Új hozzászólás Aktív témák
-
kyle23
tag
válasz tomboy0013 #46 üzenetére
" "sziamiau" marketing nélkül". Ettől nagyobb baromságot ma itt nem nagyon írt senki ennél a cikknél. Lassan nincs olyan netes oldal ahol ne tolják a képedbe a xiaomi-t. Azért nyitottak egyszerre 500 boltot mert szarnak a marketingre. Azért azt a bizonyos szemüveget lelehetne venni a fejekről. Jár a keksz érte.
Soha nem volt rosszabb egyik csúcs telójuk sem a konkurenciától. Talán ami a leginkább kilógott azaz utolsó M9 volt. A többi simán egy szinten volt, Nyilván voltak részek amikben gyengébbek voltak, Az üzemidőt nem nagyon tudták megoldani, viszont kijelzőben, hangzásban, fotózásban semmivel nem voltak gyengébbek, sőt.
Az hogy nem tudta az ember megvenni a szolgáltatóknál ilyen-olyan kedvezmények mellett volt talán a legnagyobb baj a gyártó részéről. Mondjuk nem is csoda mikor szinte rád erőszakolták bármelyik szerencsétlen samsungot, még ha nem is akartad, mind1 jó van a parasztnak az is, ezért adják az osztalékot. A legszebb az volt mikor bementem a T-hez telefont venni húgomnak, 4 ügyintéző vett körül minket tolták az arcunkba a samut, erre mikor mondtam hogy samsungon kívül bármit ajánlhatnak 100.000 Ft ig beütött a dögszag és kussolt mindenki. Ha nem hozattatom ki velük a Mate 8-t( kedvezményesen volt ennyi) 10 perc baszogatás után nem veszünk telót...
A magyar ember nagy része meg nem lát tovább a szolgáltatóktól. Az mondjuk nem érdekli, hogy több 10.000 ft-al olcsóbban megvehetné uazt a készüléket más úton is hivatalos garanciával( nem sufni boltról és gariról beszélek), csak baszott lusta 5 percet kattintgatni a neten. -
Mr.Silkó
veterán
Ez a VR vonal egy rövid ideig szórakoztató, de utána minden 20 évnél idősebb ember nagyon hamar ráun, tapasztalataim szerint. Nagyjából annyi értelme van erre jövőt építeni, mint anno a 3D mobil kijelzőre.
[ Szerkesztve ]
-
Navaze 2
tag
válasz tomboy0013 #46 üzenetére
Elkell fogadni azt a tényt, hogy itt Htc ügyben a büdös semmi sem fog történni jövőre. U13 nem lesz, még jódarabig. Mert mire ? Sd845re? A nagy apám kimászna a sírjából, hogy ki röhögje őket, ha ilyet adnának ki. Új Soc még messze van így meg pláne hogy, a Samsung viszi elsőre, tehát marad a közép, alsó kategória. Ami egy tenger. 1000 gyártónak úszkál 5000 igen jó telefonja. Szóval marad a, Boomsound, kamera, sense, usonic, meg ami még van és abban biztos lehetsz, hogy a Htc ezzel tökéletesen tisztában van, ha azt mondta marad marad.
-
tomboy0013
veterán
"Sziamiau meg 40 csak vacak,nem hallani a másik felet stb,a htc 40-ért legalább minőségibb"
Jah a "sziamiau" marketing nélkül minden bizonnyal ezért tud népszerű lenni Európában is mert használhatatlan... De a hátécé az minőségi jó vétel. Ezt szintén alá támasztja a piaci részesedés, hogy mennyire kell a népnek.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
Maradjanak nyugodtan.... de azt csinálják, amihez jobban értenek. Csúcskészülékeket. Esetleg nyomottabb áron, több marketinggel, hogy népszerűséget szerezzenek.
-
Dare2Live
félisten
Emlékszem amikor írtam nekik, met a HITC Diamond GPSe bődületesen összevisszán müködött. ez volt a válasz:
"Kérem vegye meg a következő telefonunkat!"
Ott kb el is dölt, hogy soha többé HTC.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Navaze 2
tag
Minden telefonnak olcsóbbnak kéne lennie. Kevesen mondják szerintem hogy egy teló megér fél millá-t. Ez van.
-
Navaze 2
tag
Igen az elephon sarkalatos mondjuk de lényegében passzol. Én szolgáltatással foglalkozom, őszinte legyek nem fogok árat csökkenteni azért mert, mellettem 3om olcsóbban adja azt a szolgáltatást amit én. Próbálok jobb lenni, meg bízhatóbb gyorsabb, stb stb stb. De árat biztos hogy, nem csökkentek. Mert azzal eladom magam eldobok valamit, fejet hajtok ha úgy tetszik és annak mi a vége? Már nem éri meg csinálnom lezárom. Lényegében mi az az ár amit meg ér egy U12+ ? Főleg miután manapság innen, onnan, hozzávetőleg szinte egy S8+ áráért is be lehet szerezni. Mennyi lenne a reális ? És miért is ? Mi az ami annyira versenyképtelen és szar egy Htc-ben, ami miatt annak teszem azt bevezető árban egy 100assal olcsóbnak kéne lennie ? Nem kell válaszolni csak mondom. Ennek a dolognak van másik oldala is. Aki talál az adott telefonba magának tetsző dolgot az nem találja túlárazottnak, aki nem az annak fogja találni, majdnem mindegy a személy és a termék.
-
tixem
addikt
Lol, majd ezt a piac dönti el elsősorban
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
tatararpad
őstag
Igazából tök mindegy hol maradnak. Sok vizet úgy sem zavarnak sehol.
-
tomboy0013
veterán
válasz saintex72 #36 üzenetére
Mert ugye te nem akarod megmondani a tutit. Öntökönlövés a köbön
Köszönjük az innovációt a HTC-nek de ha képtelenek jó ár érték arányú telokat letenni az asztalra annak ellenére sem, hogy bajban vannak évek óta akkor nyugodtan eltűnhetnek és ez igaz a többi balfék cégre is.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Épp az a probléma a HTC-vel, hogy az árazást tekintve elég rossz telefonokat rak össze, csodálkozom, hogy nem mentek csődbe már évekkel ezelőtt. A piacvezető Androidos gyártók olcsóbban adnak jobb telót.
Az Elephone pedig nem a legjobb példa, mivel ők nem hiszik azt magukról, hogy prémiumgyártók, közepes árat kérnek a közepes telóikért, megvan a helyük a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
saintex72
aktív tag
Ennyi sérült lelkű (f betűs szó)-t.
Az csak jó ha maradnak. Sok innováció jött tőlük, és most nem fogok egyet sem megemlíteni.
Minél szélesebb a paletta a vásárlónak csak jobb lehet. De magyar módra megmondjuk a tutit.
Ne vegye aki nem akarja, ennyi.
A htc one volt az egyetlen telefonom tőlük, és talán a legjobban az szerettem az összes közül. Már akkor is be akarták a kedves fórumtársak zárni a céget.
Nyugodtan le lehet oltani, nem olvasok egy darabig hszt úgysem. Megcsömörlöttem, mindig csak a károgás. Új telefonról szóló írás után meg a venném, de... kommentek! -
tomboy0013
veterán
Hát az U11-en kívül nem sok telót tudnék említeni ami jó volt tőlük az elmúlt 4 évben. Előtte a M7 (meg talán az M8-at érdemes megemlíteni).
Közép meg alsó kategóriában nulla darab készülék volt ami érdemben harcolhatott a nagyobb gyártókkal, mivel árazásban helyzetüktől függetlenül lépést kellett a nagyokkal tartani... -
Navaze 2
tag
válasz tomboy0013 #30 üzenetére
Egyet kiragadtam, azok közül a gyártók közül akik nincsenek az élvonalban,.még is vígan el vannak. Van ilyen sok. Nincsenek az élvonalban de nem lettek rosszabbak, a többi lett sokkal jobb, a verseny kiélezetebb. Azért azt te is sőt mindenkinek el kell ismernie hogy nem alja telefonokat rak össze a Htc. Vannak próbálkozásból adódó innovációs bakik. De nem alja telefonok. Amit tudnak bele raknak a telókba. Innentől kezdve nem értem a negatív kritikákat, annyira. Most nem tudom alátámasztani de majdnem teljesen biztos vagyok benne hogy sosem volt az eladási listák élén a Htc. Mindegy mikor milyen státuszt érdemelt ki, ma nagyon jó mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
Virtuális valóságban élnek.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
hemaka
nagyúr
Mekkora penzmosoda lehet a ceg, te jo eg. 😂
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Navaze 2
tag
válasz tomboy0013 #30 üzenetére
Mostoha negyedévről. Ez így önmagában kevés.
-
tomboy0013
veterán
Milyen cikkhez szóltam hozzá? Milyen linkeket találsz a cikkben? Írtam az előbb is...
Amúgy meg ki mondta hogy érdekeljen téged amit írok. Elmondtam amit gondolok és ennyi. Mindenki azt vesz amit akar, egyszerűen csak azt írtam, hogy az embereket úgy általában nem hatják már meg a HTC mobilok. A piaci helyzetre reagálva meg annyit kérdeznék, hogy az Elephone volt a nagyok között valaha is? Vagy hogy kerül egyáltalán a képbe jelen esetben?[ Szerkesztve ]
-
Navaze 2
tag
válasz tomboy0013 #27 üzenetére
Te végül is mivel is támasztod alá hogy nem megy nekik? És végük? Csak mert itt jegyezném meg, azt a tényt mindenki tudja, hogy a Htc-nek nincs akkora részesedése mint a Samsungnak vagy a többinek. Kérdem én mint sokadik Htc tulaj miért is kéne ez hogy érdekeljen engem? A Samsung piaci helyzete? Pl. Vagy úgy , pl. Itt van az Elephon, nyilván tönkre menetel felé hajt. Ezek szerint, hisz nincs benne az első 3-omban. Jaaa vagy nekik megéri gyártani. Aaa kifordulok már Htc hsz.-ektől nem is értem minek olvasom.
-
spawn21
veterán
válasz tomboy0013 #27 üzenetére
Vedd már a fáradtságot és olvasd újra az első hsz-t amit neked címeztem. Értelmezd, persze hogy fikázlak. Mivel értelmes hozzászólást nem tettél ehhez a témához. Csak hogy leszarja mindeki.......
Te ....esetleg. van más aki nem.s24U+15p
-
tomboy0013
veterán
Nem kell, de ha már látványosan okoskodni próbálsz akkor illik alátámasztani valamivel. Ameddig ez nem megy addig csak gyerekes fröcsögés amit csinálsz. De úgy látom inkább a kötekedés részt erőlteted mivel érv az nincs.
Továbbra is várom miért gondolod hogy megy nekik a szekér a mobilpiacon. -
spawn21
veterán
válasz tomboy0013 #24 üzenetére
Ellenállás 0 érvel? Miért kellene nekem veled szemben bármit is érvelni ugyan kérlek, ne gyerekeskedj
s24U+15p
-
fornettisuti
veterán
"A VR lehet a kulcs."
Az ÁR lehet a kulcs.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
tomboy0013
veterán
Nagy beszélgetés volt, ellenállász nulla érveléssel egy olyan témánál ami a napnál is világosab és több link is van a cikkben ami alátámasztja amit írtam. Ennyi a sztori.
(#21) kemcso: 10-15 éve? Komolyan?
Amugy sem azt írtam hogy vége hanem azt hogy nem megy a szekér. Ami igaz is. Az hogy mesterségesen életben tartják nem jelent semmit. Már rég nincsenek az okostelefonos "térképen". Így nem oszt nem szoroz léteznek-e még egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
=Mentor=
őstag
Ki vesz még HTC-t? A középkategória versenyképtelen túlárazott szutyok, a felső meg hardveresen versenyképes, de túlárazott
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz tomboy0013 #18 üzenetére
Ezt olvasom kb 10 éve lehet 15? a htc-ről: vége, lehúzhatja a rolót, stb
-
spawn21
veterán
válasz tomboy0013 #18 üzenetére
Nagyobbat nem is tévedhetnél.
No de én kis is szálltam a veled való "beszélgetésből "s24U+15p
-
errorcode06
őstag
válasz CptAdamica #3 üzenetére
Filléres cuccok...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
janeszgol
félisten
Igen mondogatják, hogy csak a Samsung, az Apple, az Oppo jön ki pozitívban (talán még a Huawei sem!). De akkor a többi márka lépjen ki? Igen ez lett az eredménye ennek a flagship killerkedésnek. 2012-ben még ha jól emlékszem a Top10 tagjai mind pozitívban voltak.
De most ennek mi értelme, hogy néha kiadnak ide, meg oda telefonokat? Érted? Semmi értelme. -
Érdemes mindenesetre mesterséges intelligencia, AR/VR, blokklánc és 5G vonalon is érdekességekre számítani.
Más szóval megy tovább a csodavárás, végül is eddig is olyan jól bejött nekik...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
spawn21
veterán
-
User64476
őstag
Meg kéne próbálni ócska elavult technikájú vackokat drágán eladni, oh wait.
-
vicze
félisten
válasz janeszgol #11 üzenetére
"Utánozza a Nokia palettáját és kész is"
Az ugye megvan, hogy a HMD masszívan veszteséges? Csak ott a Foxxcon még ez elnézni, mert "futtatják fel", csak a gyakorlatban már rég elérte, amit lehetett és jobb nem lesz már.Azzal sincsenek tisztában egyesek, hogy a Xiaomi tavalyi teljes vesztesége nagyobb volt a HTC teljes forgalma, ez érdekel valakit? Nem. Olcsó mobil salalalala....
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Én egyedül a javítástól tartok ennél a márkánál. Kevés telefont adnak el, gondolom kevés cuccot is gyártanak.
Amúgy visszatérhetne. Utánozza a Nokia palettáját és kész is. -
spawn21
veterán
válasz tomboy0013 #8 üzenetére
Beszélj a magad nevében és annak a pár okosnak aki itt van.
Mindenki más had vegye nem de?s24U+15p
-
tomboy0013
veterán
"HTC: maradunk a mobilpiacon"
Vásárlók: továbbra is lesz*rjuk
-
atikó
őstag
szívemből szóltál!
-
batai15
félisten
Ne turkaljunk már a másik zsebébe világos?
Nem az árazás a baj, hanem hogy nincs értékelhető mobiljuk.
Ha lenne egy valóban jó közép kategóriás mobilja akkor nem sem szólok. De nincs.
Ha a htc név számomra egy biztos név lenne a mobil piacon mint anno, akkor kifizetném az összeget.
S8 meg nincs meg,az Audi meg egy 21 éves fosh. Ja gazdag vagyok.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van még esélyük, ha a következő évi paletta jó lenne, akkor talán sikerülne felállniuk. De nehéz lenne.
-
CptAdamica
veterán
-
spawn21
veterán
Helyes, maradjanak csak.
Akinek nem tetszik majd vesz másts24U+15p
-
batai15
félisten
Csak tudnám minek maradnak.. Úgyis végük van.
Hány mobillal jelentkeztek idén?
Hány megfizetheto van? Az a baj hogy fordítva ülnek a lovon és még csak észre sem veszik.
Hasonlóan fog járni az lg is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest