Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dozoo95
csendes tag
válasz
Balinov
üzenetére
Igen, auto focusban. Iszonyat zajos, pedig nincs miért. :S Kíváncsi lennék, ha minden manuálisan be lenne állítva, hogy úgy mit produkál, nem tudom elhinni, hogy ilyen csúnya képet csinál maga a szerkezet, sztem itt szoftveresen keresendő a hiba. Ez olyan mint amikor ismerősöm vett D3100-es Nikont, nekem meg D5000-em van. Nekem már egy ideje megvolt a gépem, így már mindent magam állítgattam, vagy a legtöbbször P-be fotóztam, ismerősöm meg csak ismerkedett vele, így Auto-n fotózott, ami egy DSLR-nél igaz, alapból már nem szép dolog, aztán lőttünk egy-egy képet.A két gép egymás mellett volt.(D5000 P, D3100 Auto) és auto módba nem lett egy igazán szép kép, de P-be (ugyanúgy beállítva, mint nekem) meg talán kicsit szebb képet csinált.
:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4592
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
:/