Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
Én is erre jöttem rá. 1gb kellene. Ajánlj egyet kettőt légyszives amivel ez is használhatóbb lenne!
Nekem most a "[ROM][04/11/12] Gen.Y VisionX R3 (ICS 4.0.3 | Sense 4.0A | Virtuous-geny 3.x kernel)" van rajta. Sense 4.0A ami kisebb igényű mint a sense 4.0 állítólag [gyakorlatilag egy htc one v port ami szintén 512ramos]
van több kicsi hibája, amivel bőven együtt élek:
- nem megy a mosolyfelismerés (ezt az elején is kiemelték)
- nekem a rádió nem megy - és többeknek az xda-n se
- a "beast audio" miatt csak az eredeti fülhallgatójával megy :S
- 100-120mb ram van benne üresen (ES task manager szerint), de pl egy AngryBirds már kigyaláz szinte mindet a háttérből, utána egy sms írása kinszenvedés, mert nem kilövi az "embereket" is és 1-2 perc mire megnyitjaOlyan kéne ami szintén sense (hamár htc akkor legyen benne), nincs benne gyárilag a FB twitter stb sok sok általam nem használt program, és sokkal kevesebbet eszik ramból.
Új hozzászólás Aktív témák
ma QWERTY billentyűzettel ellátott androidos csúcskészülék a HTC-től, melynek az újfajta nyitómechnikán kívül nincs komolyabb baja.
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest