Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozso1989

őstag

válasz savoo #120 üzenetére

Melyik része nem érthető az infrának és, hogy mire lehet használni? :)

• BlackSoft

addikt

válasz savoo #117 üzenetére

Ja, amikor el sem olvasod, amit írok, mert az első hozzászólásod hozzám az, hogy még nem láttam WP-t, holott épp azelőtt mondtam, mikor mennyi időt, hol használtam, és kinél láttam már :U
    Majd később(ez amire most válaszolok) ismét egy maximum Flame-re való hsz-t gyártasz :K
    Szóval lehetne vitatkozni ki az ökör :)

Amúgy meg vissza lehet térni kicsit a HTC-hez WP 8.1-el, arról szól a cikk.

(#118) jozso1989: Na ilyen egyediségek mellett sokkal több ember mondaná azt, hogy ez egy fasza rendszer/telefon kombó, kell nekem az extrák miatt, másikon nem elérhetőek :K

(Tegyenek bele egy fizikai hőmérőt, és instabuy lesz részemről. Ezt még senki sem lépte meg, pedig amióta van telefon, itt a lehetőség rá.)

• BlackSoft

addikt

válasz savoo #114 üzenetére

Állítottam ennek az ellenkezőjét? Nem. Üzletben találkoztam vele, is mint itt már más is mondta, nincs semmi ami a WP mellett szólna amellett, hogy valakinek tetszik, és kész. Így semmi jobbat nem találtam benne, mint más készülékeknél, csak egy Alpha felületet, ami nem túl pozitív. Windows 8-ra akar hasonlítani, de a Win 8 felülete (nyilván most metro-ról beszélünk), annak ellenére, hogy az is elég szegényes, sehol sincs szerintem.
    A letisztultság is egy határig jó, az Android flattesedése szép, de ez befejezetlen munkának tűnhet sokaknak, nekem is.

(#115) tixem:

1. Épp az imént mondtam, hogy a gördülékenység alatt nem arra gondoltam, hogy valami laggolna, lefagyna, ilyet én sem tapasztaltam, Android-tól ebből a szempontból jobb, akárcsak az iOS vagy a BlackBerry.

2. 8.1 nem volt, amikor én találkoztam ilyen telefonokkal, és akkor nem volt háttér - ez nagyon zavarta azt az ismerősömet is, akinek ilyen telefonja volt, hiszen 15 éve lehet a telefonokon hátteret beállítani -

3. Én nézegettem a storeját, de nem találtam sok mindent, és a keresője sem volt az igazi, Androidon, és iOS-en is sokkal jobbnak találom a store-t. Bár lehet ez is változott a 8.1 kiadásával

4. Hát igen, azok a sajátosságok nem sajátosságok, és nem is fizikai értelemben kell őket keresni, nem az a lényeg, hanem a szoftver sajátosságai. - Pl Androidból csinálok WP-t 10 perc alatt, fordítva nem :P (nem mintha túlzottam szeretném az Androidot, sőt... Ezt csak úgy mondom. -

Új hozzászólás Aktív témák