- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
De jó az a tok!
-
BenHans
addikt
Üdv!
(de jó telefon volt a Desire) Nekem feketém van, a páromnak ezüst. Egyik sem kopik, pedig én már túl vagyok a kezdeti védem a széltől is beidegződésen. A kijelzőfólia nálam alap, így ott sincs karc, de amúgy van egy bebújtatós és egy tpu tokom és csak zsebben, táskában éldegél de olyan is van hogy nem rakom tokba és csak úgy rakom zsebre(persze nem kulcs mellé) és semmi karc. Kop-kop-kopp.
Gyönyörű még mindig.
Nekem az M8 amúgy pont a szál csiszolt burok miatt tetszik nagyon, meg persze minden másért. Szvsz az is gyönyörű, bár sokaknak nem jön be.
(az M8 olyan összerakottabb benyomást keltett bennem, és a gömbölyű formák is bejönnekszóval helyenként még jobban is néz ki mint a One, de ezt csak így mert még rám sütik hogy rosszul látok meg elfogult vagyok
)
Ja, és már csak [2óra...] A fakír már tűkön ül!
-
BenHans
addikt
válasz
Steve1207 #24068 üzenetére
Ejha! Ez nagyon tetszik
Ez a burok még úgy is agyonver mindent (csak az iPhone vehet fel a kesztyűt) hogy lekerekítették a sarkokat.
A kép alapján nekem az az érzésem támadt hogy úgy jobban egyben van a ház, pl nincs körben műanyag és szépen beleül a kijelző egy full fém burokba. Szóval kb a tökéletesen csiszoltak. Jut eszembe csiszolás, a gyönyörű élek ugyanúgy meg vannak szépen csinálva mint M7-en és nekem tetszik az is hogy alul és felul a burok szépen ível a kijelzőt ölelve felfele.
A szálcsiszolt hatás mindig is szívem csücske volt, egyetlen saját Samsungomat az l700-at is ezért szerettem.
A perem és az üveglap ami most már úgy néz ki hogy a hangszórórácsot is takarja (még szerencse hogy azt is megfúrták és nem zárt, mekkora blama lenne szegény boomsound
) szerintem a vízállóság miatt van.
Összességében nekem nagyon tetszik, nagyon egyben van. Győzködöm magam hogy jövőre lesz a nagyobb durr(HTC is ezt a két éves ciklust emlegette) és várjam ki, pedig lenne az M7-re vevő a családban... Csak az anyagiak, hát finoman fogalmazva sem kiszámíthatóak és azt nagyon sajnálnám ha pont a nagyobb durranást nem tudnám megvenni. Áhh, van még 1év garim, marad a One addig spórolok a kövire...
-
BenHans
addikt
válasz
Steve1207 #23922 üzenetére
Nem tudom pl ki ez a h3lios, de ilyet írni: "Nincs létjogosultsága ennek a gyártónak." Szerintem először hallotta ezt a kifejezést és gyorsan le kellett írni valahova nehogy elfelejtse.
Egyre több ember jön ide tájékozódni vásárlás előtt és az a legnagyobb baj hogy ezt látja. Ha bemegy egy MM-be egyből letámadja a telefonpultnál a Samsungos. Ez az amire egy szakmai online lapnak nem kéne rátennie egy lapáttal, mert oké hogy samsung eszközökkel készült meg támogatta, de a pártatlanság hol marad, és ha HTC cikk van miért kell ennyire félreérthetően kiforgatva és pontatlanul fogalmazni. És tényleg nem merült még fel bennem hogy direkt.
-
BenHans
addikt
Elképesztő hogy mi megy már megint a "Készül a Desire 316 és 516" cikk topikjában. "És így hullik egy ùjabb gyártó a porba..." Pontatlan és félreérthető az egész cikk(ezt le is írtam oda, + a pontosítást is), de már az az érzésem hogy ha minden pontos lenne akkor is csak a szapulás menne egyes embereknek.
És bakker vannak olyanok akik nem használtak soha HTC-t és mégis szapulják.Basszus még áruk sincs, de azért oda kellett írni, hogy a 816 80%-kal drágább Európában mint kínában. 1) nem kapcsolódik a cikkhez sztem 2) ááhh vicc. Már ki lett tárgyalva hogy nem 80%-kal drágább Európában hanem Kínában 20%-kal olcsóbb ami nem ua., csak anno ez is el lett fordítva egy pontosan megírt külföldi oldal cikke alapján, mert ott is a 20%-kal olcsóbbat írták csak itt már az jelent meg hogy 80%-kal drágább EU-ban.
Már komolyan így érzem, ahogy a kép felett és a képen látható, hogy magamat idézzem: [link]
Bocs
-
BenHans
addikt
Feltettem.
Sőt mivel az egyik még 4.3-on volt és onnan frissül a 4.3as hangzáshoz is tudok viszonyítani. A másik meg a .9-es végű KitKat-en volt....
A hibás KitKat-ről való frissítés egyértelmű pozitív változást hozott. A 4.3-ról javított KitKat-ra pedig azt vettem észre hogy tisztább lett a magas viszont a mélyeknél nem vettem észre számottevő változást és mivel a 4.3on jól szóltak a mélyek ezért örültem is.
Pár zenével ki is próbáltam előtte és utána is, két másik családtaggal együtt. (Enya, Mauro Picotto, Hair, Muse, Lana Del Rey, Tiesto, Armin van Buuren .flac zenékkel volt próbálva)
Ezen felül a többiek által emlegetett kijelző kontrasztosság javulást én nem vettem észre. Akkuidőben nálam a netet és video streamet jobban bírja, leteszteltem.
De érdekes nálad ez a 4.20.206.16 verziószám. Nekem 4.19.401.11-re módosult frissítés után... Neked ugye nem HTC_032?
Juliuska: WTF?
Lehet várnunk kellett volna? Vagy ez miez? Most nézem a páromét és az is 4.19.401.11-re módosult csak annyi hogy az 4.3ról az enyém meg a .9-es végű KitKat-ről. Most ez hogy van?
-
BenHans
addikt
[Javul az emberek ízlése?]
a htc egy új igényt teremtett, az igényességet.
-
BenHans
addikt
Ehhez kéne nyomni gyári visszaállítást? Mindegy megcsinálom... Az egyikre úgyis kell, mert az még csak most frissül 4,3ról.
-
BenHans
addikt
válasz
Steve1207 #23671 üzenetére
Én még nem érzem szükségét
ha nagyon variálni akarok akkor kipróbálok launcherrel valamit aztán legtöbbször nem bírnak egy hetet sem és visszaállítom gyárira.
Talán a legtöbb idő 2hét volt, amennyire leváltottam a gyári felületet.
Persze ha nem lesz gari, akkor megpróbálkozom én is, de szigorúan csak sense rom-mal. Mert azért kicsit bökik az oldalamat az extrák. -
BenHans
addikt
válasz
MerLinh #23666 üzenetére
Ez annyiból is jó hír, hogy már a szerviznek is szóltak hogy bug van, ne tegyék fel a még nem frissítettekre, és akkor most már tuti hogy gőzerővel dolgoznak rajta.
Ajánlom is mert már igencsak ránk fér.(#23628) hurrikan: +1 Én is leszedtem az új frissítést ma délután, és láttam az újdonságokat. De időm csak most lesz játszani
Ez a játék még úgy is addiktív, hogy várni kell, mert mókolás nélkül játszom, és a HTC hangszórók is nagyot dobnak rajta.
-
BenHans
addikt
A HTC posztja a kirakós utolsó hiányzó darabját sejteti, a vízállóságot. [link]
(lehet ezért más a keret, ami egyre jobban tetszikgyönyörű és szuper lesz ez a HTC is)
-
-
BenHans
addikt
válasz
Szemjuel #23419 üzenetére
Szia! Gyári kihajtósra sokan panaszkodtak. Én rendeltem egy keményebb(de nem merev) átlátszó szilikont, hasonlót amit HOX-on is használtam ott nem volt problémám vele. Ha úgy lesz pénzem rendelek egy nillkin super frosted-et is, mert ez többeknek nagyon bevált, bár a nagyobb ütésektől nem véd olyan jól.
Ezen felül vettem egy fiesta greengo nevezetű bebújtatósat, ami ugyan univerzális (XXXL), de majdnem pontosan jó rá, csak annyi hogy felül kb fél-1 mm-rel kilóg a telefon. De amúgy jó tapintású, puha, nem okozott sérülést pedig 2hete ebben van.
Persze ha van pénz rá akkor csatlakozom az előttem szólóhoz
pl [link]
-
BenHans
addikt
válasz
stophunter2 #23295 üzenetére
[link] megy root nélkül is, nekem ez van fent
-
BenHans
addikt
válasz
Badboys #23266 üzenetére
Ma délelőtt letöröltem a chrome összes frissítését és gyárin használtam de ezután kikapcsoltam és újraindítottam a telefont.
Nem segített. Összesen 3hívást indítottam és ebből 2x kihangosított. Több mint biztos, hogy a 4.4-ben valami alapból sz@r, mert több gyártó több modellje is szenved tőle, illetve a felrakása utáni gebaszoktól.
Mindemellett ma csinált egy olyat, hogy hiába volt wifi, nem töltötte be az oldalakat, csak szenvedett vele, de miután bezártam a tabot nyitottam egy újat és újranyomtam a keresett oldalt, betöltötte gond nélkül(1helyben álltam közben).
Még az is lehet hogy a Chrome-ban csesztek el valamit de nagyon, és ugye a kitkat előtti gyárira nem tudjuk visszarakni... De jó lenne ha most jól átnéznék a teljes szoftvert, és minden ilyen nyavalyát kukáznak, aztán a végén hátha csiszolnak a hangján is(mondjuk nekem így is megfelel és bőven lenyomja a konkurenciát). -
BenHans
addikt
válasz
Ununqatrium #23245 üzenetére
Nekem is a .8-as végű van fenn, és a reset is megvolt szóval az sem lehetne gond, mégis kihangosít kb 5ből 3x kimenő hívásnál. És akkor még vannak az egyéb problémák aminek csak egy részébe ütköztem csak személyesen de a többiek írták, ilyen pl a mély vesztése (ezt én is észrevettem), jeletvesztés helymeghatározásnál, hirtelen esik a térerő ott ahol eddig volt, hívás közben valószínűleg az adótorony jelvesztés miatt néha szakadozik.... Szóval van mit javítaniuk. Én csak azt remélem hogy ezek közül mind javításra kerül.
-
BenHans
addikt
-
BenHans
addikt
Nem aktív. Beszéltem a HTC-vel és ők mondták. Mivel HTC_032-es cid-re nem jött meg nekem a kitkat. Megmondták ne küldjem szervizbe, majd kapunk patch-et aki frissített, de aki 4.3-on van az majd csak a javítottat kapja ha újraindítják.
Direkt rákérdeztem, hogy ez ugye a mi régiónkra is vonatkozik. A válasz: igen beleértve Csehországot Magyarországot stb.Ezt már sokszor leírtam, hogy ne pánikoljon senki és hogy segítsek, de ha hülyeséget mondtak (amit kétlek), az már nem az én hibám.
-
BenHans
addikt
-
BenHans
addikt
Igen ez nem csak UK-re vonatkozik, hanem a németekre, osztrákokra, csehekre és ránk is. Most nincs semmilyen update, mert javítják és újraeresztik. És reméljük megoldódnak a tapasztalt hibák, és remélem jelezték nekik a mélyek "hiányát" is.
Ezt írtam le már egy hete, az egyik hozzászólásomban. Szóval update most semmire sincs. Aki 4,3-on van az majd csak akkor tud frissíteni ha kiadták a javítottat. Aki 4.19.401.8-van az majd kap egy patch-et, és akinél a vége .9 az is, mert vagy a .9 (legújabb, de nem mindenki kapta meg mert leállították) a hibás vagy a .8, de leginkább mindkettő, mert a .9 valami hibát volt hivatott javítani de mivel visszavonták valószínű hibás.
(#23190) csacsi67: Páromé HTC_032 full gyári 4,3 és nem talál frissítést. Ez azért van, amire most ezzel a hsz-al válaszolok Kocsó-nak.
-
BenHans
addikt
Ma elkezdett az enyém is önkihangosítani. Olyat búgott a fülembe hogy bedugult. Várom már nagyon azt a patch-et mert a páromé nem csinálta még 4.3-on.
-
BenHans
addikt
válasz
kdennis #23048 üzenetére
Ez nem hülyeség sajnos. Van ismerős, nem fogom kiadni hogy hol, de nem véletlen az hogy nem tárgyal bizonyos dolgokról mobillal egy helyiségben... (de van olyan is aki hangszigetelt páncéldobozba rakja a szolgálatiját vagy akár a magántelefonját, persze szétszedve) De ezzel régebben én is sokat foglalkoztam kérdezősködtem olvasgattam.
1) Háromszögeléssel a SIM-en keresztül (adókörzet,adótornyok közelsége, jelerősség) bárhol megállapítható a mozgásod a világon. (pontosság 10-150m) A google maps szintén jó erre is de az csak a készüléket tudja, értelem szerűen, nem feltétlen a használóját.
2)Törvény írja elő hogy a cellainfót 3évig kötelező a szolgáltatónak tárolni.(pozíció, hívás, üzenet)
3)A nemzetbiztonság belehallgathat a hívásokba bármilyen hálózaton, ennek kiépítése anno a szolgáltatók feladata volt. Legális keretek között ehhez bírósági végzés kell, de ismerve pár szituációt olykor mégsem kell
4)Van 64bites GSM titkosítás(A5.1), de egyes programok lazán beférkőznek, akár állami akár egyéb célra lopnak adatot... Ez egy mobil adótorony amihez kapcsolódik a készülék, és a szolgáltatóit imitálva nyitja meg a hívásokat, üzeneteket (GSM alapon) stb a nem kívánatos személyek felé. Ennek hátránya hogy feltétlen ehhez kell kapcsolódnia a lehallgatandó készüléknek és nem minden esetben működik de monitorozni lehet a jelátvitelt.
5)Létezik moddolt sim is amit ha odaadnak neked, nem veszel észre semmit, csak lesz egy állandó +1 hallgató.
6)Angliában, Svédországban, US-ben, Németországban, Svájcban létezik egy szolgáltatói push hálózat ami találomra hallgat bele beszélgetésekbe és a beszélgetésben elhangzottak alapján rendszerezi egy nemzetbiztonsági listán. pl ha elhangzik egy olyan mondat vagy szó amit veszélyesnek talál akkor még egy hónapig rádkapcsolódik és rögzíti a forgalmat, és nem érdekli hogy a klozettbombát csak havernak mondtad hülyeségből.És a végére, hogy minek kell kivenni az aksit: "vándorbogár" keress utána. Szolgáltató és hatóságok tudják távolból is telepíteni a kis bogarat és bekapcsolja a telefon mikrofonját számodra teljesen észrevehetetlenül, KIKAPCSOLT ÁLLAPOTBAN IS! egy ellenszer van az akku kivétele.
Ez nem bizonyíték semmire amit írtam csak el kell gondolkodni rajta. Én ezt még akkor gyűjtöttem össze külföldi és hazi és egyébb cikkek + személyek forrásaiból amikor még csak 1-2 embernek volt PDA-ja, csak nagyon érdekelt a téma. Persze ez csak így pontba van szedve mert nagyon hosszú lenne és azt hiszem a padláson van eldobozolva az a füzetem amibe még a vonatkozó jogszabályokat is lejegyeztem.
Bocs hogy hosszúra sikeredett és off.
-
BenHans
addikt
[link] Egy HTC-s mérnök fia szivárogtatta ki az új One-t. Az apukát elvileg kirúgták... Ha az apuka adta neki oda akkor hülye az is, de ha a gyerek csórta el tőle erre a pár percre a tudta nélkül akkor úgy megruháznám.... ááá fiam nincs munkám miattad, most nincs étel sem, gyűjts kenyérre a twitteren
-
BenHans
addikt
Ma reggel olvasgattam és belefutottam egy nagyon jó idézetbe, ami egy erdélyi magyar költő tollából származik. "Az értelem társaságba kívánkozik, a butaság a tömeget kedveli." Horváth Imre
Aki akarja beleértheti a HTC helyzetét is...más: szerintem erre gondolhatott Gulyopapa [link] de én ebből messzemenő következtetést nem vonnék le, bár a minőség és a szépség eddig is megvolt.
Viszont érdekes, hogy lehet az Apple továbbra sem megy bele a Mpx haborúba.bocs az offért
-
BenHans
addikt
válasz
Leafnshit #22885 üzenetére
Itt mindkét helyen. [link] & [link] Itt meg véleményt lehet írni: [link]
Első körben azt a sablont szokták facen mindenre írni, hogy add le szervizbe, vagy gyári visszaállítás, szóval néha meg kell indokolni hogy ez nem olyan jellegű probléma.
Amúgy HTC elérhetőségeket a hivatalos oldalukon találsz legalul a kapcsolat címszó alatt.
-
BenHans
addikt
válasz
Leafnshit #22881 üzenetére
Nem olvastam, inkább gondolom. Ha már a szoftvert hibajavítás miatt hívják vissza/állítják le, ráadásul a mi régiónkban kimenő frissítések felhasználói visszajelzései után, az sztem azt jelenti hogy amit "félrekalibráltak" azt javítják. Ebbe beletartozik a boomsound is, bár még így is jobb 100x mint a konkurencia megoldásai. De láttam a face oldalukon hogy írta már pár ember. Max annyi hogy írjátok le a panaszokat nekik még többen.
(azt zárójelben hozzátenném hogy mi vagyunk az egyik elsődleges régió Európában pl a csehekkel karöltve, és régiónként kezelik a visszajelzéseket is)
-
BenHans
addikt
válasz
Juliuska #22876 üzenetére
A jó hír igazából nem a várakozás, mert azt utálom(pláne ha alaptalan), hanem hogy foglalkoznak a visszajelzésekkel és nem próbálják kendőzni, inkább igyekeznek odafigyelni a felhasználókra és javítani.
Lehet hogy észrevették azt is hogy félrekalibrálták picit és veszített egy keveset a minőségéből az egyik legnagyobb és legjobb dobásuk, a boomsound és azt is javítják. -
BenHans
addikt
válasz
Steve1207 #22846 üzenetére
Tehát most nincs semmilyen update One-ra ebben a régióban. Aki régebben letöltötte a 4.4.2-t annak majd jön egy kis frisstés, aki mostanában vette a telefont vagy még nem frissítette akkor amikor a készülék felajánlotta az majd a már hibajavított KitKat-et fogja megkapni ha újraindítják a frissítést OTA-n.
Egyéb frissítésről nem tudnak, csak majd lesz egy a Sense6-tal.
Szerk. Így már értem. Bocs. Nekem azon ami megkapta 4.19.401.8-van de nem kapott +ban kisebb csomagot. Szóval igen így logikus hogy a .9-ben van a hiba. Gondolom ezért állították le és aki még 4,3-on van az nem talál most frissítést mert hibás a .9verzió és megállították, aki .8-as KITKAT-en az sem talál ugyanezért, aki meg .9-en van már az a hibás verzió szóval pk sem látnak most újabbat.
Tehát aki 4.3-on ragadt az egy teljes már hibajavított +patchek nélküli KitKat-et fog kapni ha jelez a telefon és újraindítják az OTA-t, aki meg .8 vagy .9-en van az patchet. -
BenHans
addikt
válasz
Steve1207 #22846 üzenetére
Én másról nem hallottam. Én azt kérdeztem, hogy 4.2.2 megérkezett az egyik telefonra de a másikra azonos cid-re nem és miért nem. Erre jött az a válasz, hogy a visszajelzések alapján felfüggesztették az OTA-t és lesz majd patch annak aki már letöltötte, de aki még nem az majd a "javított"KitKat-et fogja tudni egyből letölteni.
Én másról nem tudok. De most nem is igazán értem amit írtál.
-
BenHans
addikt
Emberek van egy jó hírem mindenkinek! (remélem még nem tudja senki
)
Az én ügyemet intéztem, (cid: HTC_032 és mégsincs update) és kiderült hogy miután kiadták erre a régióra, Csehország-Magyarország stb. a visszajelzések alapján úgy döntöttek javítják és addig felfüggesztik az OTA-t.
Akik már letöltötték számíthatnak egy patch-re aki meg még nem töltötte le az várhat és nemsokára elérhetővé teszik a javított verziót. Tehát akik még nem frissítettek azoknak lesz frissítés ami már tartalmazza a hibajavításokat és ahhoz nem lesz külön patch.Ezért szerintem aki tapasztalt bármi problémát KitKat után az írja le nekik, akár facebookra(magyar HTC) is.
De remélem már írták nekik páran a "mély hang problémát". -
BenHans
addikt
válasz
Juliuska #22840 üzenetére
Ez fasza
Ez nem baj hogy most 4.3-on van, de ez akkor azt jelenti hogy a sense 6.0-t és a következő frissítéseket is késve fogja kapni vagy egyáltalán nem... Mert a 4.4.2 elvileg már jó rég kint van elvileg csak a nagyon jelentéktelen régiók nem kapták csak meg.
Most csináltam egy FR-t és azután sem talál.
-
BenHans
addikt
válasz
szekra #22828 üzenetére
Tok shopnál 200-ért.
Nekem múlt héten raktak fel egyet egy (magyar)gsm boltban össz.1500ért, és kb 5perc alatt megvolt tisztítással együtt.
Am, már én is szívtam eleget fóliákkal. Pl vettem egyet magánszemélytől HOX-ra és hiába nyüstöltem fél órát(nem vicc) egyszerűen mindig bubis maradt. Már nem tudtam mi a bánat van, és megnéztem nagyító alatt a fóliát hátha van ott valami piszok amit nem látok, hát piszok nem volt viszont 2db 1mm hosszú a hajszálnál is vékonyabb karc igen.A szóismétlést ilyen későn szerintem mindenki el fogja nézni.
-
BenHans
addikt
válasz
hermandani #22824 üzenetére
Azt kihagytam, hogy a matt nem tükröződik napfényben. De ennek ellenére is saját tapasztalatból a clear-t ajánlom. Engem egyszerűen idegesít a matt, még a tapintása is.
Ha magadnak akarod feltenni ajánlom hozzá az alkoholos kijelző/üveg tisztító folyadékot vagy kendőt.
De amúgy speedshop.hu vagy tok-shop.hu-nál tuti felrakják ha ott vásárolsz, max. 2-300ft ellenében, de van hogy ingyen is. Am ami boltban 6-800ft-os kategória az rosszabb mint egy 500ft-os ebayes. -
BenHans
addikt
válasz
hermandani #22824 üzenetére
2 év a gyári gari. Ha bármilyen probléma adódik az akkuval vagy bármivel, leadod szervizbe és megjavíják, illetve alkatrészt cserélnek. Ezért is érdemes gyári garival vásárolni a készülékeket.
Ebay,amazon,telefonbolt. Létezik matt és clear fólia. A matt kb 10%-ot ront a megjelenítő színhelyességén(fakóbb lesz) és ront a fényerőn is. Cserébe nem gyűjti az ujjlenyomatot.
A clear nem ront a vizuális élményen, viszont meglátszik rajta az ujjlenyomat amit néha le kell törölni.
Ezen kívül van ütésálló is, de azt nem próbáltam.A minőségbeli különbségeket én is most tapasztaltam meg. Anno brando ultra clear fóliát használtam, most vészmegoldásként vettem egy olcsó pár száz forintosat és nem méretpontos így szépen szólva is bitang nehéz úgy feltenni hogy valamelyest normálisan álljon. Egy jó fólia nagyon sokáig hibátlanul fennmarad.
A felhelyezésről van sok videó youtube-on. Jobb márkák spigen, zagg, brando, supershieldz, screenguardz, nillkin, obliq most így kapásból ennyi jutott eszembe, de vannak jók az olcsók közül is de annak Te nézz utána. Nekem (amikor nem volt időm vele foglalkozni) már 3x is raktak fel gsm boltban 1500-3000FT-ig és nem volt velük probléma. -
BenHans
addikt
Ilyennel találkozott már valaki? [link]
-
BenHans
addikt
Olyankor mi van, ha a telefon nem talál frissítést hiába csak 4.3 van rajta? (cid: HTC_032)
Az én feketémre felment az is 032 de a párom ezüstje nem talál. Erősen elgondolkodtam azon hogy ne tegyem fel, de azért érdekelne.Már arra gondoltam, hogy lehet visszavonták mert találtak benne valami hibát (pl. hogy vesztett a mélyből) és aki már letöltötte kap majd hibajavító frissítést, aki meg még csak most töltené az majd csak kicsit később fogja tudni a hibajavítással együtt.
-
BenHans
addikt
[Ezt] valaki lefordítaná nekem? Mert sajna az inglés. Köszi
(am a MA! mai azaz mit mai, inkább A MA-s HTC cikkről is megvan a véleményem...
)
-
BenHans
addikt
válasz
pet4321 #22738 üzenetére
A farmer zsebet tok nélkül max csak akkor ha már régebbi darab a farmer, mert nekem fogta már meg gatyó igazolványomat is mert hirtelen csak zsebre raktam reggel és estére kék volt. (nem reklámozni akarom de GAS/igazolvány/ és Retro/a hófehér szövet övemet színezte ki/ volt az elkövető) Szóval ezzel óvatosan kell bánni, mert a GAS kb csak egy hónap után fejezte be a kékítést, úgy hogy minden hétvégén ki volt mosva.
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #22728 üzenetére
Basszus már most inkább azt olvasnám hiába csak szeptemberben lesz, az legalább minőség, bár topikjaiban a hypetól felfordul a gyomrom.
Legyen Samsung cikk, de nem csak ők vannak ott. Vagy a HTC csak szórólapokkal képviselteti magát? -
BenHans
addikt
válasz
Red Bull fan #22724 üzenetére
Komolyan nem értem. Csak a FOS, a here térképek, meg a samsung galaxy termékek érdekesek? Ja és elkezdődött a cikk áradat az S5 csodáiról, amivel újra akkorát alkottak hogy a sok szerencsétlen megint sorba áll érte. De persze minden új feature fog kapni egy külön cikket mert olyan eget rengetően érdekes és hasznos.
Az kit érdekel hogy milyen kamera lesz az M8-ban? Úgyis szar lesz mert HTC és mert MA!-s kézben csak a Nokia csinál jó képeket csak éppen max akkor kéne, ha nem, nem kéne.
-
BenHans
addikt
válasz
g.gergo #22693 üzenetére
Különállóak, és cserélhetőek elvileg mivel ragasztva vannak, de én még nem találtam hozzá ilyen alkatrészt. Az más kérdés, hogy neki se állnék. A szétbontást a szerviz is spec módszerrel csinálja(nem hülye a HTC), nem véletlen hogy az ifixit csapata szétcseszte és utána fikázta.
-
BenHans
addikt
válasz
Nightfall75 #22671 üzenetére
én ezt teába mártogatva szeretem. Az S5 nem tudom mit szólna hozzá, mert már olvastam külföldi oldalakon, hogy egyrészt eláll a hátlap másrészt elvileg csak egy gumi "csík" véd a beázástól.
Jaj de messze van még a Március 25...
Most kéne valami jó húzás amivel kihasználhatná a HTC a helyzetet.
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #22657 üzenetére
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #22653 üzenetére
Milyen frissítésről van szó?
-
BenHans
addikt
-
BenHans
addikt
válasz
Tiger. #22452 üzenetére
Jaja
Am használtál már droidot? Play/Market ismerős? Minden megoldható, ha nem gyárilag akkor playről...
Nekem a Beacon nevű programmal még a led villanó is villog állítható gyakorisággal amikor hívásom/értesítésem jön. Vedd meg a telefont! Párodnak meg vagy egy One Minit vagy Neki is egyet, vagy egy szál rózsát egy doboz minőségi bonbonnal. Ha Budapesten laksz, van a belvárosban csokibolt. Nagyon finom csoki különlegességeket lehet ott kapni. -
BenHans
addikt
válasz
zsotesz81 #22410 üzenetére
Köszi akkor bejelentkezek játékon belül facebookra. Nem tulajdonítottam sok szerepet a facebooknak de lehet rosszul gondoltam és majd onnan megoldja.
Akkor a Carbon ugrott...
s3nsitivity: Carbon visszaállítás után sincs játékállás, csak elölről tudom kezdeni az egészet.
-
BenHans
addikt
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy hogy kell a RealRacing3 mentéseit visszaállítani?
Van valami felhő szolgáltatása is ahova ment, de nem tudom hogy érem azt el. Ahogy leszedem újra, az elejéről indul a játék a semmiről.OneX-en csináltam Carbonnal egy mentést róla: com.ea.games.r3_row mappában van 4 fájl: ._com.ea.games.r3_row PNG 18kb - .nomedia 0kb - com.ea.games.r3_row.ab 12600 kb - com.ea.games.r3_row.json 1kb
Jó lenne ha nem kéne újrakezdenem.
-
BenHans
addikt
Köszi a válaszokat és a képet!
Nem szoktam dobálni, igazából nagyon ritka hogy bármit is leejtek, csak elővigyázatosságból kérdeztem mert a gravitáció nem alszik.
Fóliát már rendeltem, de csak március 6-ra lesz itt, legalábbis azt írták. Ilyen: [link] csak persze One(m7)-re, és minden online hirdetés mellett egy csomó 4+ csillagos elégedett komment volt. Annyit fizettem érte mint amennyiért itthon 1 fóliát kapnák valami gsm-boltban. ~3000huf
-
BenHans
addikt
Olvastam, hogy sokan használtok [ilyen Nillkin] tokot. Most 7$-ért tudnék venni free shippinggel. Megéri?
Így hosszas használat után sem karcolta meg a telefont? Nekem feketém van ezért tartok egy kicsit a műanyagtól nehogy lekoptassa stb, vagy ez a Nillkin inkább valami keménygumi?
Egy leejtésnél mennyire védi meg a telefont? Mert ugye alul-felül nyitott...Veszek mellé egy bebújtatósat is, csak ha rohanósabb nap van, nem akarom mindig előhúzogatni.
-
BenHans
addikt
válasz
Badboys #22197 üzenetére
Remélem így lesz. Ez azt jelentené, hogy tényleg csak hasonló változás lesz most a One-hoz képest mint anno OneX-OneX+ között. Ezért nem fogok váltani. És ha beváltják az ígéretüket, még egy évig minden új szoftot megkap a mi One-unk is. 2015-ben aztán jön a nagyobb durranás.
Jó lenne. -
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #22175 üzenetére
Akkor teszek az ebay-es fóliákkal egy próbát. Nem hiszem hogy sok lehet az eltérés...
-
BenHans
addikt
Eazyguard fóliát próbálta valaki? [link]
Ennél többet nem tudok rá szánni. Akár aprón akár valami boltban van ennél jobb minőségű esetleg kipróbált cucc?
-
BenHans
addikt
[Ilyen tokot] próbált már valaki?
Sajnos nem tudok most 2ezernél többet kiadni, ennyi a keret, ha a kijelzőre fóliát akarok tenni.
Fóliából valami olcsóbbat (nem 3-4-5k) tudtok ajánalni, persze ami azért jó minőségű. Hardverapróról is lehet ha kipróbált és jóféle, csak az e-bay megoldása lenne nekem nehézkes.
-
BenHans
addikt
válasz
kisbéci #22105 üzenetére
Akkor ha valaki megveszi a poweramp-ot, annak mindegy is, hogy a 4.4-el mennyit rontottak a hangzáson, még ha ennél jóval szomorúbb is lenne a helyzet? Jobban is szól poweramp-pal, mint 4.4 előtt?
Mert akkor megéri azt a 876Ft-ot.Bocsi, lehet nyilvánvaló kérdések de még nem próbáltam soha. Régen a playerpro-t desire korszakból, de ott mindegy volt milyen kihangosítva...
-
BenHans
addikt
válasz
SeatLeon08 #22101 üzenetére
Szerintem azért nem olyan szörnyű a helyzet. De ha már itt tartunk, valaki próbálta poweramp mellett, egyéni equalizer beállításokkal, vagy valamelyik sablonnal? Jobban szól 4.4 alatt, mint gyárilag a beats megoldással?
Érdemes lenne megvennem, többet is ki lehet hozni a hangszórókból? -
BenHans
addikt
válasz
SeatLeon08 #22051 üzenetére
A legtöbb eddig 14 nap volt, hétvégével együtt, a leadás és az átvétel napját is beleszámolva.
A legkevesebb 8 nap volt, szintén hétvégével és a leadás/átvétel napja is beleszámolva. Vodafone.A csehekre(vsp data) egy rossz szavam nem lehet igazából, korrektek és jó munkát végeznek. Sokkal jobbak mint 1-2más gyártó szervize (tapasztalat). A kókler pancser ****kodó banda a Flextronics volt, az ő ténykedésük alatt visszasírtam az e-care-t, csak sajnos sokan még mindig a flextronics-os pokoljárásokkal azonosítják még mindig a HTC szervizét. Az én helyzetemet viszont mondhatjuk kivételesnek, a sok herce hurcával, de ebben közrejátszott a flextronics fatális hibája is régebbről.
-
BenHans
addikt
-
BenHans
addikt
[link] Ez így már nem tetszik annyira mint a One, pont azt dobnák el ezzel amitől ütött a One kinézete. Remélem nem ilyen lesz.
-
BenHans
addikt
Remélem emiatt a TreasureTag kütyü miatt most a HTC fog perelni. [link] Mert ez hatalmas újdonság a Nokiától és milyen hasznos, és a MA még meg sem említi, hogy mondjuk a "HTC megoldásához hasonló"...
(azt meg sem kell említeni hogy amikor a HTC adta ki a Fetch-et akkor még értelmetlen sz*r volt, most meg "hasznos kütyü")
-
BenHans
addikt
HTC [M8 mini]. 13Mpx kamera és 5Mpx elülső.
Lehet az M8 is meglep minket kamera terén?S5-[link] HTC esetében-Miért csak snap800? csak full hd? egy flagshipben legyen már a legjobb. remélem csődbe mennek stb. S5-jó az, mindenre elég, a 805 csak jobban szívná az aksit meg a QHD is, jó a fHD.
De így is szar lesz a HTC mert 2,5GHz helyett 2,3-on fog járni és 200ponttal kevesebbet hoz majd bencsmárkban. A samsung mindig nyer. [link]
-
BenHans
addikt
válasz
Zirowe #21841 üzenetére
Találtam egy [ilyet]. Van egy pár HTC
fura de olyan jó látni, csak ezért megnézek a párommal egy részt
Sherlock sorozat:
Mary(Watson felesége): HTC One X (white)
Magnussen(gonosz adattolvaj, fejben tárol) : HTC One
Laura(a szexmániás és okos escort hölgy): HTC Desire C
Moriarty(fő gonosz 2.évad végéig): HTC Incredible S, és ha már hackelés, ezzel a HTC-vel törte fel a koronaékszereket rejtő vitrin kódját, és ez a program elvileg minden kódolt bankszéfet is fel tud törni. Már mennék a bankba ha ezt tudná a droid, vagy a One(egyre jobban várom hogy meglegyen).
Itt nem tartanak előadást a telefonokról, de mindig jól kivehetőek. Bár Sherlock-nál iPhone5-van.
-
BenHans
addikt
válasz
MerLinh #21832 üzenetére
Ha ez számít, [ebben a sorozatban] rendszeresen feltűnnek HTC-k, One X, One, Chacha.
De [ebben] is találkoztam már szeretett gyártónkkal.
(Én csak ez utóbbit nézem)
De ezentúl majd figyelem ezekben is: [link] & [link]
HUTCHDB: A HTC-től nem lenne rossz húzás ez a facebook reklámkampány, meg a champions és european league. Ehhez kéne még hogy az RDJ reklám menjen TV-ben, vagy akár mozifilm előtt a reklámok közt. De ha jól emlékszem régebben volt valami pletyka arról hogy lesz HTC márkabolt, na ez sem lenne rossz, talán egy fajta rejtett biztonságérzetet adna az embereknek (bemegy az átlag ember a plázába és ott a márkabolt, fel lehet keresni őket személyesen, nem egy megfoghatatlan márkanév... szóval értitek). Ez azért sokat nyomna.
Az Apple, az más. Az egy kultusz. Azzal nem is lehet összehasonlítani, mert aki munkára (pl. zene) vásárolja meg, vagy mert ez felel meg legjobban a valós igényeinek az oké, de ez a divat imajomkodás a kultuszból fakad, mint kölyökkoromban a PEZ adagoló, csak ez drágább, de ha van ilyened mégis menőbb leszel vele.
(pl franciáknál ha bemész egy mekibe és leülsz majd a kis burgered mellől figyeled az embereket, 10ből kb 7-8 tuti iPhone-t rak ki az asztalra legyen 16 vagy 56éves, persze ebben szerepet játszhat a szolgáltató is na de ennyire???)
NandorHUN: Jó kép
le is mentettem
-
BenHans
addikt
válasz
Laca1212 #21823 üzenetére
Azon kívül, hogy az olimpikonok kaptak ajándékba Note3-at, nincs más uraskodás. (hozzáteszem így én is elfogadnám) [cáfolat]
Kivételesen igazat mondhat a Samsung, mert igaz nem sokat néztem a megnyitóból, de láttam két sportolót is aki almával fényképezett, és tisztán látszott a logó.
Ettől függetlenül a 14 milliárd $-os marketing költségvetés elgondolkodtató, és már-már pofátlan a konkurenciával szemben. Ha abból indulunk ki, hogy a média hogy mossa az emberek agyát, a Samsungot nem lehet ledönteni a trónjáról, de még beérni sem sajnos.
-
BenHans
addikt
Erre kíváncsi leszek: [link]
-
BenHans
addikt
[link] Komolyan szánalmas már amit a Nokia csinál...
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #19497 üzenetére
Persze. Sync manager is kereste a drivert de az a program egy rakás kaka így mondanom sem kell, mindig hibaüzenetet dobott. (mondjuk ez még win7-nél is...)
Próbáltam eszközkezelőben, manuálisan beállítani egy könyvtárat ahova letöltöttem drivert xda-ról. Nem sikerült. Utána kerestettem a neten, és talált, de nem tudta telepíteni, elkezdte és hibaüzenettel kidobott.
Most X topikban kaptam egy kis supportot, hogy csökkentett módban kell vmit csinálni, majd ha hazaértem azt megpróbálom.
-
BenHans
addikt
Ezt ide is leírom, mert sokan váltottatok One X-ről és nem mellesleg Ti is próbáltatok segíteni.
Most ezzel a win8-OneX sz@rakodással nagyot csalódtam... utána persze win7 alatt simán ment minden.
Még a driver autentikációt is kikapcsoltam, az sem oldotta meg, semmi, egyszerűen semmi. Ez szégyen hogy egy Huawei, Nokia, iPhone 4-4s, samsung minden csatlakozik rendesen és lerántja a drivereket, de a HTC-nél fosnak az ember nyakába és csesznek írni egy normális sync programot ami még használható is, és megfelelő dedikált drivert. Mi olyan ördöngős abban hogy a win8 felismerje úgy mint egy pendriveot?Ettől függetlenül, nagyon kíváncsi lennék arra hogy akinek win8 van fent és a telón gyári rom az hogy oldotta meg? Mert bizony Isten vissza kellett fognom magam ahhoz hogy ne csapjam földnek. Ha végre minden összejön az új PC-hez és összerakom, nem fogom csak HTC-ék miatt a win8-at win7-re cserélni.
Akár felhő akár nem, lehet maradi vagyok, de én gépre szeretem menteni az adataimat legyen képről vagy másról szó, mert nekem így kényelmes. Nem tud érdekelni, hogy miért nem dolgoznak az emberek a HTC-nél, mert sztem ez egy reális elvárás, hogy gépre tudjam kötni anélkül hogy 3 és fél órát szopjak feleslegesen mindenféle oldalakról (köztük official HTC) letöltött kotványsz@rokkal, meg parancssorban való gittnyálazással.
Kíváncsi lennék, hogy ilyenkor mi a teendő!?
bocs a stílusért
bár sztem érthető az oka...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest