- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Ja, amikor el sem olvasod, amit írok, mert az első hozzászólásod hozzám az, hogy még nem láttam WP-t, holott épp azelőtt mondtam, mikor mennyi időt, hol használtam, és kinél láttam már
Majd később(ez amire most válaszolok) ismét egy maximum Flame-re való hsz-t gyártasz
Szóval lehetne vitatkozni ki az ökörAmúgy meg vissza lehet térni kicsit a HTC-hez WP 8.1-el, arról szól a cikk.
(#118) jozso1989: Na ilyen egyediségek mellett sokkal több ember mondaná azt, hogy ez egy fasza rendszer/telefon kombó, kell nekem az extrák miatt, másikon nem elérhetőek
(Tegyenek bele egy fizikai hőmérőt, és instabuy lesz részemről. Ezt még senki sem lépte meg, pedig amióta van telefon, itt a lehetőség rá.)
-
BlackSoft
addikt
Állítottam ennek az ellenkezőjét? Nem. Üzletben találkoztam vele, is mint itt már más is mondta, nincs semmi ami a WP mellett szólna amellett, hogy valakinek tetszik, és kész. Így semmi jobbat nem találtam benne, mint más készülékeknél, csak egy Alpha felületet, ami nem túl pozitív. Windows 8-ra akar hasonlítani, de a Win 8 felülete (nyilván most metro-ról beszélünk), annak ellenére, hogy az is elég szegényes, sehol sincs szerintem.
A letisztultság is egy határig jó, az Android flattesedése szép, de ez befejezetlen munkának tűnhet sokaknak, nekem is.(#115) tixem:
1. Épp az imént mondtam, hogy a gördülékenység alatt nem arra gondoltam, hogy valami laggolna, lefagyna, ilyet én sem tapasztaltam, Android-tól ebből a szempontból jobb, akárcsak az iOS vagy a BlackBerry.
2. 8.1 nem volt, amikor én találkoztam ilyen telefonokkal, és akkor nem volt háttér - ez nagyon zavarta azt az ismerősömet is, akinek ilyen telefonja volt, hiszen 15 éve lehet a telefonokon hátteret beállítani -
3. Én nézegettem a storeját, de nem találtam sok mindent, és a keresője sem volt az igazi, Androidon, és iOS-en is sokkal jobbnak találom a store-t. Bár lehet ez is változott a 8.1 kiadásával
4. Hát igen, azok a sajátosságok nem sajátosságok, és nem is fizikai értelemben kell őket keresni, nem az a lényeg, hanem a szoftver sajátosságai. - Pl Androidból csinálok WP-t 10 perc alatt, fordítva nem
(nem mintha túlzottam szeretném az Androidot, sőt... Ezt csak úgy mondom. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest