Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
csak hogy ne menjünk messzire:
MA cikk
MA cikk2Akkor a ghoo 10.000-es nem volt raktáron sehol. Nálam szempont volt hogy 2db kimenete legyen. én min 1A de inkább 1.5-2A.
Nekem a fehér yoobao van a 7800mAh -es. Én nem akartam 2-3 hetet várni, azért ebayen 5e ft körükmár 20.000mAh-t adót tudsz venni. Ha a desire-z hez veszed akkor max fényerőn (+mobilnet+gps) az 1A szinten tartja, a 1.5-es kimenet tölti is pluszba. [fali csati is 1A ugyebár]
A külsőt még sosem sikerült lemeríteni, de volt már 10óra töltés alatt, akkor mondjuk két telót töltött kb 6-8órán keresztül folyamatosan. [a htc aksija külső nélkül ekkor kb 1órát bír, a samsungom 2körül]
Nem mind1 milyen kábelel használod, volt ebayes olcsó usb azon merült, gyári samsung, htc adatkábellel meg megy.
Mivel nem ad le 2A-t van pár tablet amit nem tölt, el se indul a töltés róla.
Új hozzászólás Aktív témák
ma QWERTY billentyűzettel ellátott androidos csúcskészülék a HTC-től, melynek az újfajta nyitómechnikán kívül nincs komolyabb baja.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Jövedelem
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen notebookot vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest