Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruh
csendes tag
Én nem vagyok igényes zenehallgató szakember, csak annyit tudok, hogy eddig mindig utáltam a különböző fülzsír-eltávolító cuccokat. Amióta megvettem az XE-t az ehhez adott fülest viszont nagyon szeretem. Jó a hangzása, különböző méretű feltétek vannak hozzá, hogy a fülednek legmegfelelőbbet használhasd. Nem kaparja ki a fülem, nem hullik ki belőle még hosszabb futás közben sem. Szóval én nagyon megszerettem és sajnálom, hogyha a jövőben nem fognak ilyet adni a HTC-s telókhoz.
Minden ezelőtti teló gyári fülesét ki nem állhattam. Így az utcán nem nagyon hallgattam zenét sem futás közben. Most ez megváltozott és nagyon örülök neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged