Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
Rhino666
üzenetére
két malomban őrlünk és úgy látom nincs értelme folytatni a diskurzust, mert egyszerűen más a koncepciónk ill. értékítéletünk a jó fogalmáról. neked az árcímke és az űrtechnológiás alumínium a mérvadó, nekem a belbecs a használhatóság és a kihasználhatóság. Igen tudom mi a referencia modell, igen tudom milyen a vanilla android, de ugyanakkor azt is tudom hogy 2 kattintás és onnét kezdve azt tesztek a telefonnal amit csak szeretnék, úgy turbózom fel ahogyan nekem tetszik. nem tudom mi az eget verő extra a Sense 6.0 amitől padlót kéne fogom (én legalábbis semmi ilyet nem tapasztaltam benne), de hogy nem kell egy gyártó előre meghatározott szoftver környezetére hagyatkoznom azt is tudom (az űrtechnológiás alumínium kaszni meg pláne nem tudom milyen előnyt jelent egy telefon esetében a design elem és epénisz növelést leszámítva, hacsak nem szándékozol 3000 évig használni). na pl. ez az ami miatt nagy ívben elkerültem a HTC-t meg a kis gúzsba kötős zárt bootloaderes rendszerével ami javíthatatlanul lagglik és fagy (a.k.a. desire vonal). de vigasztaljon a gondolat hogy kifizettél egy volvo árát amit én megkaptam egy fordéért cserébe

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest