- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz BenHans #4400 üzenetére
na ez a szopás a dézivel:
Ami külön érdekes lehet, hogy a GC (Garbage Collector - ez gyűjti össze a memóriaszemetet) gyorsul-e ettől ill. mennyire gyorsul. A GC felel ugyanis a UI (felhasználói interfész) megakadások jelentős részéért. Amikor minden megáll egy pillanatra (legalább egy tized másorpercre), az bőven elég ahhoz, hogy kellemetlen legyen. Ebben a GC a bűnös általában. Ha ez az idő lerövidülne, az szintén növekedést jelentene a felhasználói élményben. Annyi már most látszik a logokból, hogy a GC még mindig nagyon lassú. Azt viszont, hogy mennyit javult, szintén célzott Eclair update 1 (2.1) vs Froyo (2.2) tesztekkel tudom majd kideríteni. A második legfontosabb dolgonak az Android Market-ben bevezetett crash report funkciót tartom (egy program "elszállás" körülményeinek riportja)....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
két kérdésem lenne:
- hogy lehet az Astro-val fájlt törölni a telefonról?
- ha megérkezik a Froyo akkor mi lesz az adataimmal a telefonon, illetve a már telepített alkalmazásokkal?üdv.
plata o plomo
-
-
delbarta
senior tag
Azért elgondolkozhattok az ilyen tokokkal kapcsolatban azon, hogy ha dolgozik a gép, fel tud melegedni rendesen. Egy ilyen tokban, hogy az istenbe adja le ezt a hőt? Szerintem egyáltalán nem tesz jót neki, hamarabb tönkre fog menni.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
LouiS22
veterán
válasz BenHans #4400 üzenetére
Hol hallottad ezt a bejelentést? Kicsit szkeptikus vagyok, mert sok portál egymásra hivatkozva, meg mindenféle félrefordított félinformációk alapján ír ezt-azt. Hivatalos bejelentésnek az számít, ha a HTC oldalán megjelenik róla egy hír. Én ilyet nem találtam.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
BenHans
addikt
Hello!
Itt:[link]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
sid87
senior tag
nem tudjátok miért lehet az hogy sd kártyára rátettem zenét, van amelyiket látja a lejátszó, van amelyiket nem. más lejátszóval is ezt csinálja. astroban pedig ott van, és onnan le is lehet játszani.. fura..
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
HaZse
őstag
válasz Integra #4402 üzenetére
Akkor ezek szerint A Samsung Galaxy S is lassú? Meg az összes mai Android teló? Szerintem a fickó a linkelt interjúban is csak valamit mekegett. (Lásd: 8bit 50fps a 25 helyett. Tudom, mert én is programoztam C64 és Amigán a 90-es évek elején)
Ha meg ennyire nem tud összehasonlítást, pedig van már 2.2-es sőt volt a fejlesztőknek korábban is. Ennyit a hitelességről.
Nekem most 2.2-es van rajta FR91-es Kernellel és 998MHz-en. A Limpack szerint 37855 MFLOPS-ot mértem és egyátlán nem lassú a rendszer. Meg ja a Google nem úgy programoza le a rendszert, mint az iOS, akkor sose lesz olyan gördülékeny. =Lásd: iPhone alatt natívan bootloader segítésével futtatták az Androidot és mennyire akadozott a 3G-n, pedig nem emulálva futott az Android, tehát ugyanaz a HW, csak más OS) Ennyi a különbség a 2 rendszer között és ezért lesz mindig is csak a2-ik az Android. De ez meg is fordulhat a 3.0-s verzióval, ha akkorra az egészet újraprogramozzák.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
ATM_automata
őstag
Tok kérdéshez: nekem a Pulse-hoz volt gyári tok...passzos meg minden...sose hallottam, ha csörgött, mert annyira lefogta a hangszóró nyílást, mintha tenyérrel takartam volna el..szóval hiába volt tok, semmit se ért.
GalaxyS: Bár még csak pár napja van meg, nem tapasztalok lassulást. Teszi a dolgát, ahogy kell.
What else?
-
Pszihonaranc
senior tag
Emberek!!!
Hallottátok már hogy a froyoval állítólag képes lesz a desire 720p. videó felvételére?
Igaz ez vagy csak valami pletyka?itt van a hír -
LouiS22
veterán
válasz Pszihonaranc #4417 üzenetére
Igen, igaz, de azért a Majmok bolygóját nem ezzel fogod leforgatni a youtube-ra. Nincs konstans 25 fps, és egyébként egy bolhaf*sznyi méretű szenzor soha nem fog HD minőséget produkálni, maximum csak a felbontás fog stimmelni.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
mumk
tag
Eddig nekem ez a rom volt a legjobb 720p-vel, de azért még nem dobom ki a Canon HG20-t.
MIUI 0.12.24.
-
delbarta
senior tag
válasz Pszihonaranc #4417 üzenetére
Én bőven örülnék annak is, ha a meglévő felbontást tudná jó minőségben, folyamatos 25-30 fps-el produkálni, nem 15-el. De persze kell a 720p, mert a másikban is benne van és jól mutat majd az adatlapon.
-
Pszihonaranc
senior tag
Értem , köszi mindenkinek.. lehet hogy nem a legjobb a kamerája... de legalább javították egy kicsit a minőséget.
Amúgy nemtudom hogy milyen felvételeket csinál a galaxy, de azt dícsérik mint állat és azis 720p ráadásul vaku nincs... -
Gettoharcos
csendes tag
Hali!
Azon gondolkozom hogy míg kint vagyok az USA-ban veszek egy Desire-t, de ugye azt ki kéne üttetni hogy működjön otthon. Erre van tippje valakinek?
-
mumk
tag
-
tildy
nagyúr
válasz Gettoharcos #4422 üzenetére
ez attól is függ, simlockolt-e. Nekem a szolgáltatóm ütötte ki, 15 fontért.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
19_OsY_81
aktív tag
Anno, hogy ne szerepeljen a névjegyzékben a név duplán, mindent letöröltem a SIM-ről. Most az volna a kérdésem, hogy hogyan tudom visszatenni a kontaktokat a SIM-re, mert az IMPORT/EXPORT alatt erre nincs lehetőség.
Vhol láttam, hogy egyesével lehet kitenni a neveket a SIM-re, de az ugye több száz kontaknál igen macerás.Köszi!
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
Gubro
senior tag
válasz 19_OsY_81 #4427 üzenetére
Ez nem igaz, az Android Market hozzáférés nem telefon, hanem helyfüggő, így ha Magyarországra adod el, az ottani kártyákkal nem fog menni a fizetős része a Marketnek. Teljesen minegy, hol vetted. A Magyarországon vett telefonokon is megy buhera nélkül a Market Angliában.
[ Szerkesztve ]
-
Tigershark
csendes tag
Arra tud valaki választ adni, hogy ha egy olyan helyen próbálok WIFI-re csatlakozni, ahol pl. usernév/password kombinációt kell megadni (pl. szállodában, vendéglőben, ahol előre ezek be vannak állítva és a "fizető vendégnek" ezt természetesen megmondják ), akkor ezt hogyan tehetem meg?
Jelenleg ugyanis az IP cím igénylésnél már "eldobja" a WIFI-t, nem engedi betölteni sem a password megadásos oldalt (amit pl. PC-n simán feldob és ott beírhatom az adatokat).
-
LouiS22
veterán
válasz Tigershark #4429 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb módja, ha megmondják a user/passt, meg lehetőség szerint a titkosítás módját, és te a Wifi Settings alatt kézzel megadod. Én legalábbis így csinálnám.
-
sippet
senior tag
válasz Tigershark #4429 üzenetére
"pc-n siman feldobja" - akkor talan a telefon bongeszojenek a beallitasainal probald meg kiszedni a pipat a block popup windows opcio mellol.
-
Hooper
őstag
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Van jopar , legalabb 4-5 , nem hasznalt angliai simem. Ha esetleg valaki szeretne fizetos appokat is otthon elerni, anelkul, hogy buheralnia kene a telefonjat, nagyon szivesen elpostazom neki .
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
barrasz
aktív tag
Meg tudná mondani nekem valaki,hogy a Handcent sms-t,hogy lehet alapértelmezetté tenni mert mindig két értesitő jön és egy kicsit zavaró.
A másik kérdésem az a naptárral kapcsolatos mert itt a google fiokom naptárát szeretném alapértelmezetnek de lehet h@lye vagyok és nem találom a beállitását.
Elöre is köszönöm a válaszokat. -
Dinamiq
tag
A Defrost ROM-mal kapcsolatban egy pár szó. Sokáig küzdöttem vele, hogy miért nincsen hang. Rájöttem, hogy a ROM-nak semmi baja. A GBlocker hívásblokkoló, vagy az Ultimate Voice Recorder szólt közbe és ezért nem volt hang. Most, hogy nincs fent a program minden megy tökéletesen.
-
delbarta
senior tag
Most jött el az ideje, hogy rootoljam a készülékem, mert már nincs semmi helyem telepíteni. Kipróbáltam a motonav-ot és csak ez 30MB-ot kér. Egy csomó cuccot le kellet szednem emiatt, hogy felférjen.
Szóval, a kérésem az lenne, ha le tudná írni valaki érthetően, a root, unroot és app2sd folyamatot, azt nagyon megköszönném. Vagy egy linket, ahol ez le van írva. Találtam különböző oldalakon több féle-fajta leírást, de nagyon zavaros, nem egyértelmű számomra. Thx.
-
JoeYi
őstag
-
delbarta
senior tag
OK, úgy tűnik a root, unroot már menni fog. Most már csak az APP2SD homályos. Ezzel kapcsolatban, ha már használja valaki, tudna segíteni? Kösz.
-
LouiS22
veterán
Nagy valószínűséggel igen. A HTC figyeli a különböző fórumokat, és igyekeznek befoltozni azokat a biztonsági réseket, amelyeket kihasználva root jogosultságot lehet szerezni. Az már látszik a legutolsó kiszivárgott buildből is, hogy abban új HBOOT van (0.87), tehát ha egyszer kész lesz, akkor akinek szüksége van root-ra, az ne telepítse azonnal, hanem várja meg, amíg egy hozzáértő megnézi. Ellenkező esetben elképzelhető, hogy jó sokáig nem lesz root joga.
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Egy apró, de annál bosszantóbb "hibába" ütköztem. Remélem tudtok rá javasolni valamit.
Naszóval: Ha rögtön contactokhoz készítek fotót, nagyon vacak képet csinál. Teljesen homályos, semmi autofókusz, nagyon gyatra lesz a kép minősége. Viszont, ha rendesen fényképezek, tök jó képet csinál, de amikor ezeket a képeket hozzá rendelem a contactokhoz, van amelyik tök éles, van amelyik tök homályos, az eredeti kép mégis jó.
Valaki tudna segíteni?
Ez az SE T610 feeling elég idegesítő.üdv.: Zoli
szerk: Na meg az is bosszantó, amikor használni akarok egy előzőleg készített képet, hol tudom méretezni a felhasználni kívánt területet, hol nem.[ Szerkesztve ]
C805
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest