- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
#06658560 #39 üzenetére
Igaz.
Meg az is, hogy annyira nem kell, hogy bármi jó legyen, akkor inkább cipelek egy okos és egy butafont
Az biztos, hogy a helyzet mifelénk nem igazán fog változni míg nem dobálják az ember után potom pénzért, vagy jó előfizetéses konstrukcióban.cain69:
-Akkor úgy mondom, hogy az átlag igényekhez többnyire elég.
Nálam a játékok és a rengeteg zene tölti meg, de így is van a 32Gb-os kártyán közel 6 Giga helyem, viszont az én telefonomból kispórolták a belső tárhelyet. -
Peterson_
addikt
válasz
#06658560 #31 üzenetére
Én ezt értem, de elbeszélünk egymás mellett.
Egyszerű példa:
Én már pl nem tudnék kétkártyás mobilt venni, mert ami kellene, szolgáltatónál nem kapható, az általad is leírt okok miatt, egy összegben pedig nem tudok teszem azt 70-80 ezer forintot leszurkolni érte.
10 ezres kategóriát meg nem vennék, mert az tudásban nem váltaná ki a mostani készülékem, így megintcsak két telefonom lenne, szóval értelmét vesztené az egész.
Szerintem mások is vannak így ezzel.
Tudásban és ár/érték arányban jó kétkártyás készülék kevés van a piacon. -
Peterson_
addikt
válasz
#06658560 #28 üzenetére
De ha megnézed, a szolgáltatók sem taposták egymást, hogy dualSim készülékeket áruljanak.
Nekem pedig az a tapasztalatom, hogy nem mindenki tud vagy akar egyösszegben készüléket vásárolni.
Persze az alap kínálatban nem olyan vészesek az árak, de pl én maximum akkor vennék ilyen telefont, ha a mostanit-és a másodikat- egy az egyben kiváltja egyéb kompromisszum nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hová lett 1000 mAh?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest