Új hozzászólás Aktív témák

• Rhino666

addikt

válasz ( V ) #169 üzenetére

jah unlockolható, csak épp a gari is ugrik vele együtt
    Ez nincs így.

én is így gondolom: a HTC is csak "egy a rengeteg gyártó közül, aki képes olyan telefont kiadni ami egyáltalán nem akadozik és nem fagy" + (a szövegértéssel nem nekem vannak gondjaim)
    Nem jó a mondatértelmezésed és ezek szerint a tájékozottságod sem. A mondat lényege az volt, hogy a rengeteg gyártó közül nagyon kevés az, aki problémamentesen használható okostelefont gyárt. Vagy ha tévedek, mondj a HTC-n kívül 3 gyártót, amelyik kiadott olyan Androidos telefont, ami nem laggol gyári szoftverrel. ;) Elárulom, nem fogsz találni.

viccesen laikusak az érveid
    Az én érveim több szempontból is megalapozottak, mivel egyrészt már lassan egy évtizede használok HTC készülékeket, másrészt mérnök informatikus vagyok, harmadrészt java fejlesztéssel és teszteléssel foglalkozok főállásban, negyedrészt meg megbízásból Android fejlesztéseket is vállalok. Van bőven tapasztalatom és szakértelmem ahhoz, hogy valaki csak úgy laikusnak nevezhesse az érveimet, főleg ha az a valaki minden nemű tapasztalat nélkül, valótlan vagy fél évtizeddel ezelőtt igaz dolgokra alapozva elfogultan nyilatkozik.

nem javítható
    Garanciában cserélik és kapsz egy vadi újat. Nem jobb így, mintha azt a szart kapnád vissza szétberhelve ami már egyszer tönkrement? Más kérdés, hogy nem igazán hallottam még első kézből garanciáztatott HTC-ről (egy híján 10 HTC-vel volt dolgom eddig). Elég jól vannak megtervezve, összerakva és minőségi anyagokkal dolgoznak. Meg egyébként is, van egy olyan irányelvem, hogy ha egy márkában csalódok (értsd: tönkremegy, gariztatni kell), olyat nem veszek többet és ennek köszönhetően már évek óta nem volt garanciális panaszom semmilyen területen (leszámítva a Logitech Performance MX egeret, amit kb. 3 éve vettem és ugyanazzal a szériahibával kicserélték egy vadi újra kétszer anélkül hogy vissza kellett volna küldenem az eredetit - ezzel a garanciális ügyintézéssel teljesen elégedett vagyok, ezért mertem venni tőlük mást is azóta). Szóval én inkább veszek olyat akár gari nélkül, ami nem megy tönkre, mint olyat, amire van garancia, de élni is kell vele - mert az kellemetlenséggel és csalódással jár.

Új hozzászólás Aktív témák