- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunsaw
tag
Nekem jelenleg az aprilisi unlocked image emulatoron fut, tehát magáról a korai OS-ről simán lehetne cikket írni akár már most is, csak nekem erre se időm, se megfelelő szaktudásom nincsen - nem vagyok mobiltelefon újságíró.
-
erdoke
titán
válasz
Lotusomega #10 üzenetére
A tudatlanság elfogadható, de hogy miért jár együtt kommunikációs kényszerrel?
Szerintem inkább ez a szánalmas, mintsem a tény, hogy a Samsung legyártott a Microsoftnak pár ezer prototípust egy ismert dobozban. Pár héten belül több ezer fejlesztő fog belőle kapni, biztosan hányni fognak tőle, mert a doboz korábban egy symbianos készüléké volt.
Az egy prototípus, és a házon ill. kijelzőn kívül nincs sok köze az i8910 HD-hez, pl. az alaplap teljesen más, Snapdragon alapú rendszer.
Másrészt ki a fene mondta neked, hogy a HD2-n nem futna el? A HD2 egyszerűen nem felel meg a specifikációknak.A hírben szereplő kép egy Photoshop kreálmány, ami az adott ausztrál mobil szolgáltató egy belső kommunikációs levelében szerepel. Ráraktak egy WP7 kezdőképernyőt egy Desire-re. Hol itt a gond?
-
AS
félisten
válasz
Lotusomega #10 üzenetére
Ebben I8910 ben 1 ghz SP van
-
pdatech
csendes tag
Több forrás is kételkedik az info hitelességében. Egyrészt mert a Desire házába rakták bele a WP7-t, másrészt mert a nagyobb képeken még Androidos képernyőelemek is látszanak
-
Integra
titán
válasz
Lotusomega #10 üzenetére
mi szánalmas ebben? az üzlet, az üzlet.
-
tariattila
veterán
válasz
Lotusomega #10 üzenetére
én meg erre írtam, hogy tudni lehet mi van belül??? Honnan tudod, lehet rősebb mint a hd2...
jó bevallom azért inkább neked lehet igazad... -
Lotusomega
senior tag
Azért szánalom, mert a microsoft foggal körömmel ragaszkodik ahhoz hogy előző telókra ne lehessen upgradelni, mert h szerintük nem felel meg a követelményeknek, na most ha egy i8910hd-n elfut röhögve, akkor miről beszélünk, akkor egy hd2-őn nem fut? Na ne már, erre írtam hogy szánalmas
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Lotusomega #7 üzenetére
Nem szánalom ez, csak simán hülyeség.
-
AS
félisten
Na de ez is lol itt meg Samsung i8910 HD WP7 el
-
tariattila
veterán
én simán el tudom képzelni a desire tokjában...
elég költséghatékony megoldás lenne...és lássuk be ez egy elég populáris telefon forma...
vagy mi lenne a kizáró ok? -
Lotusomega
senior tag
Én kiváncsian várok már egy wp7 oprendszer áttekintő tesztet, mert így az xboxon keresztül szinkronizált folytatható játék lehetőségen kívül kevés dolog fogott meg benne...
-
Lennier
tag
Gyanítom, hogy a kép csak illusztráció...
Nem hiszem, hogy kiadnák ugyanabban a készülékházban, mint a Desire...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest