- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
janeszgol #60 üzenetére
Én is olvasok furcsákat, de röhögök rajta. 2-3 Redmi Note 3 Pro jön ki ennek az árából, ráadásul nem nagyon van olyan specifikáció, amiben ne verné ronggyá a Xiaomi a HTCt. Most lehet jönni azzal, hogy a HTC nem a Xiaomi kategóriája, de igazából szerintem a HTC csak szeretne mostanság csúcsgyártó lenni, a telók árazása ezt tükrözi is, viszont nagyon sok termékbe be csúszik egy - egy komoly baki (pl a Xiaomival ellentétben), ami miatt nincs meg a most have. Ez a teló 50 ezer körül lenne jó vétel.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
janeszgol #60 üzenetére
Totál homály a fa lombozata, az autók alig vehetők ki, egy darab éles vonalat nem látni a képen. Akinek ez a kép jó, az 1. festő (impresszionista), 2. gyengénlátó.
Nem feltétlen vetélytárs a Xiaomi (bár lassan szerintem több ember fogja ismerni a márkanevet, mint a HTC-ét), de a tudatos vásárló mérlegre teheti, hogy mi a fontos neki. Garabtálom, hogy lesz olyan, aki nem fizet a Helio X10 teljesítményéért ennyit, cserébe beéri pár szoftveres bakival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged