- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #13262 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
Hááát lehet meggyőztök
Egyébként is szeretnék szerintem rá ilyet
[link] -
enginev3.0
félisten
Srácok, a fekete sokkal nem szebb mint a szürke (fehér) ?
Szürkét sehol nem találok eladót, fekete pedig lenne, de nem tudom, fekete képeken annyira nem... Élőben lehet mást mondanék már -
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Ha One-on van pici esztétikai hiba, azt le lehet valamivel kezelni, hogy nagyjából eltűnjön
-
enginev3.0
félisten
Hát ahogy írtad:
Anyaghasználatban, designban valóban. Ui megint szubjektív (szerintem ui-ban is)
Akksiban is változott a helyzet mióta van 4.1 onex-re, persze ebben az S3 még lehet így is jobbSzervizről nem sokat tudok, eddig nem nagyon kellett javíttatnom a telefonjaimat, csak a Desire HD-t de az szolgáltatós volt és 2 hét alatt elkészült
Kijelzőben is jobb vagy legalább olyan jó, fényerőben biztos jobb, szinekben élethűbb kivéve a fekete
De ne részletezzük kinek ez kinek az
(#98) sgery@
Azt hiszem én is pont egy év múlva fogom beszerezni, mint a One x-et -
enginev3.0
félisten
Aki ért hozzá az már tavaly is jobbnak tartotta a One x-et mint az S3-at, és most ha csak a designt nézzük akkor a Samsungnak megint esélye sincs
Ráadásul most már a Sense sem olyan erőforrás igényes tehát sebességben sem lesz gond az S4 ellen
De várjuk meg az összehasonlító tesztet
(#87) batai15 @ Hát!
-
enginev3.0
félisten
Hát nekem ez egyre jobban tetszik
Bár ha megkapom a Sense 5-t HOX-ra akkor nem biztos hogy cserélem, de nagyon tetszik
A kamera sem rossz, és örömteli hogy végre nem lehetetlen képeket készíteni vele ha bemozdul az emberMindenesetre azért azt nem érzem hogy cserélnem kéne a One x-et, bár a 2 GB ram jól jönne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest