- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Állítottam ennek az ellenkezőjét? Nem. Üzletben találkoztam vele, is mint itt már más is mondta, nincs semmi ami a WP mellett szólna amellett, hogy valakinek tetszik, és kész. Így semmi jobbat nem találtam benne, mint más készülékeknél, csak egy Alpha felületet, ami nem túl pozitív. Windows 8-ra akar hasonlítani, de a Win 8 felülete (nyilván most metro-ról beszélünk), annak ellenére, hogy az is elég szegényes, sehol sincs szerintem.
A letisztultság is egy határig jó, az Android flattesedése szép, de ez befejezetlen munkának tűnhet sokaknak, nekem is.(#115) tixem:
1. Épp az imént mondtam, hogy a gördülékenység alatt nem arra gondoltam, hogy valami laggolna, lefagyna, ilyet én sem tapasztaltam, Android-tól ebből a szempontból jobb, akárcsak az iOS vagy a BlackBerry.
2. 8.1 nem volt, amikor én találkoztam ilyen telefonokkal, és akkor nem volt háttér - ez nagyon zavarta azt az ismerősömet is, akinek ilyen telefonja volt, hiszen 15 éve lehet a telefonokon hátteret beállítani -
3. Én nézegettem a storeját, de nem találtam sok mindent, és a keresője sem volt az igazi, Androidon, és iOS-en is sokkal jobbnak találom a store-t. Bár lehet ez is változott a 8.1 kiadásával
4. Hát igen, azok a sajátosságok nem sajátosságok, és nem is fizikai értelemben kell őket keresni, nem az a lényeg, hanem a szoftver sajátosságai. - Pl Androidból csinálok WP-t 10 perc alatt, fordítva nem
(nem mintha túlzottam szeretném az Androidot, sőt... Ezt csak úgy mondom. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest