- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobun1980
aktív tag
Annyiban igazad van, hogy nem ennek kellene lennie a cég hozzaallasanak, és tény, hogy a marketinggel az új vevoket kell megcelozni.
Amit írtam, és ami miatt írtam az az volt, hogy itt is, mint szinte minden HTC topikban a hozzászólások nagyon nagy százaléka a márka, vagy a modell általános fikazasarol szól, úgy, hogy a tapasztalatok csak egy-ket olyan tesztelotol szarmaznak, melyek függetlensége akár kérdéses is lehet.
Aki pedig erre reagál abból a pár tíz emberbol, az rögtön fanboy, meg nem hajlandó beismerni ha rosszul valasztott. Pedig ez nem igaz.
Nem fogok zászlót bontani a HTC-ert, és meggyőzni embereket mellette, mert nem tisztem, és nincs is rá energiam, és nem nekem kell pozitivot adnom a cégnek, mint írtad, meg mindig nekik kellene nekünk, mint vásárlóknak.
A termékek, és itt értem a flagship modelleket, viszont minimum a többi nagy bevetelu gyártó szintjét hozzák, és ha már csak pár darab lesz elérhető egy uj modellbol, ami hozza az előzok szintjét, akkor én megrendelés, és elégedetseggel fogom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fujifilm X
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Revolut
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest