- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
da96
csendes tag
most teljesen bizonytalan vagyok, mert valahol azt mondják hogy európában vagy magyaro.-on egyaltalán nem lesz máshol pedig azt hogy febr. közepétől meg lesz szóval azért írok ide mert itt remélem hogy kapok egy választ
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
HTC-ben gazdag Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
-
Anulu79
addikt
Most néztem egy videot a DNA Droidról. Remélem, hogy e magyarországi verziónak nem olyan lesz a töltő csatlakozója mint a videon lévőnek. Ott ugyanis egy kis ajtó takarta. Ez nekem nem tetszős.
-
Anulu79
addikt
válasz Gabi 8906 #40 üzenetére
Szerintem tanulnak a hibákból és nem csak ekkora akku lesz benne. Ha meg mégis akkor szerintem megérdemlik a vissza esést.
Ha a Tré forgalmazta volna akkor most én is pk. a Razr maxx-ot vettem volna meg. Mert szerinrem nem vagyok egyedül azzal a nyűgőmmel, higy keveslem az akkuk teljesítményét. -
Gabi 8906
senior tag
Ugyan az ennek is a veszte mint a DHD-nak, meg a HOX-nek. Az akku.
Majd tuti ebből is lesz valami + kiadás. Csak már későn, mert alapból azzal kellene kezdeni...
Pedig egyik legjobb kijelző most a HTC-s csúcskészülékekben van.Samsung Galaxy S24 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Peterson_
addikt
válasz Dr.Anonymus #34 üzenetére
Köszönöm a végletekig kielégítő választ, koléga Úr
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
tipuka
addikt
Bár lenne majd pénzem erre a csodára
-
fojuzer
aktív tag
Szép is jó is csak nekünk /proliknak/ úgy is elérhetelen,mert nem tudjuk megvenni,nem tellik rá.Viszont légyen választék.
föolvaso
-
BunDevil
csendes tag
Mi ez a folytonos akkuidő panasz? Elismerem, a DHD, ami nekem is van, ilyen szempontból pl. nem a legjobb. De nem hiszem el, hogy az összes HTC problémás ilyen téren! Ha pedig valaki éjjel-nappal WiFi-n, vagy 3G-n játszik, miért csodálkozik? Naponta fel kell tenni a töltőre és kész. Ez messze nem a világ vége - ha másfél napot bírna, vagy 1-et és egy háromnegyedet, értelemszerűen ~2x nagyobb akksival rendelkezne, de ez esetben is tölteni kéne naponta, feltéve, hogy az ember nem akar estére lemerülni. Sőt, nálam nagyjából 2 napot bír a cucc, de elég változatosan használom. Ha csak néha-néha kapcsolgatnám be, bőven elegendő lenne két naponta feltenni.
A gyártókat meg a végtelenségig úgysem lehet megérteni, soha, ~1200-2000 mah körüli akkukkal, de ha valakinek ez akkora gond, nosza, vegyen nagyobbat. A DHD-met 2 akkuval vettem, mert köztudottan a nagy kijelző, kis akku páros nem volt egy jó felállás, de a második akkut az immáron több, mint másfél éves mobilnál csak 4-5 alkalommal vettem elő, ebből egyszer sivatagban voltam, ahol nem volt áram.
-
boletus
aktív tag
Ha látsz egy.................,akkor mindet láttad.
-
félisten
Meg tud hajtani a vas egy ilyen kijelzőt?
Alkalmazások támogatják a felbontást? -
Peterson_
addikt
Azért ez elég komoly ajánlat, és örvendetes, hogy nem JP only.
Viszont egy kérdés:
Előző hírekben nem máshogy festett a készülék?Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
BiP
nagyúr
Igazából én az Xperia SX-nek örülnék, ami szintén csak japán piacra lett kitalálva, viszont nekem pont ideális lenne minden szempontból. De sajna nálunk nincs
-
Wajk
addikt
nem tartozik szorosan a hírhez, de örömmel hallottam azt a hírt, hogy a HTC lesz az UEFA hivatalos telefonja
úgy tűnik érdemes volt a Marketingest lecserélni (vagy azelőtt nem is volt? Az is lehet... )iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Kattt01
tag
Egyelőre nem tudni, hogy "az" IPX5 tanúsítvány értelmében mérsékelten víz- és porálló HTC J Butterfly pontosan mely régiókban és mikortól lesz kapható, de az európai piaci premier csak 2013 elején várható.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Dr.Anonymus #23 üzenetére
Pont ez az, hogy nem látni előre mennyire támogatnak a későbbiekben.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Dr.Anonymus #19 üzenetére
Így van, bár nem tudom mennyire vonzó az évente 2-3 csúcs készülék, szerintem ezzel csak elriaszthatják a vásárlókat.
Ha úgy van mint ahogy a #20-ban is írja a fórum társ, akkor persze tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Furcsa fogalom zavar: HTC J Butterfly, HTC Droid DNA, HTC DLX... Ezek mind ugyanazok a telefonok. Más néven, más ország piacaira... Mi, európaiak szerintem az M7-est kapjuk, alumínium házba, sd bővíthetőséggel... De jó lenne ha nem az S4pro-t,hanem Prime-ot raknának bele...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Mr President
senior tag
Én inkább az ütésállóságot fogadnám örömmel. Annak kellene alapnak lennie. Életszerűbb az, hogy valamilyen ütés sérülést okoz, mint a víz.
Cyberpunk: Én úgy tudom hogy ugyanazok a specifikációk. Csak egyik Japán piac másik Európai.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
BunDevil
csendes tag
Rhino666: Cseppálló. Legalábbis a "mérsékelten víz- és porálló"-t én így értelmezem. Egyébként pedig igen, pontosan úgy vagyok ezzel én is, ahogy Te. Ennek nem kéne akkora elvárásnak lennie!
Cyberpunk: szerintem egyértelmű, hogy ez.
Márkosz: Teljesen mindegy a SZÁM, hogy hány megapixeles a kamera; ez csak száraz adat, amíg az érzékelő kevesebbre képes, a szoftveres háttér csak rontja a minőséget, nem javítja. Nehogymár a 8 megapixel nagyságú kép kicsi legyen Neked, amikor a monitorodon jó, ha 2 megapixelt meg tudsz jeleníteni - ne fárassz már. Kicsit olvass utána a digitális fényképezőgépek működésének, és hamar rájössz, hogy ekkora optikánál minél kevesebb (!!!) a megapixel, (általában) annál szebb, tisztább (képzajtól mentesebb) képet kapsz. A Mobiloknál elég erős visszafogó tényező a fizika, a képszenzor és annak mérete. Ja, egyébként egyetlen program sem támogatja egyelőre az ennyi mag/ekkora teljesítmény felállást, így teljesen fölösleges 2 gigaherzről álmodozni, arról nem is beszélve, ha annyi lenne benne, még többet akarnál: a nagyobb proci meg, nem mellesleg, értelem szerűen: többet is zabál. LTE pedig van a telefonban, a cikk írója igazán beleírhatta volna a felsorolásba! Forrás.
Alwares: Fogalmam sincs, egy letisztult, szép design hogy lehet Neked unalmas. Mire vágysz? Valami girbe-gurba, vagy valami X alakú telefonra? Egyszerűen ez a praktikus, a szép és ezért a kelendő is. Ez ennyire egyszerű. Különlegesség alatt nem tudom mire gondolsz, ahogy azt sem, hogy számodra mit jelent az "ugyanolyan", merthogy szerintem nincs két "ugyanolyan" telefon: a specifikációk pedig szerintem igen is, eléggé különlegesek. 440ppi az atomgeil, az Apple meg elmehet a *a**o*ba. -
Anulu79
addikt
Szerintem pont az aksi miatt nem került bele nagyobb teljesítményű processzor. LEhet, hogy oda adnám érte a Samumat.
-
raub
tag
A két hír, így egymás fölött...
Míg az első készülék hagy némi kívánnivalót maga után, addig ez utóbbi brutális specifikációt vonultat fel.
A száraz adatokat tekintve jó irányba tart az a hajó...
Sőt!
Bizonyos részleteiben még néhány tengeri mérföldnyi távolsággal előrébb is halad... -
Alwares
aktív tag
A név alapján azt hittem valami különlegesség lesz. Valami elborult japán design, hülye színek, minták minttudomén Erre lett egy ezredik ugyanolyan HTC telefon. Nem mintha ez baj lenne, csak már nagyon unalmasak.
-
Márkosz
tag
De miért nem raktak bele 13mp-es kamerát, nagyobb aksit, 2ghz-es proceszort (magonkét)?! Szerintem az LG Optimus G2 sokkal jóbb lesz! Na de mind1! Ja meg az LTE is hiányzik nekem belőle!
[ Szerkesztve ]
Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
-
Cyberpunk
félisten
Akkor most melyik lesz a csúcs készülék ez vagy a DNA?
-
Rhino666
addikt
Na, végre elkezdődött az új generáció. Ezt várom már egy ideje, hogy alap legyen a vízállóság a prémium kategóriában.
2025 - a szólásszabadság halála
-
WiZARD
addikt
végülis csak 5 napos hír, épp időben került ki...
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
ThorsHUN
őstag
Gyonyoru. Ebben nagyon jo volt mindig is a HTC.
Az uzemidejere mondjuk kivancsi lennek... meg az arara.. -
Firehand
tag
Ekkora készülékbe nem fért volna bele nagyobb akksi? Mint a Note 2-be? Mondjuk egy 2800-3000 mAh.
Nagyon szépen néz ki, nekem is tetszik, de ekkora kijelző szerintem eszik is rendesen.
Szívesen megtapiznám, a minőséggel biztos nem lesz probléma .Ha kicsi a tét a kedvem sötét....
-
spawn21
veterán
Szép.
Ebben is ugyan ott van az indukátor led mint a DNA-ban? Mert az baromi jól néz ki
s24U+15p
Új hozzászólás Aktív témák
- Leépítésre készül az európai chipgyártó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- Hyundai, Kia topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Delta Force (2024)
- Google Pixel topik
- Ég veled, KEndre! :(
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest