- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Na látom a Hox nem kapja meg a KitKatot, de még a plusz sem. Nem vágom a koncepciójukat, főleg ebben az anyagi, gazdasági helyzetben. One-ra is ígérték Karácsonyra, majd Januárra, most Februárra...Kíváncsi leszek mikor lesz belőle bármi is...
-
Valkűr
addikt
Igen sajnos a lilaság magasabb ISO értéken nekem is jelen van....Engem csak azért nem érdekel, mert este nem fotózom, legalábbis telefonnal tuti, h nem. Ha netalán fotóznék is, ott az alacsonyabb zaj miatt mindenképp alacsonyabb ISO értékkel mondjuk 100-on tenném, ahol pedig nem lilul.
-
Valkűr
addikt
A fules kérdés mindig is állandó téma marad. Kinek mik az igényei, én úgy tapasztaltam, h egy jó füles csodákra képes. Jelenleg van kettő is, illetve volt 4. A Beats audiot eladtam, volt közben illetve meg van a Sennheiser CX300 II., Majd egy ismerősöm ajánlotta a Shure fülesét, ami már árban is más kategória. Úgy gondolom, noha sokan felszisszennek az árán, de minden fillért megért a Shure SE315. Itt szeretném megjegyezni, h én olcsóbban vettem egy tizessel mint amennyi itthon. A Sennheiser a legtöbb igényt ki tudja elégíteni, de vannak hiányosságai. A változás nem akkora mint az arbeli difi, gondolom itt a telefon is korlátokat szab, de ez a szint az amit még kiszolgál a One. Nyilván itt a zenei szokások sokat jelentenek, ahhoz kell fulest választani. 20 körüli áron vannak eleg jó fülesek..
-
Valkűr
addikt
válasz
pixelmester. #19960 üzenetére
A vlc és á az Onkyo, valamint a Samsung tavjait használom. Nagyon jók. A fő oka a használatának az volt, h elég sok távon halt meg amik cseréje igen drága mulatság. A tanítható távok sem olcsók, meg azokkal is csak szenved az ember. A One-ban ezek az alkalmazások nálam nagyon szépen futnak, és elég gyorsak is. De ugye alapból is van bent tavvezerlo alkalmazás ami szintén használható.
-
Valkűr
addikt
válasz
Zirowe #19961 üzenetére
Nem értem, ha valaki felvet egy témát miért kell nekiesni és kiforgatni a szavait? Vagy itthon ez a menő, ettől lesztek vagy ettől erzitek valakinek magatokat? Senki sem mondta mit lehet és mit szabad, csak hianyolunk pár dolgot amiről szívesen olvasnank. Ha a telefon tok szakmai téma megeszem a kalapom, mégsem szólt senki, h beszéltünk róla. Akkor mit kell most itt ekkora ügyet csinálni abból, h valaki rakerdez nem e lehetne más témákról is beszélgetni? A szakmai rész sehol sem arról szól, h lehet megbutykolni a telefont és átírni a gyári szoftvert, illetve nem csak erről kellene szólnia. Van itt igény másra is ahogy elnézem, miért akkora bűn ez? Nyilvan senki sem kovetelozik, csak felvetettük egy témát, amire itt pár ember támadással reagál.
Vagy netalán korlátozva van miről szabad és kell írni, mert a szabályzatban ilyet nem latok! A telefon bármi nemű használata szakmai, így a rajta keresztül használt programok, és felhasználói szokások is bele tartoznak. De mégegyszer elnézést kerek, h felmertem a témát említeni, ígérem többet nem fogom. Részemről ennyi.
-
Valkűr
addikt
válasz
HUTCHDB #19950 üzenetére
Nem azt irtam, h nem olvasom szivesen, csak azt mondtam, h mást is olvasnék ezen kívül, mivel erről elég régóta megy a téma. A témák korlátozottságára gondoltam, ezért kérdeztem, h biztos értitek mit akarok írni és mit hiányolok? Van élet a romoláson kívül is, ezt akartam mondani. De örömmel látom, h van azért aki megértette néhány részét...
-
Valkűr
addikt
Továbbra sem értitek mit hiányolok...Hol van az , h ez egy szakmai topik? Ez egy tök általános topik a HTC one telefonnal kapcsolatban, ide bele kellene férjen minden, nem csak a bootloader nyitás, és a hibák. Leírtam miket hiányolok, nekem nincs bajom a jelenlegi témával, csak egy idő után meghal, mert nincs új téma, nincs érdekesség. Mindenki használja, de nem tudni mire, milyen programokat, vagy ezek nem tartoznak a One topikba? De hát én kérek elnézést, h megmertem említeni valamit. Igaza volt az előző hozzászólónak üdv Magyarország. Mentalitás, emberség a béka feneke alatt..Arcoskodás, hatalommutogatás az megy ezerrel...További szép napot.
-
Valkűr
addikt
Nem érted mikről akarok olvasni, de leírtam...Nem azt akarom hallani, h mennyire jó, hanem a jelenlegi témák korlátozottak...Egy telefon használata nem csak a bootloader nyitásból áll és abból, h 1x leirom jó telefon, vagy leírom a hibáit. Van millio dolog amire lehet használni és aki használja is, programok, kiegészítők etc. Ezekről szinte semmi téma nem forog.
-
Valkűr
addikt
Hmm érdekes dolgokat írtok....Én használom a zenelejátszó részét, a video részét, mint lejátszás, mint pedig a kamrás részt...Használom a távvezérlő programokat amiket imádok, a fotoszerkesztőket, különböző sebességmérő, decibelmérő eszközöket. Net , skype alkalmazásokat, Nyomtatási valamint office alkalmazásokat és még sorolhatnám. A zenekereső alkalmazásokat, qr kodolvasó cuccokat... Nem hinném, h én lennék az egyetlen
Volna azért itt miről irni ami kissé pozitivabb irányba billentené a topikot...
-
Valkűr
addikt
Jó ezeket olvasni, de nem egészen erre gondoltam...Nem a One hájpolása hiányzik, hanem a hétköznapi beszélgetések róla amik pozitivabb hangvételűek...Értem ez alatt, h napokig másról sem szólt a topik mint a bootloader nyitásról és különböző házi szoftverek felrakásáról. Nincs ezzel gond , szükséges dolgok ezek is aki használja.
Nem lehet látni ki mire használja, ott ahol használja milyen programokat használ, és ezekkel miket alkot a telefonon. Szerintem ezek hiányoznak. Azért elég nagy a tudása és a kamera is nappal teljesen használható, különböző effektek vannak, lehet csinálni jó és érdekes dolgokat, de ez csak egy a sok lehetőségből. Ott a zenei, valamint Video lejátszási rész, a hangja etc. még sorolhatnám.
Itt igazán olyan dolgokra gondolok amit pld a hifisek napokig képesek élménnyel megtölteni, képek , beszámolók formájában. Itt is kivitelezhető, egy kis ráforditással.Nem tudom érthetően írom -e amiket hiányolok.
-
Valkűr
addikt
válasz
pixelmester. #19933 üzenetére
Hát tényleg...
-
Valkűr
addikt
Hát srácok nem is csodálkozom, h nincs itt több HTC One szerető ember ...A megjelenés óta a siránkozás megy, más márkák Istenítése, HTC lehúzása, és a telefon nyitogatása. Lassan már unok ide benézni, mert mást sem látok.
Nem lehetne néha napján a topiknak megfelelő dolgokról olvasni, és ha lehet több pozitiv hozzászólást? Jó lenne olvasni a jó dolgokról, nem látok semmit arról ki milyen szoftvereket használ, ki mire használja a telefont, nem látni a vele készült képeket, nem hallani miket hallgat, vagy néz vele az ember. Minden olyan dolog ami pozitív lenne és esetleg mást is érdekel kimarad a topikból.
Van egyáltalán valaki aki igazán használja, és tudja is élvezni ennek a telefonnak a tudását anélkül, hogy a problémákról beszélne? Van akit a külső szoftverek felrakása nem érdekel, mégis erről lehet olvasni napokon , oldalakon át. Van aki sötétben nem fotóz egyáltalán, telefonnal meg főleg, mégis a lilulás a téma a megjelenés óta. Van aki tölti folyamatosan és nem érdekli, h 2-3 órával többet vagy kevesebbet tud mint más márkák, mégis az aksi időt firtatjuk állandóan.
Elnézést a kis szösszenetért senkit sem akarok bántani, csak felnyitni a szemeket, ha már ez a topik neve és használjuk , akkor erről beszéljünk és osszuk meg a pozitiv dolgokat is , ne mindig csak a kritikákat, hibákat.
-
Valkűr
addikt
BUÉK!
-
Valkűr
addikt
Boldog Karácsonyt!
-
Valkűr
addikt
Én a Buzz Launchert tettem fel, nekem nagyon bejön,bár lehet kicsit jobban eszi az aksit..
-
Valkűr
addikt
válasz
Avicularia #19048 üzenetére
Igen ezekben egyet értünk, de mindezektől független aki kifog egy hibátlan példányt a kamera és kis aksi miatt is boldog lehet vele..
-
Valkűr
addikt
válasz
Avicularia #19045 üzenetére
És most attól jobb, h a 800 van benne, bármi előnyét lehet érezni? Adom a választ, nem lehet látni semmi előnyét. Hardveresen sebessegben teljesen rendben lenne az utód a 600- al is. Más dolgok vannak amin fejleszteni kellene. Például a kamera, a szerviz háttere,...
-
Valkűr
addikt
Hmm..., ha te mondod elhiszem, bár ettől független továbbra sem vagyok elajulva a nokia kepeitol, noha valóban jobb mint a mire a One képes. Nyilván nálam a viszonyítási alap a tukros Nikonomhozhoz van, ami egyértelműen magasabbra teszi a lécet ezen a téren, de volt kompaktom is ami elég komoly képeket készített... A pana fura számomra, valami nem koser ott, ha nem jobb a képe..
-
Valkűr
addikt
Szerintem fotózni egyik sem jobb, ha nagyitgatni kell a képet akkor meg főleg. Egyik sem ér fel egy normálisabb akár kompakt géppel. A One ennek ellenére szerintem képes használható minőségét csinálni, ami egy pc monitor is egész nezhető minőség. Ettől több egy telefonról nem kell, legalábbis számomra... Azokra a pillanatokra amikor a telefon fenykepezojehez nyúlők arra bőven jó, ha fotózni megyek, akkor viszem a tükrös gépemet... Részemről ez így van rendjén...
-
Valkűr
addikt
válasz
SeatLeon08 #18992 üzenetére
Még ettől is? Nekem már igy is elég gördülékeny
-
Valkűr
addikt
NA végre valami, ez már félsiker...Magyar tartalom a blinkfeedben
-
Valkűr
addikt
Sziasztok, lenne egy kérdésem... Van a biztonságban egy olyan, h a kijelzo a pottyoket összekötve old ki...Az van , h nem akar egy ismerosünknek mert elfelejtette... Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
Valkűr
addikt
csak úgy...KÉszülnek az ünnepekre a Times Square-en....
-
Valkűr
addikt
VAn e valakinek ötlete, h a Sense hibája, vagy a Facebookon lehet valami, hogy nem irja ki mobilról ment az üzenet a falra, anno kiirta azt is, h a HTC senséről...MOst semmit sem ir, még azt sem, h mobilról vagyok fent.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #18348 üzenetére
Neem én soha nem rootolom a telefont, teljesen gyári 4.3 megy rajta...
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #18343 üzenetére
Én semmit sem szedtem le hozzá, alapból ment ...
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #18341 üzenetére
nem, nekem most is működik...Ráadásul magyarul is érti...
-
Valkűr
addikt
A napokban vettem egy ilyet a telefonom mellé...Elég régóta nézegetem ezeket a kis hangsugárzókat, de a legtöbb baromi drága volt. Ezzel a Tescóban találkoztam 11ezer ft. kipróbáltam és szerelem lett első hallásra. Meglepően korrekt kis hangcucc. Elég hangos és még mélye is van, meglepően sok a méreteihez képest. Működik kábellel is, vagy Bluetooth kapcsolattal, utóbbi 10 óra zenehallgatást ígér. Könnyű a csatlakoztatása is, csak a Bluetooth gombot kell nyomva tartani hozzá. A töltés is egyszerű mert egy hagyományos micro usb csatin keresztül lehet a számitógépről tölteni.. Elől dupla hangszóró van benne, valamint az aljában egy ovál mély kapott helyet.
-
Valkűr
addikt
Egy kis ízelítő...
-
Valkűr
addikt
Van egy olyan program aminek az a neve, h Stereo Test...Ezzel kipróbáltam a hangszórók tezstjét, ez ugyan azt a hangot tudja kitolni a bal, vagy jobb hangszóróra... Ezzel tesztelve, nem hangerőbeli difit hallok.. Olyan mint ha az egyik hangszóró tolná a mély, a másik a közép magas frekvenciákat... A felső hangszóró szól mélyebben nálam, az alsó meg tolja a közepeket... AZ sem tartom kizártnak, h ez szándékos, bár az lenne normális, ha egyforma frekin sugározna mindkettő, mert ez igy nemigazán sztereó, csak egy plusz rásegítésként funkciónál, mivel sztereóban másként szól akkor a 2 hangszóró..Bár nem tudom lehet e sztereóról beszélni 2 ennyire egymáshoz közel lévő hangszórónál.. Szerintem nem. Szóval én úgy gondolom ez szándékos, főleg ha mindenkinél hasonló a jelenség.
-
Valkűr
addikt
Hát nem tudom, ezzel a teszttel nekem sem mondhatni egyformának a 2 hang, de lehet ez a teszt a vacak...Zenénél nem tűnt fel, h nem lenne egyforma...Kellene valami külső tetszett feltenni amivel valósan letesztelhető mondjuk egy lejátszóval lejátszva... VAn külön program erre
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #18261 üzenetére
Épp ezt akartam írni én is...
-
Valkűr
addikt
Hihetetlenek vagyktok...Mit kell olyanból vitát nyitni, hogy használ e vagy sem tokot az ember
. Én is használok, és szerintem a szép telefon még elegánsabb vele.... Az meg, hogy ki milyet használ egyéni ízlés kérdése, alapból nem vita téma.
-
Valkűr
addikt
Akkor lehet a One x- ben volt és keverem. De úgy gondoltam a playon nincs ilyen háttér alkalmazás? Mert amit ott találok azoknak 90 százaléka olyan méret amiből csak kivágni tud jelenetet a telefon, ezt is elég hülye méretben..
-
Valkűr
addikt
Monjatok már olyan hátteret ami kimondottan a One kijelzo mereteihez van optimalizalva, mert agyvérzést kapok, h kivették a háttér lapozast..
-
Valkűr
addikt
Januárban jön a KitKat, kiváncsi leszek az miben lesz más, vagy jobb... AZ a baj, hogy a legtöbb esetben a hibákat mindig ráfogják a szoftverre, ezzel védekeznek... Van elég sok hardveres gond is.. Tényleg egyre több a probléma, tényleg xar a szerviz és még sorolhatnám. Ne azzal védjük őket, h a Samsung sem jobb. Ettől még rossz marad a HTC háttere. Vegyenek példát az iPhone szervizről. Nejem régi telefonját nem szerelték, hanem egyből kapott egy újat, 2 hetet kellett várni és és jött az új telefon.
Gulyopapa : Mondjuk a jó szerviz, a jó szoftver és a megbizhatóság.. VAn akinek ez ma sokat jelent.., Ezzel nem azt mondom mindenki vegyen iPhone telefont, de példának jó volt...
-
Valkűr
addikt
válasz
Stunts666 #17220 üzenetére
Ne mindig az átlagfelhasználásban gondolkodjuk, hanem abban, h a LG 130 ezer a MAx meg 210 mondjuk.. Mi indokolja ezt a magas árat? Az LG-ben a Snapdragon 800 proci van, mig a Maxban csak a 600.. Kamera jobb, képe szép, és nagy kijelzős az LG is. Hiába nem használod ki a hardvert, az emberek azt nézik miben tud többet, miben más. ÉS ha ezt az oldalát nézzük, akkor én a Max helyett az LG G2 telefont vinném haza. Mondom ezt úgy, h HTC tulaj vagyok, és voltam is már 3x...
Egyébként jönnek majd a szoftverek amik majd kihasználják a teljesitményt, akkor meg van akinek fontos lesz a különbség...CSinált a HTC egy jó telefont a One személyében, ezt a vonalat kellene erősiteni tovább, főleg ebben a csődhelyzetben amiben vannak.
-
Valkűr
addikt
Hát úgy tűnik a HTC saját háza táját pusztitja, kiad egy gyakorlatilag ugyan olyan telefont mint a One, csak nagyobb kijelzővel, és ezt adja olyan horror áron, hogy gyakorlatilag a konkurencia sárba döngöli. 240 ezer ft lesz az itthoni ára... Háát, én szeretem a HTC telefonokat, de ez azért kurva magas ár ezzel a hardverrel és tudással. Olyan jól inditottak pedig a One elindulásával, kár volt ezzel igy elrontani.
Napokban próbálgattam az LG G2 telefont, nagyon jó készülék, hardveresen még jobbnak tűnik mint a One, bár gondolom a nagyobb órajel végett is. A kijelző nagyon szép, lehet a méret és az alkalmazott szintónusok végett, de szebbnek tünt mint a One kijelzője.
-
Valkűr
addikt
Mondjátok már egy olyan média lejátszott ami a HD filmeket képes úgy lejátszani a One-on, h nem szaggat vagy csúszik el a kép és hang. Ha a képek közt nyitom meg a videót simán fut, minden más lejatszoval akad, elcsuszik szakadozva megy, pedig csak egy letöltött youtuberol szedett trailerek, nem is teljes filmek.
-
Valkűr
addikt
Sajnos a szervizek hanyagsága, és pocsék munkája nem a HTC hibája... A HTC hibája, ha nem foglalkozik jobban a kérdéssel, és nem üt a szervizek orrára..
-
Valkűr
addikt
Avforumon van egy ezüst tmobilos új one eladó... 120 az ára...
-
Valkűr
addikt
Nekem egy dolog hiányzik, a desire Hd telefonomban volt olyan, h csatlakozni tudtam a telefonnal a számítógép által hasznalt internetre. Tehát nem csak a telefonról volt megoszthato, hanem látta a pécenek a netjet is.
-
Valkűr
addikt
Távolra nem kell vele fotózni
Nálam nincs baj vele, nem tökéletes de használható..
-
Valkűr
addikt
Én úgy veszem észre, h az aksi is többet bír a 4.3-nál... Valamit javitottak itt is...
-
Valkűr
addikt
válasz
Kiskopika #16009 üzenetére
Azt épp most néztem...Bekerült az 1600 ISO is, vagy az eddig is volt? Nekem nem tünt fel, ellenben lila bizony esti képeknél, ha nem használsz vakut. És ahogy észrevettem eddig nekem ISO100 nem lilult, most viszont ott is lilul és már nem csak sötétben hanem árnyékosabb résznél is.
-
Valkűr
addikt
Azért a frissités elég sok dologra kiterjedt ahogy elnézem...Más a task is, az időjárást is megvariálták picit, szebbek a betűk is.Betettek programokat extrába már alapból is..A Bf nekem is nagyon bejön.
-
Valkűr
addikt
Jó nagy terjedelmű frissítés, azért örülök, h megérkezett.
-
Valkűr
addikt
Én eleve nem szeretem ezt a kijavítgató funkciót, azonnal kikapcsoltam minden telefonomnál..
-
Valkűr
addikt
Érdekes, h az Antutuban a One Max ugyan azt az eredményt produkálja, sőt van ahol kevesebbet mint a One...Mitől lehet ez, valamit nagyon elbaxtak megint. Igy nem is csodálom, h veszteségesek maradnak.
-
Valkűr
addikt
válasz
Gulyopapa #15431 üzenetére
Meglepődnék, ha bármelyik másik telefon fotojara nem ezt mondanad. Az a baj, h sokan azt hiszik azért van a mobilban kamera, h kivaltsa a fényképezőgépet, holott ezt soha nem állította senki. A telefon fenykepezoje amire kilett találva azt már bőven meghaladta minőségben, és tudásban. Ettől független a funkciója nem változott, ugyan arra való mint 10 éve. Aki nem eként tekint rá és kezeli, az meg is érdemli a sorsát
-
Valkűr
addikt
Érdekes hír, bár még csak egy foszlány...
-
Valkűr
addikt
Számomra és hiába az van nekem is, a One messze sem nevezhető prémiumnak.. Nálam a Prémium ott kezdődik ami minden tekintetben az, kopás, ütés, festés, szin és anyaghasználatban egyaránt... A One ezen a téren azért nem tökéletes, mert kopik is a festés, a fekete szinei is itt-ott megkopnak stb..Úgy gondolom a Prémium termékeknek nem szabadna ...
-
Valkűr
addikt
Nekem elég Prémium érzés volt a HOX is, pedig az sem fém...
-
Valkűr
addikt
-
Valkűr
addikt
Iso legyen 100-on, vagy automatán, próbáld ki melyik a jobb, van olyan eset mikor az automata leviszi 100 alá is, amit kézzel nem tudsz... Cserélgesd a fókuszpontokat, a legjobb ha se nem a legfényesebb, sem pedig a legsötétebb pont van kiválasztva, legyen valami a kettő közt. Ha a nagyon fényes pontra van fókuszálva akkor az összes többi nagyon sötét lesz, ha a sötét pontra fókuszálsz akkor pedig a fényes részek kiégnek.. Ez ilyen egy fényképező estében is...
-
Valkűr
addikt
Volt egy olyan film is... The One...
-
Valkűr
addikt
válasz
baani59 #14608 üzenetére
Egyszerűen tudni kellene használni a mobilt is, mint egy fényképezőt....Aki nem tud fotózni az egy Canon Mark1 géppel is xar képet fog csinálni... Én inkább hiszek egy profi fotósnak, mint olyan kontároknak akik egyszerre próbálnak meg, idióta lövöldözéssel 5-6 mobilt összehasonlítani.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #14568 üzenetére
Ne is mond, fax kivan, h midig idehaza jön utoljára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest