- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuladam
aktív tag
Beats agybadugós headset váráslásán gondolkodom, több árveréses oldalon keresgéltem, és sok helyen láttam 2e-5e forint között ilyen füleseket. Ennyi pénzért tényleg lehet kapni normálisan szóló füles, vagy ezek mind kamu, hamisított, kellemetlenül szóló fülesek?
-
gabancs
addikt
Kövezzetek meg, de az Lg Optimus Black-hez adott gyári fülhallgató nekem nagyon bejön. Ha jól emlékszem a mobilarénás videóban is dicsértek. Ami még nagyon tetszett az a Blackberry gyári nem agybadugós fülese. Csak sajnos nem szeretem a hagyományos fülhallgatót. Szorít, feszít, kiesik, utálom.
-
joey04
titán
ez nem valami jó hír. persze, fel van fújva a márka, de azért az alapfüleseknél jobban szóltak, és nem mellesleg voltak rajta vezérlő gombok is (tudom, vannak minőségi vezérlős fülesek egyébként is), ami szintén sokaknak fontos. a telefonok meg nem lesznek olcsóbbak szerintem, beats fülessel is annyi lenne amennyi, csak kisebb lenne rajta a haszon.
-
jan101
tag
miamanó? rájött a htc hogy ciki a bicc?
-
sid87
senior tag
válasz
kiskaktusz #45 üzenetére
-
Ruh
csendes tag
Én nem vagyok igényes zenehallgató szakember, csak annyit tudok, hogy eddig mindig utáltam a különböző fülzsír-eltávolító cuccokat. Amióta megvettem az XE-t az ehhez adott fülest viszont nagyon szeretem. Jó a hangzása, különböző méretű feltétek vannak hozzá, hogy a fülednek legmegfelelőbbet használhasd. Nem kaparja ki a fülem, nem hullik ki belőle még hosszabb futás közben sem. Szóval én nagyon megszerettem és sajnálom, hogyha a jövőben nem fognak ilyet adni a HTC-s telókhoz.
Minden ezelőtti teló gyári fülesét ki nem állhattam. Így az utcán nem nagyon hallgattam zenét sem futás közben. Most ez megváltozott és nagyon örülök neki. -
kapeti07
senior tag
Én gondoltam is rá annak idején, hogy ha nem adnák a B fülest akkor olcsóbb is lehetne a telefon. De nem gondoltam, hogy így lesz megvalósítva ez az egész. Mindenhol csak a lehúzással találkozunk.
-
james008bond
őstag
Ok akkor a hype miatt hallom szebbnek, dinamikusabbnak, kiegyenlítettebbnek, nagyobb terűnek, tisztábbnak. Rendben. Mindegy, a lényeg hogy jobbnak hallom. Te már hallgattad őket egymás után? ( esetleg az új fejlesztő/gyártó nem lehet hogy "csak" felhasználta azt a 60 éves tudást, amit az említett, egyébként patináns gyártók és a tudomány már felhalmozott előttük? )Vagy mindenkinek a papírmenbrántól vagy mit tudom én mitől kellene kezdenie?
-
Remus389
veterán
válasz
james008bond #63 üzenetére
igen az Sennheiser, az AKG az szemét vacak a csodálatos Xears fülhallgatódhoz
ezt a hype teszi veled, semmi más
nem igaz hogy jobban szól, inkább másként és az neked jobban tetszik
-
Remus389
veterán
válasz
james008bond #61 üzenetére
na azt is egy kb 5 éve létező agyonhájpolt gyártó, egyszemélyes vállalkozás(olvastam róla egy német faxi biznisze, Kínába gyártat)
hol vannak a szakemberek a mérnökök? a 60 éves tapasztalat? sehol
nem hiszek én ezekbe...
-
james008bond
őstag
válasz
CharlieDrop #12 üzenetére
X-Ears-t például.
-
james008bond
őstag
válasz
CharlieDrop #6 üzenetére
Miskolcon MM-ben látttam 99.900 Forintért. ( majdnem száz ezerért )
-
A Beats egy márkanév, nem alakult semmikor. A gyártó neve Monster Cable, egy neves kábelgyártó cég, amelyik már kb 30-35 éve a piacon van, és anno a csúcskategóriás kábeleket megismertette és bevezette a hifi piacra. Azóta is a legnagyobb gyártó. Ettől függetlenül a fülesei igazán nem jól sikerültek.
De ez nem jelenti azt, hogy nem lehet pár évesen jót gyártani. Lásd a Shuret, amely a világ egyik nagyon neves mikrofongyártója (az AKG, Sennheiser és a Beyedynamic mellett, milyen meglepő). 3 éve belefogtak a fejhallgatógyártásba, és zseniális füleseket alkottak, a 10ezer forintos kategóriától a 200ezer forintos kategóriáig minden árszegmensben igen jó ár/érték arányt képviselnek.
-
Remus389
veterán
válasz
kiskaktusz #53 üzenetére
a beats 2006-ban alakult, és 2009-ben adta ki első fulhallgatojat
tehát 2,5-3 éve van a piacon
és jobb fuleseket gyártanak mint a 60 éves tapasztalattal es komoly szakembergardaval megaldott sennheiser, AKG, Sony... (persze)
annyi hogy legyartatnak Kínában közepes vagy jobb fuleseket( azért annyiba ne legyen feltűnő), metál narancs szinbe, rajta egy koponyaval, és Snoop Dogg ajánlásával és vaskos arcedulaval
az agyatlan amerikai fiatal meg megveszi, közbe hangminosegben átlagos lehet, csakhát menő
-
Remus389
veterán
válasz
kiskaktusz #53 üzenetére
.
-
Kossuth
tag
Meg lehet azt kapni olcsóbban is, bár még így is túl drága:
[link] -
hemaka
nagyúr
Inkább Xears vagy Sennheiser...
-
válasz
Luser2000 #43 üzenetére
A többi telefon mellé adott "százforintos" fülesnél minden jobb. De ettől még nem magyarázható a telefon felára a melléadott vacakkal. A "százforintos" fülesekkel az a jó, hogy legalább nem növelik a telefon árát, és a maradékból vehetsz olyan füles, ami körberöhögi a bíccet, és nem vagy a buta árukapcsoláshoz láncolva.
-
jacis
nagyúr
Elég patkány munka...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #45 üzenetére
Akkor a SkulCandy is egy divatmarka
?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
kiskaktusz #45 üzenetére
Ez is a bosszú egyféle fajtája.
-
sid87
senior tag
válasz
kiskaktusz #19 üzenetére
Nekem SkullCandy-m van, és amellett hogy igenjól szól, még jól is néz ki, nomeg könnyen hordozható.
-
Luser2000
addikt
Az a helyzet, hogy én kifejezetten örültem a Sensation XE mellé adott Beats "füldugóknak". Az eddigi (úgymond) felsőkategóriás telefonjaimhoz gyárilag adott dugókat meg sem közelítette hangminőségben. Én igen is szerettem. Praktikus volt, hogy a telefon mellé adták, mert vaktában / a nagyvilágba nem indultam volna el semmilyen külön fülest vásárolni. De így, hogy ez volt mellé sokat hallgattam zenét. Szépen, tisztán, egyenletesen szólt, nem volt tolakodó se a magas, se a mély tartomány.
Bizonyára zenei műfaj válogatja, hogy mi szól jól / rosszul rajta.
Ja, és ezt is, mint minden hangsugárzó eszközt, "be kell járatni". Az első fél percben még nem várható el tőle az igazi hangzás. -
Bűn rosszak ezek az ócska Beats fülesek, egy pár gombot sem érnek, végre HTC is kihajítja őket. 5ezer forintos hangminőség 50ezerért. És ugye a HTC-nek és ezen keresztül a vásárlóknak is egy csomó pénzébe kerültek ezek a hulladékok, ez az egyik oka a HTC durva mélyrepülésének.
-
D.Zsombor
csendes tag
ahogy értettem egy régebbi tesztből, semmi nagy durranás vagy ilyesmi... csak nagy márkanév... az akkori htc ben nem volt külön chip amivel a beatsaudio ment... vagyis teljes mértékben kihasználta, csak valami hangszabályzó.... ha jól emlékszem
amugy nekem is nagyon tetszenek a fülesek... de rohadtdrága
-
Remus389
veterán
azért kipróbálnám mit tud egy 13K-s Sennheiserhez[link] képest ami nekem van, az is lehet nem is szól jobban
már annak is baromi jó a hangja és elvileg csúcsmodell volt a Sennheisernél a kategóriájában (MX880)
nehogymár egy neves gyártó amit mondjuk 2010-ben a legjobb amit ki tudott préselni magából attól olyan sokkal jobbat tudnak, mi van benne mikrochip?
szóval sehogysem értem ezt a 50k fülhallgatót (fejhallgató az más kategória, mivel a membrán jóval nagyobb és a ház jobb a hangminőség)
nem is a hangminősége hanem a hype-ja kerül 50K-ba, azt gyanítom
a másik az hogy megveszi a hülyegyerek 50k-ért és ráköti az ájpodjára, ott viszont a hangchip gyenge, tehát a lejátszó nem tud(hat) annyit mint a füles
az igazi ínyencek szerintem minőségi fejhallgatóval és egy Cowon lejátszóval nyomulnak
szóval semmi értelme
-
lcee79
addikt
Egy ismerős franciaországból rendelte a One X-et, ahhoz nem volt beats fülhallgató
A youtube videókon az összes kibontós videót megnéztem...Azokban sem
Szóval a ONE szériát pont hogy érinti -
Tikakukac
titán
A Bícc eddig is olyan volt amilyen. Felesleges volt ezzel bajlódniuk...
-
=Mentor=
őstag
Tipikus HTC... Nem elég hogy túlárazottak a készülékeik, még külön fizessünk mint a katonatiszt, ha ki akarjuk aknázni a telóik tudását
-
spawn21
veterán
válasz
Nekem volt egy pioneer fülesem, 9 k ért vettem, burtál durván szólt. Pontos nevére már nem emlékszem
-
kiskaktusz
addikt
Alapvetően nem baj egy átlagos cégnek. De aki a prémium feelingre megy rá, mint a htc, ott presztizsromlást idézhet elő.
A samunak egyébként meg azért jött be ennyire, mert majdnem minden mobilszolgáltató reklámnak a fő alanya egy samu készülék és nem csak itt nyomják orrba-szájba, szóval sok pénzt köültenek marketingre is.
-
Dr. X
aktív tag
válasz
kiskaktusz #25 üzenetére
"Azonban a fő probléma az tényleg a már-már samura hajazó hasonló HW-s termékek "kifosása" a piacra magas áron és így romlik a "prémium" presztizse."
Ez miért baj? Szemmel láthatóan a koreaiaknak ez nagyon bejött.
-
kiskaktusz
addikt
Persze, hogy nem ez a fő gond, de azért megemlítendő, mert ha nem is teljes áron, de nyomott áron azért benne volt a telefonok végösszegében a füles is. Azonban a fő probléma az tényleg a már-már samura hajazó hasonló HW-s termékek "kifosása" a piacra magas áron és így romlik a "prémium" presztizse.
-
tjb007
nagyúr
"An accessory like the headphone doesn't factor in when someone is buying a smartphone," Martin Fichter, an HTC product executive, told CNET. "If they want a Beats headphone, they'll buy it directly."
Ebben az a poén, hogy ezt már akkor is tudták mielőtt belevágtak volna ebbe a bítsz vakításba.
A másik "okos" húzásuk meg ez volt: [link] -
Cyberpunk
félisten
Egyáltalán nem nagy érvágás ez, amúgy is túlárazott vackok.
-
Alwares
aktív tag
Iszonyat jók a Beats fülesek, csak úgy 2-3-szor drágábbak mint amennyit tényleg érnek. 50k-ért már olyan zárt-Sennheisereket kapsz amiket ezek meg se közelítenek..
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #1 üzenetére
Nem hinnem, hogy ez valakinek is szamitott volna, hogy ilyen fulessel van. Egyszruen csak 2011ben innovacio nelkul maradtak, hasonlo HW adtak ki, mas neven, 1-2 extra(bb) funkcioval...
-
CharlieDrop
veterán
válasz
kiskaktusz #14 üzenetére
köszönöm szépen
-
Zirowe
nagyúr
Htc nagy hírverést keltett, pénzt fektetett be a beatsbe (akik meg ha jól tudom szakítottak a monsterrel), kifejlesztette az apit, rászitálta a logót a készülékekre, majd szépen hagyja a fenébe az egészet.
Grat htc.
-
Integra
titán
ezt a beats történetet tartom az utóbbi évek egyik legnagyobb átverésének..
-
Piotre87
csendes tag
Megörültem amikor olvastam a hír végét hogy a One telókat még nem érinti és jól le is hülyéztem magam, hogy miért nem vágtam ki az original zacsit,mert látszólag nem beats fülesnek tűnt ami benne volt..
Neki is is estem,szétbarmoltam és visszaszívtam....
Ugyanis nem beats fülest adtak az én One V-mhez(HTC felirat van ráütve,sima fekete szivacs minden nélkül...),úgy érzem ezzel megint az alsóközépkategóriát akarták hangsúlyozni, mint ahogy a Sense-ből sem a teljes 4.0 fut rajta..Pedig a telón ott a felriat hogy bíícsaudio,de rendes füles nem járt... sad
-
L4mie
veterán
Hát nem tudom, valamit e között a drága izé és a régen adott gagyi sz*r között kéne kitalálniuk.
Mondjuk a 6-10k-s sennheiser füles minőségét hozó bármilyen fülest mellévágnának az nem lenne baj senkinek, de ezekkel szerintem átestek a ló túloldalára.
De gyanúsan összebalhéztak valami árakon -
kiskaktusz
addikt
válasz
-
kolosanyi
veterán
Inkább 20-30 nem? Nem vagyok képben a márkát illetően, bár nem lennék meglepődve rajta. A HTC meg jobban járna valami értelmes céggel, nem ilyen Beats marhasággal. Abszolút nem bánom, ha vége ennek. Ha userként drága fülest akarok hallgatni, majd megveszem magamnak annyi pénzből a nekem tetszőt. Adjanak egy 10 ezres, már jól szóló darabot tartozéknak, a többit bízzák a vevőre. Ha jobb kell, majd beszerzi magának.
-
halottkém
csendes tag
válasz
kiskaktusz #1 üzenetére
Így is sz*rban vannak, de a vásárlóról megint le akarnak húzni egy bőrt
-
gabancs
addikt
Vagy kiderült, hogy annyira még sem prémium ez a füles :-)
-
spawn21
veterán
válasz
CharlieDrop #6 üzenetére
-
debrejo
senior tag
válasz
CharlieDrop #4 üzenetére
vévévépont-bítszbájdré-pontcom
Amúgy nem értem ezt a prémium telefonhoz prémium fülest kell adni. Én mindig a saját, bejáratott típusomat használtam, örültem hogy egy "prémium" füles nem dobja meg jobban a teló árát.
-
spawn21
veterán
válasz
CharlieDrop #4 üzenetére
lehet, 50 ropi egy ilyen füles, vagy asszem még drágább.
-
CharlieDrop
veterán
Hm, érdekes.
Mintha olvastam volna erről a hétvégén, és ott azt fejtegették, hogy némiképpen késői reakció.Amúgy külön lehet kapni ilyen füleseket?
-
spawn21
veterán
hú de ciki. Pedig kezdtem örülni, hogy ha veszek egy rohadt drága telefont, akkor kapok mellé egy normális fülest. vagy ha ezt nem adják majd, akkor adjanak rendes használható füleseket.
-
FragMaster
addikt
"A változás várhatóan nem érinti a HTC One sorozat első tagjait, melyek mellett továbbra is elérhetőek lesznek a prémium fülesek."
Hát XDA-n pl. annak van csak hozzá beats fülese, aki a uk vodafon promóciójába beleesett. Nem hinném, hogy Magyarország exkluzívan kapni fog, ha a világ többi része nem
CharlieDrop: lehet, de akkor már inkább mást...
-
kiskaktusz
addikt
Ezzel a túlhájpolt fülessel sem mennek a telefonok?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest