- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz fogaskerek #212 üzenetére
Ha csak a panelek számát akarod bővíteni fölösleges rootolni, elég egy launchert felrakni ami szabadon bővíthető!
ˣ
-
fogaskerek
csendes tag
válasz fogaskerek #212 üzenetére
halihó!
Ezt javaslom mindenkinek, aki meg akar szabadulni a kínai vackoktól!
http://www.freshnewsarea.com/android/android-tricks/root-htc-desire-unlock-bootloader/#
üdv! -
tuzpenge
őstag
válasz fogaskerek #210 üzenetére
Szia!
Ez egy butított sense ezért egyéb korlátozások mellett a panelek száma sem bővíthető.ˣ
-
fogaskerek
csendes tag
Sziasztok!
Ma én is vettem egy Desire V-t egy ismerősömnek...., de a beállításoknál egy kcisit felsültem! ...mivel a képernyők (Panelek) számát sehol nem tudom szabályozni/állítani, azaz többet v. kevesebbet beállítani.
Pedig a Sensation-ömben frankón tudom állítani amin ugyan úgy ICS van.
Tudja v.ki a megoldást erre?...vagy ebben a típusban nem is állítható a panelek száma?
Köszi előre is! -
hans99
csendes tag
Kedves tulajok! Érdeklődnék hogy valóban nincs e DLNA funkció a telefonban.
A tesztben azt írják, nincs. A neten lévő hirdetések azonban nem egyértelműek. -
Csazo
csendes tag
Hali!
Én is vettem egy ilyen telefont, az elején nagyon tetszett, de mostanra eléggé kiábrándultam belőle.
Volt néhány random restart-om, mostanában ledob a mobilnetről (persze ezt csak akkor veszem észre,
amikor neteznék), pedig az egyik sim csak netezéshez van. Ezenkívül nagyon lassú (szerintem). Olyat is csinált már, hogy letörölte a vibert, el nem tudom képzelni miért. Összességében megbízhatatlannak tartom,
és ez egy olcsó kínai telefonnál is gáz...Csazo
-
kp78
addikt
válasz demigodno1 #204 üzenetére
Nekem Galaxy S duos van, de ugyebár tök ugyanaz a hardver, ami nem egy erőmű.
Nekem ez a 3d weather van fent, jól testre szabható, hogy az órára ill. percre bökve mi induljon el, de nem animált. Ha neked az animáció a lényeg, akkor próbáld meg esetleg ezt, bár nem tudom milyen szintű animáció van benne.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
demigodno1
tag
Gyárival próbáltam eddig, de ha tudsz alternatívát, akkor jöhet az is.
Előre is köszi. -
kp78
addikt
válasz demigodno1 #202 üzenetére
Lehet, hogy a gyengébb hardver miatt nem lehetséges
Gyári óra/időjárás programmal gondolod, vagy egyebet használsz?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
demigodno1
tag
hali, valami megoldás van ennél a telefonnál az időjárás animáció beállítására, pl a esik az eső, akkor a képernyőn is essen? Eddigi telefonomnál annyi volt, hogy kitettem a widgetet,kérdezte h szeretnék e animációt, és már működött is, de ennél nem volt ilyen opció, esetleg valami őtlet? köszi
-
SKyle
tag
Bocs, hogy csak most válaszolok...
Felhívtam a boltot ahol vettem (VIP..., van pár ilyen nevű, de a név amúgy sem fontos), és nagy nehezen sikerült elérni, hogy egy szervizeshez kapcsoljanak, de minek...
Elmondtam neki, hogy mik a hibajelenségek, erre annyit mondott hogy: Elromlott...
Vigyem be, vagy küldjem be, kb. 4-5 hét lesz a javítás.
Mondom, bocs, de utazok külföldre, nem lehetne megsürgetni? Nem.
Visszajöttem Bakuba és végül kb. 2 hét gondolkodás után úgy döntöttem, hogy megjavíttatom itt.
Előtte Titanium Backup-pal lementettem mindent és csináltam egy factory reset-et. Sajnos nem segített, ahogy a képernyő újra kalibrálás sem.
"Factory defect, this is happening sometimes, unfortunately." mondta az itteni szervizes.
Elveszítettem a garanciát, de 2 nap alatt kész volt, kicserélték a "lelkét", az érintőképernyőt.
Most tökéletesen működik, bár az új kijelző nem simul annyira bele a házba mint a gyári, de most már le..arom.Sajnos ezzel nagyon beleválasztottam, amúgy nincs semmi bajom a gyártóval vagy a modellel, és flame-et sem akarok, hogy miért nem vetted inkább X gyártótól Y modellt.
Úgy látszik nem tanulok a saját hibáimból, mert most megint kinéztem egy HTC 2 SIM-es modellt, de nem tudom, hogy mikor lesz ebből tényleges vásárlás.
Erről van szó: HTC One STThey're my friends. I make them. (J. F. Sebastian)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest