- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
UnlimitedN20 #7 üzenetére
igen, ebben teljesen igazad van.
-
aljuzer45
csendes tag
Nos mivel számitogépeknél ezek ill,hasonlo bevéltak.Itt az ideje a telefonok müszaki,tudását fejlesztést,is szem elött tartani,Majdana ez lészen már az elfogadott általános.Igaz fenti készülékek forgalmazásamég csak Prototipus az ÁRA is ehez van kalkulálva!
-
feliks
senior tag
válasz
Cyberpunk #92 üzenetére
Persze, de én többnyire az átlaguser szemével nézem a dolgokat, mert szerintem nem mindenki (sőt mondjuk úgy, hogy a többség) képes egy root+custom rom felrakására, nomeg aki tudja, hogy hogyan is kell, az sem mind akar ezzel vacakolni.. Tudom én is, hogy nem egy nagy varázslat (spec nekem most pont egy CyberGR rom van fent a voodoo miatt), de egyrészt elvárom, hogy ezért a pénzért legyen support, másrészt utálok 182ezer romot végigpróbálni, hogy megtaláljam azt, amivel nincs semmi bajom..
szerk: plusz ugye SGS2 után már nemt'om hogy az Advance is megkapja-e ezt a Custom-rom számlálós rendszert, ami a gariztatást kicsit macerássá teszi.. (tudom, van JIG, ami régebbi kernelekkel kombinálva lereseteli a countert, de azért valljuk be, ez már kicsit macerás..
)
-
feliks
senior tag
"Alapból nem értem, amikor egy extrém nagy(jelen időkben, lesz ez még szokványos is) kijelzőjű telefon megjelenik, vagy beharangozzák akkor sokan háborognak, meg fellázadnak, szabályosan fáj nekik a dolog."
Tudod ez azért fáj sokaknak, mert rohadtul fáj a foguk(nekem úgyszint) egy 4" körüli, 2magos 1gb ram-mal szerelt, és csúcskategóriához méltó supportal rendelkező telefonra. Csak olyan nincs.. Igen, most jön az S Advance (csak supportja nemlesz, mint ahogy egyik nem top-samsungnak sem.)
-
joey04
titán
Erőből is meg lehet oldani a dolgokat, de a végeredmény eléggé tökéletlen lesz úgy. Ez a Tegra 3 viszont legalább abból a szempontból tetszik, hogy ez a 4+1 "vezérlőmag" felépítés értelmes fejlesztés. Ha eddig is volt hasonló megoldás, akkor visszavonom a dicséretet, ebben az esetben csak a Tagra 3-nak volt olyan marketingje, amiben ezt külön kiemelték.
azert a htcre nem lehet azt mondani h nem tud optimalizálni szerintem amit kilehet hozni a droidbol azt kihozák
Erre viszont +1 -
svili
tag
Először elfogott a "must have" érzés, de kíváncsi lennék vajon az ICS kezel-e egyáltalán egy szotyis zacskónyi magot...
Az üzemidő gondolom optimális esetben akár fél nap is lehet - de 2 óra alatt is meg lehet majd fektetni, így ajánlatos konnektor közelben maradni.. -
a.sebi
őstag
válasz
Namelesske #81 üzenetére
vicces hogy ha az egy évvel ezelotti hozzászolásoka visszaolvassátok a kétmagos kütyükkel akkor is mindenki ugyanezt reagéálta.....optimalizálni kell nem hardvt fejleszteni...és most mindenki 2 magos cuccokkal rohangál es isteniti a galaxy s 2 ot......azert a htcre nem lehet azt mondani h nem tud optimalizálni szerintem amit kilehet hozni a droidbol azt kihozák.....
-
Namelesske
addikt
Az lesz még jó, ha űrhajókról nevezik el a telefonokat. Több HTC Challenger is felrobbant töltés közben, egy ember életét vesztette. A 8 magos telefonok kihegyezett akkumulátorai soha nem látott melegedést és instabilitást hoztak.
Egy HTC Columbia megolvadt töltés közben és tüzet okozott. Valószínüleg itt is a túlméretezett akkumulátor a ludas.
-
Daffchy
őstag
Annyit vitatkoztok itt a kijelzőméreten, mint ha kötelező lenne megvenni...
Lesz majd alternatívája kis méretben is.Nekem 4.3" alatt már nem kell telefon. 4.3-4.7" a legjobb (4.7" vékony kerettel, Titan pl).
És igen nekem ez még telefon, hiába szeretnék sokan tabletnek hívni gúnyosan, akkor is telefon. Alapból nem értem, amikor egy extrém nagy(jelen időkben, lesz ez még szokványos is) kijelzőjű telefon megjelenik, vagy beharangozzák akkor sokan háborognak, meg fellázadnak, szabályosan fáj nekik a dolog. Mintha nekik ezzel kárt vagy bosszúságot okoznának... nem értem sok embernél mire a fikázás meg vergődés, nem mindenki szereti az apró böngészésre nem igazán használható kijelzőket. Amikor 3GS-em volt a HD2 (Android ROM) után, az igazi szenvedés volt... kijelzőre gondolok, a kötöttségekről ne is beszéljünk... -
dani3l
őstag
Mi a probléma az slcd-vel?
de akkor már inkább IPS..
Egyébként nagyon várós a telo, esélyes, hogy ő lesz a Desire utódja.. Bár az a 4,7" elég necces, de az egyik fő ok, amiért már váltanék, mert a jelenlegi 3,7" kicsi. De ahogy írták korábban, HTC-t ismerve tuti, hogy fölülről fogja súrolni a 200 ezret az árcédula, de fél év múlva már meg lehet venni emberi áron, akkor viszont egész jó vétel lehet..
Akksi témához pedig csatlakozom, remélem nem ott cseszi el megint a HTC. Legalább egy 1800mAh-st bele kéne pakolniuk, ami, ha unibody házas lesz a telo, nem cserélhető akksival, akkor nem egy lehetetlen feladat szerintem. -
feliks
senior tag
Pláne LGken nem tökéletes a gyári..
Mióta Nexus S-em van, azóta merem mondani, hogy lézezik(lézeznek) tökéletes romok..
Bár sokan szidják, szerencsére nekem a 4.0.3-as gyárival sem akadt gondom, de erre szerencsére több custom rom is van, mint amennyi elfér az asztali gép winchesterén..
Más telefonoknál még a gyári sem volt tökéletes, hát még az xda-s customok.. -
B1T3
addikt
válasz
UnlimitedN20 #7 üzenetére
Egyetértek.
(#66) feliks
Egyik szoftver sem tökéletes, még a gyári sem.Persze értettem, mire gondoltál.
-
rinbanbo
tag
Hát nekem jelenleg egy 4.3 razr-om van de az tuti hogy inkább nagyobb mint kisebb...lesz az utódja (note)
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #72 üzenetére
Azután persze szokatlan lenne. A legkényelmesebb nekem a Galaxy S volt a maga 4"-es méretével.
A 4.3"-at még elkezelgetem, de egyébként nagy.
A 3.5" meg kompromisszum, sokat nem ad böngészés közben, de azt tényleg elnyomogatom egy kézzel simán.
Ez a 4.7" tuti kényelmetlen lenne már és már a zsebem is nyomná, vagyis a lábam. -
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #70 üzenetére
Nekem arra ott a szifon. Gyors, stabil mint a svájci óra meg egy kézzel is kényelmes használni.
Nekem a telefon ez.
Minden másra meg rendes táblagép.
De ezért jó ez, mindenki megtalálja ami neki kell, kicsit mondjuk túltelített a piac sok felesleges készülékkel, de ez belefér.Gondolok itt ilyen 3D telefonra, meg inch-enkénti tabletekre, amik sztem feleslegesek.
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #42 üzenetére
Kijelző méreteket tekintve mindig is kisebbség leszel, speciális igényeid vannak.
4"-4.3"-nál nekem nem kell nagyobb. Ha nagyobb kell veszek tablet-et. Ez akkor is egy telefon marad, hiába növelik az egekbe ezek a hülye gyártók a kijelző méretét.
A legrosszabb irány ez, amit csinálnak. Megapixel meg procimagszám háború még beleférne, de ez, hogy ki tud nagyobb tepsit csinálni nevetséges. -
feliks
senior tag
válasz
DarkChild #49 üzenetére
Én láttam már épp elég custom romot, hogy tudjam, hogy a legjobb sem 100%-os..
Vannak nagyon jók, de azért nem hibátlanok.. Nem védeni akarom az iOS-t, vagy a 3G-t, volt nekem is, jelenleg pedig a legnagyobb megelégedéssel koptatok egy Nexus S-t, de szerintem ha nem a nexus szériát vesszük, akkor a frissítések szempontjából az iOS jobban el van látva, mint egy random gyártó androidos telefonja.. -
Integra
titán
inkább végre a szines és mozgó e-ink...
-
Rotate
veterán
nekem volt IPS, most pedig van Samoled+, kiegyeznék mondjuk IPS-sel ami a Samoled+ feketéjét produkálja
-
spawn21
veterán
válasz
Brutális eb #60 üzenetére
Szintén nem amoled párty volnék.
(kérlek ezért ne kövezzetek
)
-
Brutális eb
addikt
-
manutdcsabi
csendes tag
köszi
-
spawn21
veterán
válasz
manutdcsabi #56 üzenetére
Erre meg vae a megfelelő topic!
De a kérdésedre igen, az a ginger.A hardveraprót ajánlom figyelmedbe, és ott a keresést, sok találat lesz! Illetve a O2 topicját!
-
manutdcsabi
csendes tag
Sziasztok új vagyok lécci segitsetek bocs az offért most kezdem csak kapizsgálni a témát az egyik kérdésem az android 2.3.4. az gingerbread? és az lg optimus 2x mennyit ér használtan és mennyi ujonta? és mivel érek többet egy ilyen media pad féle tablettel vagy egy acer 5732 z vel? köszönöm a válaszokat üdv.
-
Malachi
veterán
válasz
DarkChild #31 üzenetére
mondjuk ez nem tartozik ide, de segítek - konkrétan nem igaz, amit írsz. iPhone3G release - 2008.07.11. utolsó aktuális frissítés - iOS 4.2.1. 2010.11.22. hogy a két időpont között mennyi idő telt el és hány frissítést kapott, annak a kiókumlálását már rád bízom. ennyit a támogatásról. ezzel itt be is fejeztem, nehogy ban legyen a vége, javaslom te se folytasd.
-
Rotate
veterán
emlékszem még, mikor a 4,3-ra mondták, hogy tepsi, lassan az lesz a pici
-
rinbanbo
tag
Remélem nem valami ratyi matyi slcd lesz hanem vissza térnek az amoledre....mert az nélkül halálvár reá...
-
Boky
csendes tag
A HTC logikája alapján beleraknak egy 1230mah-s aksit és beárazzák 250e-re.
-
Tomy Yayo
senior tag
Na ezt nevezem csúcstelónak. Nem semmi specifikáció. Már csak a külsőségekre lennék baromi kíváncsi
Meg az akksira ami tolja azt a 4,7"-et
Remélem ezzel végre sikerül időben kijönniük és kicsit beelőzni a piacot, mint a régi szép időkben.
-
gaben88
őstag
K*rvára tetszik, de 4.7"???
MINEK, miért, hova?
Nem tetszik nekem ez a trend... :S
-
Cyberpunk
félisten
Hát nem lesz gyenge az biztos.
schawo: számomra nem alternatíva az 5,3"-nak a 4,7".
-
4,7", végre értelmes alternatíva a Note-nak.
-
Optimalizáció mindig is a HTC erőssége volt.pl Flyer 1,5ghz 1 mag 3.2-vel nem lassúbb a 7.0 plusnál, de van szövegbetördelés a böngészőben. samun egyáltalán nincs.
pl: ace vs explorer
16:9-es képaránynak, meg nagy UPFilmezésnél jó, de ha levágnak a gombok a kijelzőből akkor mindegy(galaxy nexus), nyúlják inkább a Nokia Bellet.
[link] -
Integra
titán
azt a határt meg kell találni. ha beáll a standard 1280x720, akkor ott még a ppit kell picit sűriteni és a vázat levenni, akkor az lesz az ideális fizikai váz méret. feltéve, hogy meg lehet majd csinálni.
az ujjak meg kitakarnak a széléből valamit, tény, nem ez a lényeg, hanem az, hogy ne érezze parancsnak a szélen az érintést az os. -
DarkChild
senior tag
Az Apple "évekig garantál"? Téves!
iPhone 3G-m van, nincs 3 éve, hogy vettem. Ahogy kijött rá a 4-es verziójú iOS, egy használhatatlanul lassú sz*r lett, úgy produkál elfogadható sebességet (hatalmas szaggatásokkal, teszem hozzá), hogy kikapcsoltam a keresőt, levélklienst, meg egy rakás apróságot, ami a háttérben foglalja a memóriát. Új OS verzió több, mint egy éve nincs már hozzá (egy jókora PDF-et érintő "security hole" a mai napig benne van) és mostmár alig van program az AppStore-ban, amit le tudok rá tölteni. Szinte minden appnál dobja a kis hibaüzeneteit, hogy "ez a telefon nem támogatott". (Pl. Adobe Reader, Decide, stb stb.) Szóval hogy az Apple évekig támogatja a kütyüit, az - már bocsánat - de bullshit.
Ha minden jól megy, holnap meg is szabadulok végre a 3G-től és jöhet a Galaxy Nexus - az Apple nálam egy időre leszerepelt -
Xaels
félisten
Milyen többi képességre gondolsz? Mert nem igazán van különbség sok esetben a készülékek között max. quadrant-ban...
Lumia vagy iPhone
Van Lumia 800 a családban, azért közel sem annyira tökéletes, bár egész jól össze van rakva, de a Zune-tól agyhalált tudok kapni mint anno az iTunes-tól is. Azt meg egy szóval sem mondtam, hogy kis kijelzővel rossz a felhasználói élmény, de ezeknél a készülékeknél igenis dob ha nagyobb a felületed.
(#28) Integra: a ppi önmagában nem elég. Ha a nagy ppi érték miatt annyira összemennek a részletek, hogy semmit sem tudsz velük kezdeni csak ide-oda nagyítások után akkor az már inkább hátrány lesz mint előny. Arról nem beszélve, hogy a kis panelon relatív nagyobb %-át takarja ki az ujjad a kijelzőnek.
(#27) jooker82: megnézném azt az SMS-t amit te vakon írsz meg akármekkora kijelzőjű érintős telefonnal. Egy olvashatatlan maszlag lesz.
-
Integra
titán
nagyobb ppi a lényeg első sorban hogy több tartalom jelenjen meg.
most még pörög a megalománia, aztán mikor végre az összes tepsifan megkatpa a baszott nagy telefonját, akkor majd a gyártók végre remélhetőleg eljutnak oda agyilag, hogy akkor a kisebb panelek is kaphassanak erős hardvert nagy ppi-s kijelzővel, kisebb fizikai méretben -
mumk1
addikt
Ha marad a 16:9-es képarány, mint a Sensation esetében, akkor nem olyan vészes az 4.7". Viszont jobban tartok attól, hogy lesz a Sense Tegrára optimalizálva, amikor eddig csak Qualcomm köré építkeztek.
-
Xaels
félisten
A Titan is ekkora és az tényleg már a határeset. Már rendesen nyúlnia kellett a hüvelykujjamnak, hogy átérjem, de ez még beleférne a kompromisszumba, nagyobb már tuti nem. Szerintem egy csúcskategóriás készülék esetében nem baj, ha nagy a kijelző hisz ezeknél az érintős masináknál a felhasználói élmény a megjelenítőnél kezdődik és egy nagyméretű megjelenítőn a tartalom is talán jobban elfér.
-
Bailey
senior tag
Dehogynem! Jön majd a duma hogy a négymagos processzor kevesebbet fogyaszt a kétmagosnál, a kijelző pedig valami új szuper alacsony fogyasztású technológia, tehát elég ugyanakkora akku mint az eddigiekbe.
Még két év és kihalnak a tabletek mert már a telefonok lesznek akkorák. -
jooker82
nagyúr
Ebben,csak a 4,7 a túlzó...Nem értem mért kell már 4,5 fölé menni..
addig még visitva belefér,de a 4,7...hát nem tudom.... De ez mind gyártóra vonatkozik..
A kijelző milyen lesz?? -
floatr
veterán
Tiszta ubuntu design az egész
tíccsákbe
-
spawn21
veterán
válasz
UnlimitedN20 #11 üzenetére
Ezt értem is, de szerintem ez nem fog sokáig működni.
-
Reaper
őstag
Remélem ilyen hardver alá nem egy gombelemet raknak...
-
Rotate
veterán
megint a "gigászi"
más szinonímája is van a nagynak
-
Bailey
senior tag
Az egyre nagyobb tudás egyre nagyobb méretekkel párosul. Azt szeretném megérni hogy csinálnak egy mondjuk 3,7-es kijelzős Defy méretű két magos telefont mondjuk a Galaxy S2 tudásával, természetesen jól optimalizált szoftverrel. Sokakat elriaszt az egyre nagyobb méret.
-
drosan
tag
Bárcsak a frissítésekkel foglalkoznának fele annyit mint az újabbnál újabb készülékek gyártásával...
-
Xaels
félisten
Jól hangzó specifikációk és a neve is tetszik, de engem zavar csak, hogy a képek nagy részén a LockScreen-t csodálhatjuk, igaz már variálható a karika színe
Tegnap megnyomkodtam egy Titan-t. Nagyon tetszik az a készülék külsőre és az az igazság, hogy WP7-el a felbontás sem tűnt kevésnek pedig azon a méreten azt a felbontást elég sokszor kevésnek találják. A hardvert sem igazán értem, jól mutat a specifikáció de hétköznapokon mennyi előnye lehet?
-
UnlimitedN20
tag
-
atus72
őstag
4,7"???? minek? kinek? relatíve nagy kezem van de már a 4.3" is kényelmetlen pláne tokkal...
-
Kronk
őstag
Végre, már várom...
-
Nordic
Közösségépítő
4 mag 4,7"-os kijelző...két szóval: felesleges modell.
-
atike
nagyúr
Brutál paraméterek, tény. Remélhetőleg az optimalizálásban is ilyen sokat fejlődtek...
-
Apika
addikt
Az idei évben már fogunk látni ilyeneket...
-
NoMagix
addikt
4 mag!
atya ég, hova jutottak már!
hasít majd rendesen, mint az űrhajó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest