- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
A hangszórórács hogy karcolja meg a szegecset?
Szerintem jól írtam. De ha nem volt egyértelmű akkor bocsi és köszi a javítást.
blueMerle: Nem rád céloztam hanem a legendák terjesztőire, akiktől Te is hallhattál róla. Először és utoljára a fekete HTC One S esetében fordult elő ez a probléma, és az is csak az első 1-2 eresztésnél, utána javították azt is.
-
BenHans
addikt
válasz
blueMerle #21 üzenetére
Bírom az ilyen "pattog le a fémről a festék, a HTC messze földön híres erről" dumákat... És amúgy is, kik híresztelik? Mert minden alaptalan "tapasztalatnak" nem fogok hinni, pláne nem olyanoktól akik más gyártók elkötelezett hívei.
Az én M7-em pl fekete, becsúsztatós tokom is van rá meg TPU is, bár utóbbit csak akkor használom ha olyan dolgot csinálok ami után nem fognám meg és ezzel retkelném össze a telefont. A becsúsztatós meg nem veszi el a prémium érzetet sem. De amúgy az elmúlt 2 hétben egyáltalán nem használtam tokot és bármily' furcsa még mindig nincs rajta sem kopás, sem karc kop-kop-kopp.
és legalább nem is repedezik mint a műanyag, meg a gyönyörű fémes csillogású gagyi műanyag keret a'la Samsung
Ma viszont az infarktus kerülgetett, mert ahogy tok nélkül raktam be a zsebembe, a farmerom szegecse megkarcolta picit a felső hangszórórácsot, bepánikoltam, utána a 100% pamut pólómmal erősen megdörzsöltem az említett részt és már ott sem volt. Nem kis kő esett le a szívemről.
w333: Na az is biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged