Hirdetés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz
szegto #29251 üzenetére
Működnek a portolt romok, persze, de mikor visszatettem az S-OFF miatt a gyári eredeti 2.2-t, na akkor azért nekem is leesett az állam, milyen gyors és gördülékeny volt, úgy hogy kint volt a low space felirat is, tehát a lehetőségekhez képest jól be volt lakva. Úgyhogy a portolt romok, legyenek bármilyen jók, mégiscsak jelenthetnek a gyárihoz képest. Most azt nem említem, hjogy pl 3D játékok mintha tényleg jobban futnának a portoltak egyikén-másikán, de ez lehet, a root miatt+setCPU és egyebek miatt van+snq kernel
-
sssz
őstag
válasz
szegto #29251 üzenetére
de itt vannak az olyan "felemás" felhazsnálók mint én. akinek ugyan van tapasztalata a rootolással és a custom romokkal de pont azért döntött a Desire mellett hogy végre maga mögött hagyhassa ezt az egészet. Mert lehet hogy van valakinek ideje és energiája a kísérletezgetésre, de család mellett ez már annyira nem megoldható (még ha van is rá hajlandóságom és érzékem hozzá).
De most megint nem tudom it csináljak. a gyári rommal, sebességével, kinézetével úgy ahogy van teljesen meg vagyok elégedve. Nem hiányzik a 3.0-ás sense sem. egyedül a helyhiány ami zavar (ni) fog...még nem de érzem hogy előbb utóbb kicsi lesz.
Nem akartam rootolni, gondolkodom még mindig a Desire S-en, de maga a vas semmiben nem jobb, csak több benne a ROM és a RAM ...és kicsit kisebb a kaszni.
Vagy marad a Dézi és root. viszont nem akarok custom romot...lehet olyat hogy amarad az eredeti rom és a recoveryben kártyát particionálni hogy app2sd "képes" legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Fűnyíró topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest