- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
-
jozso1989
őstag
válasz
SanyikaDC #26872 üzenetére
Androidos alma, lol.
Milyen vicces volt tegnap, Samsung fan ismerősömnek ugye S4-e van... és hát megmutattam neki, mit imádok ebben a telefonban. Ugye, hogy mindent villámgyorsan behoz, a multitasking még annál is gyorsabb. Megszólal: "Hát azért, mert még új és nincs belakva"... mondom ugyanazok vannak fent mint a régi telómon... Nagy csodálkozás, dülledt szemek: "Igen?"
Kicsit rácsodálkozott...
-
-
jozso1989
őstag
válasz
SanyikaDC #26817 üzenetére
Én is együtt érzek veled.
Szombaton lesz 1,5 hete megvan ez a szépség és egyszerűen csodás! Nem gondoltam volna, hogy Nexuson kívül tud még iOS gyorsaságot androidos telefon (a nexus 5 maga a csoda.. el sem tudom képzelni, milyen lehet az M8)... Pláne ilyen minőségben, mindenféle hiba nélkül...
Egyedül az üzemidővel nem vagyok megelégedve. Épp-hogy kibírja estig, pedig azért nem vagyok egy hardcore 0-24 gaming-facebook felhasználó.
-
jozso1989
őstag
válasz
Zirowe #26808 üzenetére
De ami rajta van szoftver az mindig tökéletes, még ha késik is! Nem kell mellé 50 javító frissítés mint a többieknél... Amúgy nem tudom, hogy kapta a verziókat a One, de 4.1, 4.2, 4.3, most 4.4 és azt írták, hogy elvileg lesz még egy főverzió utoljára... ez 5. De szerintem a 4.4 is bőven tökéletes, még jön a Sense 6 és végre a dock is áttetsző lesz. Nekem full perfekt így a telefon, több nem is kell!
-
jozso1989
őstag
válasz
Steve1207 #26806 üzenetére
Ilyen sokáig támogat a HTC??? Ez végül is ha jól számolom 5 főverzió lesz akkor??? + egyéb javítások, frissítések, amiket még kapott/fog kapni a készülék. Tetszik nekem ez nagyon.
A Sony telefonjaim mindig kaptak egy főverziót és kifújt, maradt bugosan az egész úgy, ahogy van (még a csúcskészülékek is)... Kezdek nagyon márka fan lenni.
-
jozso1989
őstag
Valahogy megoldható, hogy a hangerő billentyűkkel zoomoljon kameránál?
-
jozso1989
őstag
Az SMS app nem kezeli rendesen az ékezetes karaktereket?? Vagy csak én értelmezem félre?
Írom az SMS-t, és 160/1-et ír. Amint írok ékezetes karaktert, átvált 70/1-re, majd 130vmennyi/2 és így tovább. Ez azt jelenti, hogy 2 SMS (vagy több) lesz már?
-
jozso1989
őstag
-
jozso1989
őstag
válasz
FeRRaR1 #26556 üzenetére
Nem tudom, hogy működik, igazából nem is érdekel, mert nem hordom tokban. Neten olvastam, hogy kevésbé melegedik túl tok nélkül (tokban amúgy sem érzed ,hogy milyen a hőmérséklete). Igazából simán játszottam tegnap fél órát Modern Combat 4-gyel teszt céljából és épp, hogy langyos lett, szóval engem nem érint a túlmelegedés téma.
De örülök, hogy legalább "kedvesen" magyaráztad el...
-
jozso1989
őstag
-
jozso1989
őstag
Hát emberek, ez a telefon valami eszméletlen gyors, stabil!
A kijelző meg egy Sony tft után maga a mennyország. És végre van normális multitasking is (Sonyban szintén hulladék), nem kell a k*va fekete, meg fehér háttereket (töltést...) néznem állandóan.
-
jozso1989
őstag
Sziasztok! Az új Sense mikor lesz elérhető?
-
jozso1989
őstag
Sziasztok!
Mától én is beléptem a táborba! Ez a telefon gyönyörű, még szebb mint képeken! *-* A sebessége meg és és föld egy Samsung, vagy Sonyhoz képest... így képzeltem el azt a bizonyos minőséget, amiről áradozik mindenki!
-
jozso1989
őstag
válasz
MaddeNNNN #25765 üzenetére
Engem a fényképező része annyira nem érdekel (bár szerintem így is szebb képet csinál, mint akármelyik Sony
), inkább a sebessége, ami nagyon megfogott, de ez nyilván a Sense optimalizáltságának köszönhető. Szóval tényleg nem egy Touchwiz, vagy Xperia Home... És gyönyörű a kijelzője is.
Ami még nagyon tetszik benne, hogy gyönyörűen vesz fel videót és hangot is. Koncerteken szoktam videózni néha és sajnos kevés telefon bírja a nagyon hangos hangokat rögzíteni...a One itt is ötösre vizsgázott. És gondolom mindezeken felül jó hangosan játszik le zenét headsetten is, nem csak hangszórón. Szóval mondhatnám, hogy számomra tényleg társ lenne a mindennapokban a kicsike. És valóban, egyszerűen csodaszép!
-
jozso1989
őstag
válasz
CptAdamica #25729 üzenetére
Okés, köszönöm a választ!
Neked is Loboda!
Esetleg hibái vannak készüléknek? A lilás fotókat láttam, azt gondolom megcsinálják szervizben garival. Egyéb hibák?
-
jozso1989
őstag
Hello! Nyáron tervezek egy ilyen szépséget venni (nagyon tetszik) és azt szeretném kérdezni, hogy megkapta az új Sense felületet már? És a dupla koppintásos ébresztést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged