Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ( V )

veterán

válasz Rhino666 #159 üzenetére

két malomban őrlünk és úgy látom nincs értelme folytatni a diskurzust, mert egyszerűen más a koncepciónk ill. értékítéletünk a jó fogalmáról. neked az árcímke és az űrtechnológiás alumínium a mérvadó, nekem a belbecs a használhatóság és a kihasználhatóság. Igen tudom mi a referencia modell, igen tudom milyen a vanilla android, de ugyanakkor azt is tudom hogy 2 kattintás és onnét kezdve azt tesztek a telefonnal amit csak szeretnék, úgy turbózom fel ahogyan nekem tetszik. nem tudom mi az eget verő extra a Sense 6.0 amitől padlót kéne fogom (én legalábbis semmi ilyet nem tapasztaltam benne), de hogy nem kell egy gyártó előre meghatározott szoftver környezetére hagyatkoznom azt is tudom (az űrtechnológiás alumínium kaszni meg pláne nem tudom milyen előnyt jelent egy telefon esetében a design elem és epénisz növelést leszámítva, hacsak nem szándékozol 3000 évig használni). na pl. ez az ami miatt nagy ívben elkerültem a HTC-t meg a kis gúzsba kötős zárt bootloaderes rendszerével ami javíthatatlanul lagglik és fagy (a.k.a. desire vonal). de vigasztaljon a gondolat hogy kifizettél egy volvo árát amit én megkaptam egy fordéért cserébe ;)

Új hozzászólás Aktív témák