- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
válasz
Cyberpunk #92 üzenetére
Persze, de én többnyire az átlaguser szemével nézem a dolgokat, mert szerintem nem mindenki (sőt mondjuk úgy, hogy a többség) képes egy root+custom rom felrakására, nomeg aki tudja, hogy hogyan is kell, az sem mind akar ezzel vacakolni.. Tudom én is, hogy nem egy nagy varázslat (spec nekem most pont egy CyberGR rom van fent a voodoo miatt), de egyrészt elvárom, hogy ezért a pénzért legyen support, másrészt utálok 182ezer romot végigpróbálni, hogy megtaláljam azt, amivel nincs semmi bajom..
szerk: plusz ugye SGS2 után már nemt'om hogy az Advance is megkapja-e ezt a Custom-rom számlálós rendszert, ami a gariztatást kicsit macerássá teszi.. (tudom, van JIG, ami régebbi kernelekkel kombinálva lereseteli a countert, de azért valljuk be, ez már kicsit macerás..
)
-
feliks
senior tag
"Alapból nem értem, amikor egy extrém nagy(jelen időkben, lesz ez még szokványos is) kijelzőjű telefon megjelenik, vagy beharangozzák akkor sokan háborognak, meg fellázadnak, szabályosan fáj nekik a dolog."
Tudod ez azért fáj sokaknak, mert rohadtul fáj a foguk(nekem úgyszint) egy 4" körüli, 2magos 1gb ram-mal szerelt, és csúcskategóriához méltó supportal rendelkező telefonra. Csak olyan nincs.. Igen, most jön az S Advance (csak supportja nemlesz, mint ahogy egyik nem top-samsungnak sem.)
-
feliks
senior tag
Pláne LGken nem tökéletes a gyári..
Mióta Nexus S-em van, azóta merem mondani, hogy lézezik(lézeznek) tökéletes romok..
Bár sokan szidják, szerencsére nekem a 4.0.3-as gyárival sem akadt gondom, de erre szerencsére több custom rom is van, mint amennyi elfér az asztali gép winchesterén..
Más telefonoknál még a gyári sem volt tökéletes, hát még az xda-s customok.. -
feliks
senior tag
válasz
DarkChild #49 üzenetére
Én láttam már épp elég custom romot, hogy tudjam, hogy a legjobb sem 100%-os..
Vannak nagyon jók, de azért nem hibátlanok.. Nem védeni akarom az iOS-t, vagy a 3G-t, volt nekem is, jelenleg pedig a legnagyobb megelégedéssel koptatok egy Nexus S-t, de szerintem ha nem a nexus szériát vesszük, akkor a frissítések szempontjából az iOS jobban el van látva, mint egy random gyártó androidos telefonja..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövedelem
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest