- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #13262 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
Hááát lehet meggyőztök
Egyébként is szeretnék szerintem rá ilyet
[link] -
enginev3.0
félisten
Srácok, a fekete sokkal nem szebb mint a szürke (fehér) ?
Szürkét sehol nem találok eladót, fekete pedig lenne, de nem tudom, fekete képeken annyira nem... Élőben lehet mást mondanék már -
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Ha One-on van pici esztétikai hiba, azt le lehet valamivel kezelni, hogy nagyjából eltűnjön
-
enginev3.0
félisten
Hát ahogy írtad:
Anyaghasználatban, designban valóban. Ui megint szubjektív (szerintem ui-ban is)
Akksiban is változott a helyzet mióta van 4.1 onex-re, persze ebben az S3 még lehet így is jobbSzervizről nem sokat tudok, eddig nem nagyon kellett javíttatnom a telefonjaimat, csak a Desire HD-t de az szolgáltatós volt és 2 hét alatt elkészült
Kijelzőben is jobb vagy legalább olyan jó, fényerőben biztos jobb, szinekben élethűbb kivéve a fekete
De ne részletezzük kinek ez kinek az
(#98) sgery@
Azt hiszem én is pont egy év múlva fogom beszerezni, mint a One x-et -
enginev3.0
félisten
Aki ért hozzá az már tavaly is jobbnak tartotta a One x-et mint az S3-at, és most ha csak a designt nézzük akkor a Samsungnak megint esélye sincs
Ráadásul most már a Sense sem olyan erőforrás igényes tehát sebességben sem lesz gond az S4 ellen
De várjuk meg az összehasonlító tesztet
(#87) batai15 @ Hát!
-
enginev3.0
félisten
Hát nekem ez egyre jobban tetszik
Bár ha megkapom a Sense 5-t HOX-ra akkor nem biztos hogy cserélem, de nagyon tetszik
A kamera sem rossz, és örömteli hogy végre nem lehetetlen képeket készíteni vele ha bemozdul az emberMindenesetre azért azt nem érzem hogy cserélnem kéne a One x-et, bár a 2 GB ram jól jönne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- OLED TV topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest