Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Olvasd el légy oly kedves még egyszer, amit írtam. Nem a kijelző méretéről volt szó, hanem felbontásról.
Mellesleg a te logikád szerint egy 16"os laptopba is elég az 1366*768 felbontásnak és nem kell a full hd, mert 720p-ben is szép lesz az a film... (sony vaio-kban van ilyen méreten full hd felbontás) -
Lirion
addikt
Nyilván te nem használtál még olyat, aminek 3,2"-on ennél nagyobb volt a felbontása. Máskülönben nem kérdeznéd, hogy van-e olyan készülék..
Engem meg nem érdekel, ki mit dícsér, ezért a pénzért én keveslem a felbontást, mint ahogy az akkuidőt is. Az meg egyéni preferencia, hogy te megelégszel a középszerűvel, felső kategóriás áron..
-
rizso
addikt
"Nem is tudom hogy van-e olyan készülék, ami 3,2" méretű kijelzővel rendelkezik, de 320x480 nagyobb felbontás lenne rajta."
Pl. Diamond2, Aréna(és csak 3" - ha jól tudom), BB 8900(2,44" és 320x480p), stbstb...
Amúgy egyetértek veled, elég ez a felbontás egy ekkora méret mellé! -
joey04
titán
A legendnek sokkal szebb képe van, mint akár egy Sationak például. Az ilyen 5800, n97mini meg stb förmedvényekről nem is beszélve.
3.5" az már más kérdés, iphonera éppen elég, én elviselnék nagyobb felbontást is. Bár a szintén 3.5"-es satio, n97 párost simán veri így is. Egy Scer S100nak már szebb képe van.
-
Lirion
addikt
Nagyobb felbontással jobb rajta netezni, filmet nézni, dokumentumokat nézni. Ennyi pénzért ez a felbontás kevés. Persze te lehet megelégedsz ennyivel is.
Ezen kívül a kijelző nem látható túl jól napfényben és sötétben kis fényerőnél barna árnyalatos lesz a kép. 120 ezerért én ennél jobbat várok.A wifiről meg annyit, hogy Bocha is csak egy ember, kizárólag egy ember véleményére hagyatkozni pedig elég nagy ostobaság.
-
Lall
veterán
Számolgati szeretné a pixeleket.
Amúgy én sem értem ezt a felháborodást, miért kellene ennél nagyobb felbontás egy ekkora kijelzőre? 2010-et írunk és akkor már háromszor ekkora kell? Nem értem az összefüggést. A fogyasztás nő és úgy sem látja az emberi szem a különbséget. Legfeljebb a vájtszeműek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged