Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cattus

addikt

válasz BlackSoft #105 üzenetére

Mondanám, hogy az én környezetemben meg egyre több WP-s telefont látok (ami, bármilyen hihetetlen, de igaz!), de gondolom úgyse hinnéd el, elvégre hamarosan a FFOS felhasználói is annyian lsznek (LOL).

"szerintem normális az, hogy szép, kidolgozott ikonok vannak,." - Ha a kidolgozott ikonok alatt a csicsás szépségeket érted, akkor nem értetted meg, hogy a WP ennek pont az ellenkezőjéről, a letisztultségról és az egyszerűségről szól - de ettől még miért ne lehetne kidolgozott?. Elhiszem, hogy nem tetszhet mindenkinek, de ne emiatt nyilvánítsuk bénának a rendszert.

"van háttered, van menüd, különböző dolgok, amikkel interakcióba lehet lépni" - 8.1: Van háttér, van felülről lehúzható értesítési sáv. A menük említése meg tényleg a LOL kategória ismét. Úgy beszélsz a rendszerről, mintha egy statikus valami lenne, amit csak nézni lehet. :U

"ott szép animációk vannak stb stb. Mindegy WP-nél nincs" - Szerintem meg pont WP-n van több animáció és átvezetés, mint androidon. De mindegy mert WP-n ugye semmi sincs, mert :U

Új hozzászólás Aktív témák