- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Balinov
titán
válasz
S e t h #3461 üzenetére
szvsz a HTC kamera fronton csak most indult el azon az uton, amin a Sony/Samsung,tobbiek mar regota az ut porat tapossak. A baj az az, hogy bar nem teljesen a marketing soran mentek ra, azert meg lett volna mit csiszolni a hw/sw-s reszen is, mig kijonnek az Ultrapixellel.
Mondom ezt One tulajkent, aki amugy meg van elegedve a kamera kepessegeivel osszessegeben.
-
Balinov
titán
Hamar kamera, egyik forumon lattam, valaki irta,hogy neki 1.29.401.12 az SW verza (mint nekem is), de latott hireket az 1.29.401.13-rol a neten. Rakerestem, csak a google talalatokat atfutva mindkettore van talalat, mindketto camera improvementsrol beszel, tippre az lehet, hogy eltero CID-hez eltero SW upgrade jott FOTA-n nemreg.
Valakinek pontosabb infoja?
-
Balinov
titán
válasz
Burt1793 #3211 üzenetére
nem, halistennek azt irtak,hogy megmarad.
idezem:
"Hi Balazs,
The extra Dropbox space that you got with your HTC phone has expired and your account now has returned to 28 GB of space.
If you have used more than 28 GB, don't worry. Your files will still be accessible but we'll stop saving new files until you're back under your space limit. You can read more about this in our Help Center."
Ugylatom, nincs mas hatra, mint elore, ideje gyalulni a dropboxos fiokombol a szemeteket
-
Balinov
titán
válasz
Nightfall75 #3209 üzenetére
koszi a zinfot, ment bookmarkba, este atolvasom
-
Balinov
titán
Sziasztok, valaki megsugna, hogy lehet az extra Dropbox tarhelyet aktivalni. Amit kaptam anno a HOS-hoz az epp most jart le, cuccaim megmaradnak, de nem tudok tovabbi cuccokat feltenni.
-
Balinov
titán
hamar az UltraPixel a tema ismet, van olyan 3rd party kamera alkalmazas, ahol az aperturat lehet varialni. F2.0 miatt elegge kicsi a DOF, jo lenne, ha lenne valami kamera alkalmazas, amivel le lehet rekeszelni (mondjuk F8-ra), hogy novekedjen a melysegelesseg
-
Balinov
titán
lenyeg, hogy elso par katt-ra tenyleg jobbnak erzodik a kepminoseg, tovabbi tesztkepeket talan 7vegen tudok csinalni, addig meghalni nincs idom, nemhogy fotozni (hameg lenne, akkor vinnem a tukrost allvannyal inkabb).
Igerem, teszek fel par tesztkepet, ha keszul megosztasra erdemes temaju a kozeljovoben.
-
Balinov
titán
nem, nem igazan, jo ez ugy is, ahogy eppen van, csak szeretem frissen tartani a cuccaimat
Kameraval nem voltam nem megelegedve, bar lehetett volna jobb is, tegnap este tettem fel az 1.29-et, egyenlore par kepet csinaltam csak, mintha jobb lenne, bar nem vagyok pixelbuzi.
Ja, multhet vegen elohivattam par One kepet 5"x7"-esbe, nincs szegyenkeznivaloja
-
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #2635 üzenetére
hmm.olyan az S4 kepe, mintha az One-era rahuztak volna egy gradiens filtert lightroom-ban.
-
Balinov
titán
epp most akartam en is szolni,hogy most szolt a telefon (HTC__001 CID), hogy elerheto az update.
uzemido: istenbiz, csak amulok es bamulok...jobb mint gondoltam, 7vegen 56ora uptime-ot produkalt, kb 1,5h screen time-val, ugy hogy wifi on voltam vegig, kb `1 ora hd yt video, kis superstickmangolf2, Epoch, skype, ugy 2 oranyi beszelgetes, sok sms, keves adatsync..
-
Balinov
titán
Erdekes dolgot vettem eszre az iment.
Reggel buszravarva csinaltam 2db kepet HDR modban.
Kep1 Kep2Eddig rendben is van, feltoltam flickr-re, siman ment, nade! Geotag alapjan Flickr belovi, hogy hol keszult a kep. Amit nem ertek, hogy az orszagot, varost eltalalta, de a helyiseget nem - pedig gps koordinatakbol veszi ugye elvileg. A ket kep keszitesenek helyszine gyakorlatilag ugyanaz. Egy kis kozuti hid bal ill. jobb oldalan keszultek. Megis, mas helyiseget mutat. (Portmarnock a nyero, a masik legvonalban kb 3-4km)
Nem dolog fakesbe emiatt, csak gondoltam, erdemes megemliteni.
-
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #1970 üzenetére
mondtam en
-
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #1912 üzenetére
good game 2 mobilarena?
-
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #1907 üzenetére
Rekeszertek, blende, aperture, ahogy tetszik. Imadnam, ha az F2.0-t le lehetne rekeszelni...ilyen tag rekesznel elegge kicsi a melysegelesseg (DOF)...ha lehetne F8-t lerekeszelni, sztem karcolna a kis optika
-
Balinov
titán
válasz
hurrikan #1829 üzenetére
koszi.
nem, nem igazan hasznalom. FB appon magan kivul nincs fenn semmi FB-vel kapcsolatos cumo. Elso korben disabled-re tettem a skype-ot, de ugyanugy Messages has stopped unexpectedly..Skype uninstall utan. Meg egy reboot-ot nezek, hatha az helyrepofozzaesetleg XDA-s topikot nem tudnad belinkelni? Nem gond, ha nem, majd megkeresem este
-
Balinov
titán
gyari SMS app csak nalam FC-zik? Restart utan rendbejon, de egy ido utan ujbol kuldi az error reportot a HTC-nek. Lehet a skype kavar be, sms action-ra bealitottam ugyan a gyari uzenetkuldo appot always-el, mind1, megproszalom a skypeot legyalulni, ugyse hasznalom.
-
Balinov
titán
kolleganom megkapta a Three (IRL)-es One-jet, Cid gettert neztem, neki H3G__001 a cid verzio, viszont az sw 1.28.7xx valami, mig nekem 1.28.401.7 (es 1.29-nek nyoma sincs)
Vajh miben ter el/tud tobbet az 1.28.7xx?
Ja, 2 napja a gyari SMS alkalmazas elkezdett FC-zni, reboot utan jo, de reboot nelkul keptelen vagyok elinditani. HTC kapott par error reportot, az biztos
-
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #1710 üzenetére
hat, ha mar csak ennyit valtoztatna a remenybeli kozeli kamera sw update, mar jok lennenk szvsz
-
Balinov
titán
ja, azt tudom, de eddig mindig ugyanazt a 3 ir szervert hasznaltam mindennel a meresre (asztali, tab, laptop,stb).a kapott eredmeny ugyis csak tajekoztato jellegu..a lenyeg ugysem a konkret mbit/sec a lenyeg, hanem hogy egy nagysagrenddel javult.
persze lehet siman az is, hogy egyetlen eszkoz leven a GW-re kotve 5ghz-en tolta es ez csak placebo hatas.
-
Balinov
titán
válasz
petipetya #1581 üzenetére
Ja, meg egy erdekesseg. UPC 120mbit, Ciscso EPC3295 GW, telefonnal speedtest-nel a max 11-12mbit le, 3-4mbit fel volt kozeli szerverre merve (nem tudom, mennyire pontos a speedtest.net szervertavolsaga, de app-ban 1-2km-t irt). Uj helyen ugyanaz a router, ugyanaz a speedtest, ugyanug ONE 17-19mbit le. Tovabbi tesztelest igenyel, de idaig ez is jonak tunik.
-
Balinov
titán
Valaki kerdezte meg 1-2 hete,hogy tererovel hogy all es megigertem, hogy megnezem es leirom neki.
Szoval barki volt - bocs, a nevere nem emlekszem, itt a miniteszt. Korabban Sensatonnal ill. HOS-szal munkahelyen ha a lifttel lementem az alagsorba, akkor az akkori telo eldobta a tererot. Most jottem fel lifttel, telefon vegig a kezemben, de Edge ala nem ment a terero.
Tegnapelott kezdtunk koltozni egy kertvarosi reszre, ott a HOS-al a 3G epp eldocogott, tegnap neztem, ugyanaz a kornyek, parszazmeteres kulonbseg, de vegig HSDPA-n volt.
Szoval tererogondunk nem lesz szerintem. Szolgaltato ugyanaz
-
Balinov
titán
mumk1ugy van, angol.
jo az avatarod, nagyon vagany!
BenHans: 1469-re: nem, telefon, kis kulcs a microsimhez, gyari headset, tolto, usb kabel, meg a szokasos papirhalmaz az ossz tartozek ami a dobozomban volt.
Plag: 1471-re: irorszag, elofizuhosszabbitos konstrukcioban HTC_001 CID-es gyari fuggetlen volt 199€. Threenel all. 99€-ert adjak, de nincs raktaron. Prepaid-ben 480-500€ korul lattam (azt nem tudom, hogy azok is fuggetlenek-e, enyem az). UK-ban meg nagy a szoras, ami biztos, hogy az angol Expansys 520£-ert adja.
-
Balinov
titán
The pre-requisites are as follows:
- You MUST be rooted
- You MUST have the Xposed Framework installed and active
- You MUST have the 'No Encryption' Xposed module installed and active - http://mdc.gd/xposedne
- You MUST accept that modifications are used at your own risknalam ez a root igenye miatt mar itt elhasal
-
Balinov
titán
Hazaertem, meglesem a dobozt, mert nekem Device S/N-re FA33CW+ 6 szamjegy van.
nem tudom, eszrevetted-e, de pl. a HOS/Sensationhoz kepest (ezekre meg emlekszem) a hivas hangminosege szerintem erezhetoen jobb ill. a telefonbeszelgetes hangereje nagysagrenddel jobb...HOS-t full hangeron hasznaltam, mig itt talan a skala 1/3-an
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
akoska07 #1144 üzenetére
mindenkeppen probald ki..en is csak azt sajnalom, hogy egyedul voltam, nem volt aki egy masik telefonnal felvegye videora az elado dobbent arcat, mikor elment a series9 mellett es abban a pillanatban valtottam video source-ot....
melohelyen meg beindult a hangya...kolleganom tegnap megnezte, iszonyuan tetszett neki, ma meg mondja, hogy a Three-tol meg is rendelte elofizuhosszabbitos konstrukcioban...99€-ert...ez fel, amennyiert en vettem..
-
Balinov
titán
azt hogy nezitek meg, hogy konkretan a Sense mennyi RAM-ot eszik?
-
Balinov
titán
es ez igy is van, nem veletlen kaptam "sima" modban en is 11026-ot, extreme-ben meg 6231-t. Mondjuk pont leszarom, mert pc-n sem markokkal jatszok, ha jatszok.
Keldor Papa: bocsanat, tegnap teves infot irtam az eredmenyes, screenshotos postomban. Ezek kikapcsolt Power Saving mellet szulettek, nem PS ON allasban.
-
Balinov
titán
ja, ez a TV taviranyito infran rohadt jo moka. Este trollkodtam egy hatalmasat a teszkoba a muszaki osztalyon. samsung tv-bol volt kirakva a legtobb tipus, demoztak valami animacios filmet rajta...nosza telefon elo. gyorsan samsung tavirga beallit...aztan szepen suttyonba a cdket nezegetve video-in-rol tv-re atkalcsol. Meglepoen jo a hatotavolsaga, kb 5-6 meterre volt a legtavolabbi tv, erolkodes nelkul vezerelte azt is.
-
Balinov
titán
Nem akarom elkiabalni, mert nem vettettem ugy ala egy stressztestnek az ONE-t, de az en napi atlagos hasznalatom mellett ugy tunik, jobban birja az akksi. HOS-nal PowerSaver ON-nal hasznalva reggel leveve a toltorol ilyen 4-5 ora tajt ugy nagy atlagban 60-65%-ot mutatott az PowerControls akkuwidget-je, One-val ugyanilyen hasznalat mellett most 80%-ot jelez.
-
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #1049 üzenetére
...ami meg rom/kernelcserelgeteshez nelkulozhetetlen, ami meg BL nyitast es root-ot igenyel...
Kicsit ordogi kor, bar teny es valo van letjogosultsaga.
hozza kell tennem az ONE az 5-ik droidos HTC telefonom, sosem ereztem egeto szukseget a root-nak. N7 az mas, ott szinte kotelezo, de hat az elvegre egy referencia modell
-
Balinov
titán
Tasker-rel meg lehetne valahogy oldani, hogy en szabalyozzam, melyik adatfiokot milyen gyakorisaggal szinkronizaljon?
-
Balinov
titán
petipetya: megtennel nekem egy szivesseget. Rogzitenel egy FHD videot es megprobalnad lejatszani a DICE playerrel? Nekem az keptelen lejatszani, pedig megneztem vele az osszes tesztvideot, amit idaig csinaltam. HOS-on, N7-en minden OK, de ONE-nal nem.
-
Balinov
titán
Ha valakit erdekel meg itt egy sajat friss tesztvideo tegnaprol
-
Balinov
titán
válasz
petipetya #554 üzenetére
nalam is ezek vannak, akkor kerintenem kell egy 3rd party app-ot erre a feladatra.
Pie-t erre ertettem, , amit linkeltel az elobb, mind a HTC-s, mind a Sony-s screenshotnal lathato
Lalll: 100%-ban egyetertek, Beats nem egy nagy durranas szvsz...
-
Balinov
titán
válasz
Cyberpunk #543 üzenetére
bizony, 2 pontot neztem csak meg a kepeken, azokat neztem minden expon (a jobb oldali terkoves ill. a nagy szurke noven a sziklakert kozepen)....
szerk:
petipetya, azt a Pie-t honnet kapartad elo?Burt1793: sajat avatar 1 dolog, az itt toltott ido, ill a sulyozott hozzaszolasok szamval lehet rangot lepni.
szerk: Burt1793: nem, meg nem raktam fel. ha akarod, nyugodtan tedd meg
-
Balinov
titán
Sracok, ahogy igertem. 12 kepes "mini megateszt"
Kepalairasban beirtam a kepmod, ISO, zarido, white balance ertekeket, ill. ahol alkalmaztam az Adjustmenteket ertekkel egyutt. A kepek a 3ik emeleti erkelyrol keszultek, hogy el tudjatok kepzelni a targytavolsagot.
-
Balinov
titán
bocsanat, mindig elfelejtem a ph! kepup hianyossagait. Itt a Flickr link
-
Balinov
titán
Jelen.
Ma reggeli kep, normal uzemmodban:
Ill. par cm hijjan ugyannonnet egy HDR
Exif szerint mind a ketto ISO100, F2.0. Azert egy F2 + ISO100 kombotol nem ilyen zajos kepet vartam. Az ONE S agyonveri jelen allas szerint. En szemely szerint jobb kepminoseget vartam, de varjuk ki a veget.
Meg szerencse, hogy a pekfenyezo resze nalam nem a No.1 prioritas egy telefonnal.
-
Balinov
titán
Kivancsi vagyok en is, hogy a tobbiek mit mondanak, en sem vagyok hasraesve tole. SlowMo 320p, fastmo 720p lenne csak vagy a YT hulyit?
Osszehasonlitaskent egy korabbi, sajat HOS tesztvideo, meg ICS-vel, nem JB-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest