.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári Apple tokok iPhone 14pm/14/14p/12pm
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD (ELKELT)
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest