- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobun1980
aktív tag
Annyiban igazad van, hogy nem ennek kellene lennie a cég hozzaallasanak, és tény, hogy a marketinggel az új vevoket kell megcelozni.
Amit írtam, és ami miatt írtam az az volt, hogy itt is, mint szinte minden HTC topikban a hozzászólások nagyon nagy százaléka a márka, vagy a modell általános fikazasarol szól, úgy, hogy a tapasztalatok csak egy-ket olyan tesztelotol szarmaznak, melyek függetlensége akár kérdéses is lehet.
Aki pedig erre reagál abból a pár tíz emberbol, az rögtön fanboy, meg nem hajlandó beismerni ha rosszul valasztott. Pedig ez nem igaz.
Nem fogok zászlót bontani a HTC-ert, és meggyőzni embereket mellette, mert nem tisztem, és nincs is rá energiam, és nem nekem kell pozitivot adnom a cégnek, mint írtad, meg mindig nekik kellene nekünk, mint vásárlóknak.
A termékek, és itt értem a flagship modelleket, viszont minimum a többi nagy bevetelu gyártó szintjét hozzák, és ha már csak pár darab lesz elérhető egy uj modellbol, ami hozza az előzok szintjét, akkor én megrendelés, és elégedetseggel fogom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.