- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2500 üzenetére
igazából jó lenne a one igen sokára lesz szolgáltatónál .....és megyek is a fővárosba...no majd privátba!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2498 üzenetére
Az, hogy szerencsés vagy, hogy ilyen motyoid vannak...
Megmondom őszintén irigy vagyok! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2490 üzenetére
Hát neked + milyen aláírásod van?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2465 üzenetére
pedig jo lenne mar olvasni!
ahogy ismerlek, biztos szuper, minosegi irasra szamithatunk! -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
sipy888 #2451 üzenetére
ne kezd kerlek!
az, hogy neked nem tetszik az egy dolog, de a szappantartorol mar tavol all.
eloben szerintem szebb az s4, mint kepeken, videokon.
ettol fuggetlenul szerintem nagy mellenyulas az ar, mert annyiert az ertelmesebb, realisan gondolkodo vevoket elvesziti, mert 2k-t biztos, hogy nem er! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2444 üzenetére
hol a cikked mar?
mas:
nem hallottatok meg a szolgaltatos arakrol?
a konkurencia nagyon tul lott a celon, igy szinte biztos, hogy nem az lesz. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Burt1793 #2408 üzenetére
ok., igy tiszta, csak az elobbi hsz-edben mintha errol irtal volna.
egyebkent nagyon varom a t-s arakat, mert a konkurencia arazasat valami felnotasra biztak....iszonyat sok lett!
konkretan 2 eves rabigaval kb. 30-40 ezerrel tobb, mint amire lehetett szamitani.
remelem a one ara baratibb lesz, mert azzal meg akar sok hezitalot is e termek megvetelere osztonoznek. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2405 üzenetére
nem ugy ertettem, hogy dobd ki, hanem, hogy a vegere egy rovid osszehasonlito reszt akkor tehetsz.
Burt1793!
a one holnap mar elerheto lesz valamely szolgaltatonal? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2401 üzenetére
nem varsz vele holnapig?
akkor mar lesz (lenne) osszehasonlitasi alapod! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2299 üzenetére
küld át, átnézem, nincs-e benne elütés...!
-
HUTCHDB
nagyúr
erdemes lesz ezeket a telefonokat kezbe fogni, megnyomkodni.
sorra jonnek a hajmeresztobbnel hajmeresztobb tesztek...
erdemes pl. az s4 topicba benezni, ott is pont az a tema, hogy egy kikerult teszt szerint 10 (azaz tiz) mp. a galeria megnyitasa.
szoval en mar (majd) magamnak fogok hinni...... no + FRG tesztjenek -
HUTCHDB
nagyúr
láttátok a reklámot a most folyó barca vs. bayer meccsen?
a képernyőn időnként megjelenő infó (idő, gólok) jelző alatt ott virít a htc logó!
-
HUTCHDB
nagyúr
hívás indításakor illetve fogadásakor (akihez nem tartozik kép) itt is egy zöld robot fogad mint a HOX-nál?
esetleg egy képet erről az állapotról tud valaki ide betenni? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2228 üzenetére
tiszta homalyos a kep......
te szivatsz bennunket! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2201 üzenetére
olvasnám, de hol van?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2199 üzenetére
ok., magyarul ott vagyunk ahol a part szakad....
-
HUTCHDB
nagyúr
ezt hogy kell akkor érteni?
az első (mai 00:38-kor keletkezett post-ot nézzétek!
nyitni lehet úgy ahogy eddig, de a visszazárásról egy szó sem esik.... -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1959 üzenetére
tobbszor elojon, elojott az s2 s3 topicban a sotetben lathato ragasztasi folt.
mivel tobben nem latjak, igy ott ajanlottak ezt a tesztelesi lehetoseget.....
szoval ha ott bevalt, gondoltam jo lesz itt is! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1957 üzenetére
budi?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1950 üzenetére
tudsz egy kepet csinalni valamivel a kijelzorol, hogy a 2 program mit mutat?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1924 üzenetére
az optikai kepstabilizacio nem mukodik videozas kozben?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1710 üzenetére
ez tényleg jó!
belenagyítva is teljesen elfogadhatók a képek, ami a korábbiakról nem volt elmondható. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1371 üzenetére
benyomas?
-
HUTCHDB
nagyúr
igen, ezért írtam már az első képeknél is itt is. [link]
a témaindító tesztben viszont eléggé le van írva, hogy miért is jó ez, de mégse...
szerintem később a mpx növelésével jóval jobb eredményt lehet elérni.
az éjszakai képek viszont nagyon jók, ami szintén ennek a technológiának köszönhető. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1345 üzenetére
"Belenagyítás nélkül az One is jó képet csinál"
nem lehet, hogy a kevés pixel okozza ? (4 mp)
nem vagyok nagy fényképész, de tényleg, alapból elmegy, aztán ahogy belenagyítok, legörbül a szám.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1302 üzenetére
tudom, hogy már volt, de itt 2:21 környékén látni a fülest.
én beats-nak vélem...vagy csak olyasmi alaku? -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
stilo18 #1291 üzenetére
mindket forumba linkelek?
hova is?
melyik az a ketto?egymasnak bologatunk?
miert kell felrevezeto, lejarato kommentet irnod?
ha annyira htc ellenes lennek, mint ahogyan azt ti gondoljatok, akkor miert csinaltam uj videot ma es tettem kozze az s3 topicba, hogy bocs, az elozonel hiba volt, az uj mar realis....hmmmm?
szoval, csak az igazat es gondolkozz el azon amiket itt irkalok!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
stilo18 #1285 üzenetére
gondolom, hogy akkor az új videó és a reakcióim is ugyanott megjelentek......hogy korrekt legyen a tájékoztatás....ugye?
vagy a lehurrogás, a csalás, a szándékossági gyanúsítgatás az megy, viszont az, hogy készült új videó az sehol?
hihetetlen.....
én (tehát én) akarok tisztán látni, mert hezitálok a ONE és az s4 között.
de szerintem elég sok user van így mint én, mert nem akar iphone-t (vagy már volt neki) és az androidos csúcskészülékek közül akar választani.
nem más készülékek blamálása a célom.....mert aki egy s4-et meg tud venni, az egy ONE-t, vagy egy Z-t is...szóval magamat szeretném meggyőzni.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
stilo18 #1266 üzenetére
te honnan tudod, hogy be volt kapcsolva az energiatakarekos mod?
egyebkent egy HOX-os forumtars tegnap megkeresett pu-ben, hogy valami nem stimmel, majd o mondta, hogy be van kapcsolva ez a funkcio.
ma megneztem igy a kijelzot es sokkal jobb, ha kikapcsoljuk ezt a modot.
sokat levett a takarekossag.
igy mar mas a helyzet, de en is meg voltam tevesztve, mert fogalmam sem volt arrol, hogy ez aktivalva van.
de a legmeddobbentobb, hogy a tulajnak sem jutott eszebe... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1238 üzenetére
ok.
egyebkent nem ragoztam, csak leirtam, hogy jutottunk el idaig...
mondjuk jo lenne mas is, ha tudna megnezne ezeket a keszulekeket egymas mellett.i -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1229 üzenetére
nem akarok en elerni semmit!
nehany napja nyilt egy eleg komoly telefonbolt, ahova tegnap menetm be.
itt szinte minden telefon megtalalhato es gyari fuggetlen ujak.
gondoltam megnezem milyenek vannak milyen aron.
az N4 nagyon olcso (akcios) volt, igy kikertem.
elkezdtem nyomkodni es amellett, hogy nagyon jonak minositettem, mert gyorsan akadasmenetesen dolgozott a chrome is brutalisan viselkedett.
ezutan osszehasonlitottam a kijelzot az enyemmel, ami meglehetosen sargas es tompa volt.
ekkor kapcsolodott be a "tesztbe" az elado fiatal srac.
neki HOX-ja volt.
ekkor tettuk egymas melle a 3 telefont es dobbentunk meg mindketten, hogy a tesztekkel ellentetben mennyivel jobb mindkettotol az enyem.
nyilvan a feketebe es a szinek milyensegebe nem mentunk bele, mert annak nincs ertelme.
mivel mikor volt HOX-om, akkor nem volt s3-am, es most meg forditva, legalabb lathattam egymas mellett a konkurenciakat.
a lenyeg, hogy ez alapjan irtam ide, hogy jo lenne latni a HOX es a ONE kijelzoit egymas mellett, mert ha nincs elorelepes, akkor reszemrol szinte biztos, hogy a ONE kieses szelere kerult.
engem nem nagyon erdekelnek a tesztek, en a sajat szememnek hiszek, es nyilvan magamnak azt a keszuleket szertnem valasztani, ami nekem tettszik.
ezutan irtam, hogy a HOX gyengus (amit most is fent tartok).
majd jottek a letolo, hozzanemertesemrol meggyozni akaro kommentek, amiknek semmi koze nem volt ahhoz, amit en akartam, hogy a htc-k kijelzojet osszahasonlitsam.ebben nyilvan tovabbra sincs elorelepes...
ma megprobalom az igert fenykepet megcsinalni, aztan a sajat telefonom topicomban majd megosztom, aki kivancsi megnezi.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Balinov #1220 üzenetére
ok. semmi gond!
(#1219) FeRRaR1!
latod, mar megint felremagyarazod a dolgokat!
de miert?
ki beszelt szinekrol, betekintesi szogrol a samsung pirosarol?
en ma kerultem olyan helyzetbe, hogy lehetosegem volt a korabban emlitett 3 telefont egymas mellett feher es fenyero szempontjabol osszehasonlitani.
mivel a HO es az S4 vasarlasa kozott hezitalok, ezert kerdeztem meg itt, hogy a HOX-hoz (amit ma leteszteltem) kepest az uj masinanak milyen a kijelzoje.
szoval inkabb ebben segits!(#1217) Xaels!
ezt en pontosan tudom, hisz ismerem...., de lehet nem latta igy egymas melle teve a telefonokat. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1212 üzenetére
majd csinálok képet és privátban elküldöm, mert itt nem szabad!
-
HUTCHDB
nagyúr
eppen ma hasonlitottam ossze a Debrecen Plazaban levo telefonos boltban egy N4-el es egy HOX-al az S3-at.
mindkettonel sokkal erosebb fenyereju es feherebb volt az s3.
kar, hogy nem orokitettem meg a pillanatot, de ha lesz idom meg ma, akkor visszamegyek (mert jo fej volt az elado srac) es csinalok roluk egy fotot. -
HUTCHDB
nagyúr
koszi!
a fenyero nagyon kell, mert a HOX eleg gyengus.
a kontraszt is jo ha javul, mert aki mashoz van szokva, annak keves lehet amit a korabbi lcd tudott.Balinov!
a 720p tokeletesen eleg, es a tobbi ugy ahogy irtad nekem megfelel, csak hogy ossze lehessen hasonlitani.
egy feher es egy fekete hatter max fenyeron mindketton meg jol jonne.... -
HUTCHDB
nagyúr
már kérdeztem néhányszor, de eddig senki nem tudott sem egy képet, sem egy videóról szóló linket betenni....
szóval az érdekelne, hogy a HOX és a ONE kijelzője mennyiben különbözik?
na nem technikai dolgokra lennék kíváncsi, hanem arra, hogy ha egymás mellé tennénk miben jobb az új szerkezet? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
tylerddd #1142 üzenetére
néhány hónap múlva itt, ebben a topicban is téma lesz majd a MIUI, akár macska, akár nem, mert bármennyire szép, meg gyönyörű a sense, akkor is lesznek olyanok, akik mást akarnak.....
ezért jó ez az android....remélem a bootloader nyitás is meglesz.(#1145) Rhino666!
ezt megint nem értem, már bocs (nem akadékoskodni akarok) de én nem kérdeztem semmit a miui-ról sem és a senseről sem.
mumk1 kollegától kértem véleményt, hogy melyik a gyorsabb, smooth-abb rendszer hiszen ő mindkettőt egyszerre látja, használja....és ekkor jöttetek, hogy miui így sz@r, meg a miui úgy gagyi.
szerintem hagyjuk..... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Rhino666 #1140 üzenetére
fuuuuu te tenyleg nehez eset vagy....
es miben kulonbozik ez a ketetrendszer mas telefonok rendszeretol?
mashol nincs sajat app, hatterkep, csengohang, widget, stb. gyujtemeny?
csak jelzem, hogy van!
ha igy vesszuk a miui egy teljes rendszer, es szerintem tobb sajat "talalmany" van benne, mint a senseben.
de hat ugye nem tudhat mindenki, mindent..... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Rhino666 #1137 üzenetére
keretrendszer?
ugyan már!
egyedül az időjárás animációját használtam.
a widgetekről ne essen szó, mert egyrészt millió alternatíva van a play-on mindenre (agenda, sms, stb), másrészt kb. ugyanazt nyújtja bármely más gyártó rendszere....csak más elnevezéssel.
csak tisztán látás kedvéért:
én igenis ismerem a sense-t, kb. 4-5 éve használtam először win-es diamond II-őn, amikor még PDA-nak hívták ezeket a szerkezeteket és nem telefonnak.
aztán sok sok HTC-m volt, (pl.: desire, sensation, one x), de ez a megnyilvánulásod a MIUI-val kapcsolatban, hogy az nem launcher, meg nem skin, egyből elárulta, hogy neked viszont fogalmad sincs a MIUI-ról. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Rhino666 #1130 üzenetére
latom sokat hasznaltal miui-t.
pontosan funkcionalitasat (szinte mindent lehet allitani) tekintve verhetetlen.
csak halkan jegyzem meg, peldakent, (es sorolhatnam oldalakon keresztul) hogy a miui kb. 3, azaz harom eve mar attetszo notibart csinalt, amit lehuzva barmilyen kapcsolot hozza lehetett rendelni a felulethez... a topic alanya pedig.....mumk1!
koszi az infot! -
HUTCHDB
nagyúr
igen, de a baj az, hogy maga a masina nem bovitheto.
ez nekem spec. negativum.az biztos egyebkent, hogy en magyar hivatalos gari nelkul nem vennek...olcso husnak hig a leve szindroma.
mondjuk lehet soha semmi baj nem lenne vele.petipetya!
varjuk az akkumulator fogyasztasi adatokat!
egyenlore amit irtal, (kepernyohasznalat) az alapjan jonak tunik! -
HUTCHDB
nagyúr
hat en nem vitatkozom veled, mert biztos ugy van, ahogy irod, de nekem az egyik legrosszabb akkuidot HOX hozta a kozelmult telefonjai kozul.
a mostani s3-nal ha 5 ora kijelzoidot ki tudok hozni belole az mar jonak szamit.
ha a ONE hozza legalabb ezt a szintet, akkor ez a resze a tulajdonsagainak ki van pipalva. -
HUTCHDB
nagyúr
de akkor is megy a kijelzo.
vagy nem?
mert nem igazan a bongeszesi idovel van nekem gondom, hanem azzal, hogy a kijelzohasznalat szivja az akksit.en ugy vagyok ezzel, hogy ha valaki majd belinkel egy teljes akkuhasznalatot mutato kepernyokepet, na abbol majd lehet kovetkeztetest levonni.
t-s dolgozo van itt?
vagy esetleg tudja valaki, hogy magentaeknal mikor lesz kaphato? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
akoska07 #794 üzenetére
az a baj, hogy ezek a jelenségek, amit az előző hozzászólásomban írtam, minden eddig általam látott videóban benne vannak.
néhány napja linkeltem is egy összehasonlító videót, ( [link] ) de akkor borzasztóan le lettem itt hurrogva, hogy az biztos kamu.
sajnos nem úgy tűnik.
míg a másik telefon ugyanazon helyzetben nem ugrál, nem autófókuszál, és nem zavarja be az ellenfény, addig a ONE-t igen.
nyilván ez csak egy tulajdonsága a készüléknek, de most már ezt a részt én eltároltam és tudomásul vettem, hogy ilyen.
még egyszer köszönjük a videókat.akkuról van valami érdemi infód?
-
HUTCHDB
nagyúr
most konkrétan nem a minőségre gondoltam, hanem arra, amiről már beszéltem korábban is.
jelen videóknál is látható ( pl. a htc dobozos-pizzamaradványosnál), hogy az autófókusz nem boldogul és ha ellenfényt kap, oda az egész kép...mint ahogy az attack-nál lehet látni 20-22 mp-nél! -
HUTCHDB
nagyúr
ez így tényleg jól mutat, ráadásul a tesztben is leírták, hogy élőben még szebb!
tudja valaki a T-mobile mikor óhajtja felvenni a listájára?
igazából írkálhatunk itt sokat róla, de míg kézben nem volt, addig csak levegőbe beszélünk...ONE X és ONE kijelzőjének különbségéről van esetleg valakinek linkje összehasonlító képről, videóról?
-
HUTCHDB
nagyúr
hú ez a videó tényleg nem a legjobb!
tudom troll vagyok, meg s...... buzi, de ezen a videón is azt látom, amit már tegnap is írtam.....amikor is kegyetlenül le lettem tolva, hogy hogy képzelem.....
"nem akarok ezen rágódni, de nem csak a képminőséggel, hanem az állandó fókuszálással, az ellenfénynél (fehér hó) fellépő "tétovázással" is küszködik a HTC....."
[link]esküszöm, hogy a HOS-al készített jobb!
-
HUTCHDB
nagyúr
teljes képernyős mód van-e?
a megnyitott oldalak közötti lapozás mennyire jó?
a baj az, hogy pl. a samsungnál kicsit nehézkes a megnyitott mondjuk 6 lap közül kiválasztani azt amit szeretnék, mert ahogy oldalra görgetek, mindig túl pörög....
hány oldalt enged megnyitni egyszerre? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #416 üzenetére
no ez mar erdemi info az akkurol!
errol mar lehet beszelni, es nem a masikat piszkalni, ha le mer irni valamit, ami esetleg nem pozitivum.
a baj az, hogy a HOX is igy indult anno, hogy az akksi keveset birt!
nyilvan az itt linkelt s2-hoz nem illik viszonyitani....mert ugye az mar custom rom-os.FeRReR1!
en ?
a forumtars azt mondja, hogy a custom romok rosszak.
mar ezt sem lehet megcafolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest