Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
jah unlockolható, csak épp a gari is ugrik vele együtt
Ez nincs így.én is így gondolom: a HTC is csak "egy a rengeteg gyártó közül, aki képes olyan telefont kiadni ami egyáltalán nem akadozik és nem fagy" + (a szövegértéssel nem nekem vannak gondjaim)
Nem jó a mondatértelmezésed és ezek szerint a tájékozottságod sem. A mondat lényege az volt, hogy a rengeteg gyártó közül nagyon kevés az, aki problémamentesen használható okostelefont gyárt. Vagy ha tévedek, mondj a HTC-n kívül 3 gyártót, amelyik kiadott olyan Androidos telefont, ami nem laggol gyári szoftverrel.
Elárulom, nem fogsz találni.viccesen laikusak az érveid
Az én érveim több szempontból is megalapozottak, mivel egyrészt már lassan egy évtizede használok HTC készülékeket, másrészt mérnök informatikus vagyok, harmadrészt java fejlesztéssel és teszteléssel foglalkozok főállásban, negyedrészt meg megbízásból Android fejlesztéseket is vállalok. Van bőven tapasztalatom és szakértelmem ahhoz, hogy valaki csak úgy laikusnak nevezhesse az érveimet, főleg ha az a valaki minden nemű tapasztalat nélkül, valótlan vagy fél évtizeddel ezelőtt igaz dolgokra alapozva elfogultan nyilatkozik.nem javítható
Garanciában cserélik és kapsz egy vadi újat. Nem jobb így, mintha azt a szart kapnád vissza szétberhelve ami már egyszer tönkrement? Más kérdés, hogy nem igazán hallottam még első kézből garanciáztatott HTC-ről (egy híján 10 HTC-vel volt dolgom eddig). Elég jól vannak megtervezve, összerakva és minőségi anyagokkal dolgoznak. Meg egyébként is, van egy olyan irányelvem, hogy ha egy márkában csalódok (értsd: tönkremegy, gariztatni kell), olyat nem veszek többet és ennek köszönhetően már évek óta nem volt garanciális panaszom semmilyen területen (leszámítva a Logitech Performance MX egeret, amit kb. 3 éve vettem és ugyanazzal a szériahibával kicserélték egy vadi újra kétszer anélkül hogy vissza kellett volna küldenem az eredetit - ezzel a garanciális ügyintézéssel teljesen elégedett vagyok, ezért mertem venni tőlük mást is azóta). Szóval én inkább veszek olyat akár gari nélkül, ami nem megy tönkre, mint olyat, amire van garancia, de élni is kell vele - mert az kellemetlenséggel és csalódással jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elárulom, nem fogsz találni.