Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Ja, amikor el sem olvasod, amit írok, mert az első hozzászólásod hozzám az, hogy még nem láttam WP-t, holott épp azelőtt mondtam, mikor mennyi időt, hol használtam, és kinél láttam már
Majd később(ez amire most válaszolok) ismét egy maximum Flame-re való hsz-t gyártasz
Szóval lehetne vitatkozni ki az ökörAmúgy meg vissza lehet térni kicsit a HTC-hez WP 8.1-el, arról szól a cikk.
(#118) jozso1989: Na ilyen egyediségek mellett sokkal több ember mondaná azt, hogy ez egy fasza rendszer/telefon kombó, kell nekem az extrák miatt, másikon nem elérhetőek
(Tegyenek bele egy fizikai hőmérőt, és instabuy lesz részemről. Ezt még senki sem lépte meg, pedig amióta van telefon, itt a lehetőség rá.)
-
BlackSoft
addikt
Állítottam ennek az ellenkezőjét? Nem. Üzletben találkoztam vele, is mint itt már más is mondta, nincs semmi ami a WP mellett szólna amellett, hogy valakinek tetszik, és kész. Így semmi jobbat nem találtam benne, mint más készülékeknél, csak egy Alpha felületet, ami nem túl pozitív. Windows 8-ra akar hasonlítani, de a Win 8 felülete (nyilván most metro-ról beszélünk), annak ellenére, hogy az is elég szegényes, sehol sincs szerintem.
A letisztultság is egy határig jó, az Android flattesedése szép, de ez befejezetlen munkának tűnhet sokaknak, nekem is.(#115) tixem:
1. Épp az imént mondtam, hogy a gördülékenység alatt nem arra gondoltam, hogy valami laggolna, lefagyna, ilyet én sem tapasztaltam, Android-tól ebből a szempontból jobb, akárcsak az iOS vagy a BlackBerry.
2. 8.1 nem volt, amikor én találkoztam ilyen telefonokkal, és akkor nem volt háttér - ez nagyon zavarta azt az ismerősömet is, akinek ilyen telefonja volt, hiszen 15 éve lehet a telefonokon hátteret beállítani -
3. Én nézegettem a storeját, de nem találtam sok mindent, és a keresője sem volt az igazi, Androidon, és iOS-en is sokkal jobbnak találom a store-t. Bár lehet ez is változott a 8.1 kiadásával
4. Hát igen, azok a sajátosságok nem sajátosságok, és nem is fizikai értelemben kell őket keresni, nem az a lényeg, hanem a szoftver sajátosságai. - Pl Androidból csinálok WP-t 10 perc alatt, fordítva nem
(nem mintha túlzottam szeretném az Androidot, sőt... Ezt csak úgy mondom. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen házat vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest