- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunsaw
tag
Nekem jelenleg az aprilisi unlocked image emulatoron fut, tehát magáról a korai OS-ről simán lehetne cikket írni akár már most is, csak nekem erre se időm, se megfelelő szaktudásom nincsen - nem vagyok mobiltelefon újságíró.
-
erdoke
titán
válasz
Lotusomega #10 üzenetére
A tudatlanság elfogadható, de hogy miért jár együtt kommunikációs kényszerrel?
Szerintem inkább ez a szánalmas, mintsem a tény, hogy a Samsung legyártott a Microsoftnak pár ezer prototípust egy ismert dobozban. Pár héten belül több ezer fejlesztő fog belőle kapni, biztosan hányni fognak tőle, mert a doboz korábban egy symbianos készüléké volt.
Az egy prototípus, és a házon ill. kijelzőn kívül nincs sok köze az i8910 HD-hez, pl. az alaplap teljesen más, Snapdragon alapú rendszer.
Másrészt ki a fene mondta neked, hogy a HD2-n nem futna el? A HD2 egyszerűen nem felel meg a specifikációknak.A hírben szereplő kép egy Photoshop kreálmány, ami az adott ausztrál mobil szolgáltató egy belső kommunikációs levelében szerepel. Ráraktak egy WP7 kezdőképernyőt egy Desire-re. Hol itt a gond?
-
AS
félisten
válasz
Lotusomega #10 üzenetére
Ebben I8910 ben 1 ghz SP van
-
pdatech
csendes tag
Több forrás is kételkedik az info hitelességében. Egyrészt mert a Desire házába rakták bele a WP7-t, másrészt mert a nagyobb képeken még Androidos képernyőelemek is látszanak
-
Integra
titán
válasz
Lotusomega #10 üzenetére
mi szánalmas ebben? az üzlet, az üzlet.
-
tariattila
veterán
válasz
Lotusomega #10 üzenetére
én meg erre írtam, hogy tudni lehet mi van belül??? Honnan tudod, lehet rősebb mint a hd2...
jó bevallom azért inkább neked lehet igazad... -
Lotusomega
senior tag
Azért szánalom, mert a microsoft foggal körömmel ragaszkodik ahhoz hogy előző telókra ne lehessen upgradelni, mert h szerintük nem felel meg a követelményeknek, na most ha egy i8910hd-n elfut röhögve, akkor miről beszélünk, akkor egy hd2-őn nem fut? Na ne már, erre írtam hogy szánalmas
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Lotusomega #7 üzenetére
Nem szánalom ez, csak simán hülyeség.
-
AS
félisten
Na de ez is lol itt meg Samsung i8910 HD WP7 el
-
tariattila
veterán
én simán el tudom képzelni a desire tokjában...
elég költséghatékony megoldás lenne...és lássuk be ez egy elég populáris telefon forma...
vagy mi lenne a kizáró ok? -
Lotusomega
senior tag
Én kiváncsian várok már egy wp7 oprendszer áttekintő tesztet, mert így az xboxon keresztül szinkronizált folytatható játék lehetőségen kívül kevés dolog fogott meg benne...
-
Lennier
tag
Gyanítom, hogy a kép csak illusztráció...
Nem hiszem, hogy kiadnák ugyanabban a készülékházban, mint a Desire...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Várhatóan már októberben piacra kerül a HTC első Windows Phone 7 alapokon nyugvó készüléke.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardcore café
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest