- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spark_777
tag
válasz
Nightfall75 #2778 üzenetére
Az előbb megkértek privátban hogy hasonlítsam össze a hangerejét a Sensation-hez képest,de van még tartalékban egy Ones S-em is,amennyiben érdekel majd valakit csinálok egy kis videót....
Amúgy ez a gyártási hely problémás,vagy miért kérdezted?
-
Spark_777
tag
válasz
Nightfall75 #2774 üzenetére
Persze:35443
De remélem elárulod hogy mit is tudsz meg belőle -
Spark_777
tag
Én vettem tegnap a Speedtől,2 év garanciával,1 év eu+ 1 év Speed által vállalt magyar garancia,de teljes jogú,így a Telemax javítja ha kell. Valószínűleg Expansystól jött,de egyértelműen Európába szánt készülék,mivel rajta van kis országunk jelzése is.Tegnap meg is jött rá a frissítés...
A CID amúgy 001
-
Spark_777
tag
Végre MegONE
Több mint 2 hónap várakozás után a kezemben tarthatom...Nem volt még túl sok időm vele foglalkozni,de egy dolog már most sokkoló a Sensationhoz képest,és ez pedig a hangszórók ereje,végre van értelme normális csengőhangot tenni a telefonra,mert ez nagyon durván szól
-
Spark_777
tag
válasz
-=Ghost=- #2689 üzenetére
Nézd meg most,nekem simán kiadta elsőként.
Amúgy még a május 7-re se vegyetek mérget,van egy ismerősöm a Telenornál és ő azt mondta hogy a független készülékekkel mostohábban bánnak érkezés szempontjából mint a szolgáltatónál kapható függő készülékekkel.Gondolom itt már túl nagy a T és a többiek nyomása,és lényegesen nagyobb eladásokra is számítanak ezekből... -
Spark_777
tag
Hivatalos!A Speedshop 05.07-re tolta az érkezést,de már ott sem mernek semmit biztosra venni.Elég nagy baj ha már a hivatalos Magyarországi viszonteladó is elveszíti a bizalmát a HTC-vel szemben...
-
Spark_777
tag
Több árfigyelő oldalon is jelzik hogy a ONE raktáron van a speedben...szerintetek van valami fülesük,vagy csak rosszak az infóik,mert nekem még mindig 04.30-at mutat
Amúgy 1-0 a Bayernnek
-
Spark_777
tag
Én is voltam ma a Speedben,megtapogattam a telefont,és elbeszélgettem a sráccal.Szerinte május első hete előtt tuti nem jön meg Magyarországra,és még az sem biztos,ugyanis rosszabbul állnak a kamera modulok előállításával mint gondolták volna.Amúgy érdekesség képpen, a német Media Marktban kapható volt az ezüst One átszámítva 180.000 Ft-ért,és a feketét április 15-re ígérték.Na már most a szürke teljesen el is fogyott,és nem is lehet rendelni.Beszéltem velük,és azt mondták hogy egyszerűen vége a készletüknek(Kb 2000 db),és a HTC még közelítő dátumot sem tud a pótlásra...
-
Spark_777
tag
Ma megpróbáltam a német Media Markton keresztül beszerezni egy darabot,de csúfos kudarc volt...
Van nekik raktáron,de logisztikai problémákra hivatkozva lepattintottak.Ez még nem is gond,mert van postacímem Németországban,csak sajnos cégre venném,és az áfát,csak személyesen,egy üzletben az Uniós adószám bemutatása után vonják le,digitálisan nem elég nekik. Na puff,megint kapufa...
-
Spark_777
tag
Sajnálatos tényleg,és az ember el sem hinné hogy ez a HTC-vel történik meg...Reménykedjünk hogy a második negyed évre helyre áll a rend,bár sajnos elég kevés jel utal arra hogy ez így lenne.Lassan most már mondaniuk kellene egy pontos szállítási dátumot is a One-ra,mert már tényleg könnyen megeshet hogy az S4 beelőzi szállítási időben,és sok ember nem annyira márka hű mint mi vagyunk.
-
Spark_777
tag
Teljesen igazad van,meg ugye azért akad olyan ember is aki kimondottan gyűjtöget egy ilyen kütyüre...Tőlem is a munkatársak megkérdezték hogy miből is veszem meg.Én erre csak annyiban tudok válaszolni,hogy nem szívok naponta el egy doboz cigit,és nem rendelek minden nap a céghez kaját.Amennyiben utánaszámolsz,elég gyorsan összejön,ha ezeket összegezed.Persze van aki tényleg nem teheti meg,hogy egy ilyen kütyüt vegyen,és ez már sajnos a rendszer hibája....
-
Spark_777
tag
Mit szóltok ahhoz a hírhez hogy a HTC felvásárolná a Panasonic telekommunikációs részlegét? Amennyiben a hír igaz lenne akkor elég agresszív stratégia mellett döntöttek.ami a jelenlegi piacon nem is olyan hülyeség...Ami viszont fix hogy a Qualcomm-al szorosabb stratégiai szerződést kötöttek,így a megfelelő processzorok továbbra is biztosítottak,és megfelelő számban állnak majd rendelkezésre,ez végett biztos nem lesz csúszás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest