- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
válasz
Don't Panic #20632 üzenetére
Toltsd le playrol a MoreLocale 2 nevű programot.
-
szekra
addikt
Vajon ha feketére rárakom ezt a matt matricát és utána leszedem, az mit húz le magával?
-
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #20400 üzenetére
Elég bohóc színek.
-
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #20323 üzenetére
Igen a fekete festék, amitől sokkal szebb, elegánsabb a telefon
-
szekra
addikt
válasz
enginev3.0 #20318 üzenetére
Nekem fekete van, azért ha néha kihúzom kabát zsebemből szépen megszokta húzni a cipzár, farmer zsebben ugyan ez (öngyujtó, pénz, esetleg kulcs). De találtam ezt, látom hangszórókra is van matrica, ennyit lehet megér kipróbálni, hogy tok nélkül is használhassam.
-
szekra
addikt
válasz
enginev3.0 #20313 üzenetére
Jó dolog ez a fólia, lehet én is rendelek egyet. Csak az a baj, hogy a hangszóróknál lévő részt nem védi semmi, félek a kopásától.
-
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #20302 üzenetére
Jézusom..
-
szekra
addikt
Van amúgy valaki aki tervezi lecserélni a One-ját amint kijön az m8?
-
szekra
addikt
válasz
jotzo01 #20273 üzenetére
Nekem lassan egy honapja van meg, többször használom futás mellett, mint az eddigi összes okostelefonomat. Nem kéne h artson neki. Egyszer volt olyan h télen futottam -10 fok körül, akkor viszont nem szabad rögtön használni szerintem, mert a hirtelen nagy hőmérséklet különbség árthat neki. Anno műanyag borítású telelefonomnal emiatt repedt meg a külseje.. Esőben meg értelemszeruen ne vidd el.
-
szekra
addikt
Hangszóró racsba belement szoszoket hogy szeditek ki?
-
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #20189 üzenetére
Nálam a matroska tipusu full hd videókat hang nélkül jatsza le az mx player... :/
-
szekra
addikt
válasz
Giovanny #20130 üzenetére
Ezt rendeltem, direkt szellőzőre szerelhetőt, lehet állítani a méretet, és oldalt puha bőr borítású, még akár ha tok nélkül használnád sem sérti fel a telót. + hozzá egy autós töltőt. (világító htc leddel
) Cakkum-pakk 8 dolcsi, majd aztán meglátom mennyire jó, ennyit szerintem már most megért.
-
szekra
addikt
Más: akinek fekete one-ja (vagy akár ezüst) van az hogyan tisztítja? Főként az alumínium részt. Ha atmegyek rajta vizes torlokendovel nem lesz foltos?
-
szekra
addikt
Nálam szerencsere nincs semmi baj a kameraval se fotó se video közben. Lehet, hogy azért mert későbbi gyártmány, 2 hete vettem vadi újan.
-
szekra
addikt
válasz
szekra #19808 üzenetére
Sajnos lejárt a szerkesztési idő, de még annyit hozzafuznek, hogy ezt tényleg nem onbizonygatasbol mondom, havernak i5s-e van és ha valaki akkor o tényleg alma- buzi, de múltkor kocsmában megnyomogatta a one-t és leesett az álla, hogy tényleg mennyire smooth, elismerte. Bár magát nem hazudtolta meg és a végén benyogte, hogy "de az android neki akkor is szar".
-
szekra
addikt
Nektek is olyan a hangszóró, hogy amikor bekapcsol pl. egy értesítés vagy bármi hang, ha annak vége sistereg egy picit, majd pattan egyet és csendben marad. Ezt csak tök közelről hallom ha a fülemhez rakom. Mintha hang után ilyen standby modba kerülne, majd kikapcsol és néma lesz..
-
szekra
addikt
Buek
-
szekra
addikt
válasz
HUTCHDB #19595 üzenetére
Nem fogunk.
Amíg nem érzem, hogy megröccenne a stock rom addig nem fogok romolni, pedig én is szerettem régebben, sőt, még talán most is kedvet kapnék hozzá..
Levente17: én egy ilyen tokot vettem, tudom ajánlani a tokot és a boltot is. A hátlapja ennek is érdes egy picit, legalább nem csúszik annyira mint csupaszon, és elegáns marad benne a telefon. Rendelés után 2 nappal már meg is jött.
-
szekra
addikt
Amúgy minek romolni? Rosszabb telefonoknal megértem, de ez bivaly. Nekem gyári 4.2 van fenn és tökéletes.
-
szekra
addikt
Aki esetleg játszik clash of clanst attól kérdezném, hogy nektek nem túlszaturáltak benne a színek? Meg úgy néha észreveszem a kijelzőn pár színnél (lime zöld, lilánál főképp). Iphoneról váltottam, és ahhoz képest teljesen másak a színek. Néha olyan az érzésem mint az undorító samsung super amoledjénél..
-
szekra
addikt
Valahogy meglehet oldani, hogy a zárlóképnél a produktivitás esetén ne a naptárat mutassa, hanem a feladatokat pl. amiket szerkesztek?
-
szekra
addikt
Találkozott már valaki olyannal, hogy értesítési hangok után egy kicsit mintha "begerjedne" a hangszóró, recseg majd elhalkul? Elég idegesítő.
-
szekra
addikt
válasz
Avicularia #19331 üzenetére
Nekem is kb. 3 óra volt, ez elozo telefonjaimhoz képest sokkal lassabb.
-
szekra
addikt
Nektek is baromira lassan tölt fel a telefon?
-
szekra
addikt
Hali, tapasztalat alapján szerintetek melyik a legjobb autós navi a telefonra? Melyiket ajánlanátok? Természetesen megvenném.
-
szekra
addikt
Hali, én is beszereztem tegnap egy ilyen gyönyörűséget.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az elején feldobott nekem egy szinkronizálási lehetőséget laptop és mobil között, valamilyen linket kellett volna beírnom a gépbe illetve egy jelszót. Ezt hol találom? Köszi.
-
szekra
addikt
Kicsit utánaolvasgattam a telefon típushibáinak. Aki mostanában vásárolt One-t attól kérdezem, hogy előjött e valami hiba kibontás után? (hw, sw hiba egyaránt). Feketét rendeltem, a kopást cserélik garanciában mint iphonenál, próbálta már valaki?
-
szekra
addikt
Nyugtassatok meg, hogy jobb választás volt a One mint az LG G2
E két teló között vaciláltam, de ma végül ő lett a nyertes.
-
szekra
addikt
T-Mobilenál nem lehet kapni már?
-
szekra
addikt
Feketében eszméletlen jól néz ki! Remélem nem csak fehérben lesz a szolgáltatóknál, mert az eléggé ocsmány..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- Iphone 16 plus 6db folia + ajándék tok
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr titán, makulátlan, független, 2026.12.08. garancia!
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest