Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
delbarta
senior tag
válasz zozo2001hu #3449 üzenetére
Én Class4-es 16GB-osat vettem a gyorsboltból. Most már ugyanannyiért Class6-ost adnak. Nekem eddig nem volt vele semmi gondom. 5 év gari van rá.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
Soockit
aktív tag
Elvittem szervízbe. Meg jó, hogy magamtól vettem így van rá 2 év HTC garancia és ha nem csinálják meg, akkor is kicseréltetem szerintem...ugyan az a ROM van egy másik készüléken és egymás mellé tettük a két gépet és az enyémen sokkal rosszabb a kép.
Most beadtam az e-care-ba, várom, hogy mire jutnak, bízom bekkünk, hogy meglelik a probléma okát. -
bazsoo
csendes tag
tudtok olyan tőzsde progit ami mutatja a hazai papírokat?
-
sippet
senior tag
jó kérdés, én is többször bosszankodtam emiatt, de most, hogy feltetted a kérdést, megnéztem, lehet-e rá találni valami megoldást. és igen!
szóval csináld azt, hogy a videó előnézeti képének közepén a nyílra, amivel el tudod indítani a lejátszást, hosszan ráböksz. jön a felugró menü, felajánlja, hogy nyisd meg a linket új böngészőablakban. betölteni ugyan nem fog semmit, viszont a címsorban az fog megjelenni, hogy vnd.youtube:xykrikszkraksz1234. csináld azt, hogy a címsorból kiszeded a vnd. részt meg a kettőspontot, mintha csak rá akarnál keresni arra, hogy "youtube xykrikszkraksz1234", és láss csodát, első találatként kiadja a videó youtube-os linkjét. kicsit körülményes, de működik.
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
válasz tariattila #3450 üzenetére
ár/érték arányban szerintem is az a tuti kompromisszumos megoldás.
-
delbarta
senior tag
válasz zozo2001hu #3452 üzenetére
Tényleg. Akkor megnyugodtam, hogy nem adják olcsóbban. Azt nem szeretem, hogy miután megvettem, olcsóbban vagy ugyanannyiért jobbat is találok. Viszont már nem látom az a class4-es 16GB-ost amit vettem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
racerx
őstag
Hali!
van valami app ahhoz, hogy zseblámpakéntz lehessen használni a vakut??
-
Pele bácsi
csendes tag
Sziasztok!
Mától kezdve én is a büszke Desire tulajok közé tartozom! Nekem eszméletlenül tetszik a teló!! Egy kérdés merült fel bennem: nekem a SIMemem vannak a contactok nem pedig a Google fiókomon...szeretnék hívóképet hozzárendelni egy egy számhoz de az istenért nem találom h hogyan és h hol lehetne ezt kivitelezni...ráadásul ha ki akarom tenni wiget-be a contactot akkor nem teszi ki csak a facebookos kapcsolatot, miben nincs semmilyen telefonszám sem így csak az adatait tudom megtekinteni ha rámegyek...Próbáltam már az összelinkelést de csak gmail-os címeket tudtam facebookos ismerőseimmel:S
Ha van vkinek vmi ötlete kérem össz a meg velem!! Remélem nem kell minden contactot felvinnem googlera m akkor megőrülök (de hosszabb távon kifizetőtő lenne:S)Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
Próbáld ki a LED Desrie Light nevű progit, nekem ez a legbejövősebb, persze nem próbáltam az összeset. Ki lehet tenni widgetet is, és akkor rögtön kapcsolja a fényt.
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
racerx
őstag
Oké, köszi mindenkinek!
-
Dotcom
aktív tag
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
gofry
senior tag
-
dbalazs80
tag
Bocsánat, nem fröcskölődésnek szántam.
Valóban tudatlanság, bár én annak fényében mondtam, hogy bármit nyomtam, nem utasította el a hívást.
Ehhez képest ultraintelligens megoldás lenne, ha lenne még egy csúszka, amivel ezt meg lehetne tenni szerintem.Persze lehet azt is csinálni, hogy valamit ráerőszakolunk a felhasználóra, meg lehet azt is, hogy a felhasználó igényeit tartja szem előtt, és ahhoz próbál igazodni.
Lásd HTC Sense UI -
darkpower
aktív tag
Mi a legjobb progi skype hívásokhoz szerintetek?
-
Dotcom
aktív tag
válasz tariattila #3472 üzenetére
moderáld magad
[ Szerkesztve ]
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
darkpower
aktív tag
válasz tariattila #3472 üzenetére
thx. úgy nézem ez tényleg jól használható. bár sajna a konferencia chat beszélgetés úgy látszik itt sem megy majd...
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
tegnap felment de ma nem akar felmenni a nimbuzz a skypera... Err emir ebeirom felmegy...
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Integra
titán
erre nem jöttem rá, hogy mikor mire és miért nem hajlandó felcsatlakozni vagy sem.
a skype nálam rendben, a facebook kevésbé, utóbbi rendszeresen szarakszik.
a skype amúgy is gázos, mikor milyen kedve van, pc-n is... vagy mutat valakit, vagy nem, vagy átmegy a text, vagy nem....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gofry
senior tag
egy kicsit pontosabb interpetálása a hírnek:
It’s official: word from HTC is that “several” HTC phones released in 2010 – including the Desire, Legend, and Wildfire – will be getting Android 2.2 (FroYo) “beginning in Q3.” Considering that July is days away, that timetable isn’t too bad, all things considered.
megkapja a legend, a desire és a wildfire is. -
Villanyász
tag
Erre valaki?
-
Dinamiq
tag
válasz Villanyász #3482 üzenetére
Ez egy fogós kérdés. Engem is érdekelne.
-
Gigabyga
aktív tag
sziasztok!
Kicsit eltántorított egy pár vidi a Desire 3D képességével kapcsolatban.
Asphalt 5,Toon War eléggé ratyin futott a videó alapján a készüléken..ez mindenkinél fenn áll?
Gondolom Froyo 2.2 megoldja a problémát.még lenne egy kérdésem rendszerindítás után hány mega szabad hely van memoriából?
-
delbarta
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
Nagyon szepen koszonom, ez nagyon hasznos volt!
En is probalgattam eddig a lejatszo gomb hosszan nyomasaval, de mindig vsak a video indult el.. Trukkosen kell nyomni es nem mondog indul elsoreSoockit: majd ird meg kerlek, hogy mi volt, szoft vagy jardver hiba, mert ha hardver, akkor lehet en is leadom szervizbe, ha haza jottem.
Olvasgatva a fórumot, látom, hogy sokan nem tudják értelmezni az akksi felhasználási leírást.
Pedig egyszerű, elég rákattintani és elmondja mi az.
cell standby: a teló radio/gsm része által generált akksi fogyasztás
phone idle: telefon által készenléti állapotban generált fogyasztása
android system: a rendszer folyamatok által generált fogyasztás (fel is sorolja kb a legnagyobb fogyasztókat)
Gondolom a többi már egyértelműWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
LouiS22
veterán
válasz Villanyász #3482 üzenetére
Passz. Egyébként miért fontos ez?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz Villanyász #3491 üzenetére
VPN?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz Villanyász #3493 üzenetére
Erős a gyanúm, hogy erre nincs mód (már értem, hogy mit szeretnél: PC-t mondjuk el tudod nevezni PC-nek, és akkor a hálózatban így látod - ezt akarod, ugye?) XDA-n nézted már?
[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
válasz Pele bácsi #3460 üzenetére
Szia!
Én ugyan így voltam. Úgy oldottam meg, hogy először a biztonság kedvéért minden számot felsynceltem outlookba, ezt követően átmásoltam a számokat simről telefonra, majd (hogy esztétikus is legyen) kitöröltem az összes sim contactot, mert hiába állítod be peoplesben view/phone only, phone alatt sim számokat is megjeleníti. Azaz minden contactból kettőt.
Ha ez így megvan, akkor phone: kiválasztod azt a bejegyzést, amihez képet akarsz rendelni, View contact, ráböksz a névre (Details), majd a név mellett látható üres arcra és kiválasztod, ami neked tetszik.
Remélem tudtam segíteni. Ha elakadsz, szólj!
Üdv.: ZoliC805
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap bevittem a készülékem az E-care-ba. Egyből felvették 2 perc alatt elintéztem a leadást, vetettek egy pillantés a hivatalos garipapírra (tehát nyugodtan lehet venni nállam készüléket, lám hivtalos 2 év gar van rá). Majd mondta, hogy 3 nap alatt megjavítják, azt is mondták, hogy nézzem a honlapjukon a Track&Trace menüpont alatt. Ma eszembe jutott, mondom megnézem már, nem hittem a szememnek oda volt írva, hogy megjavítva és hogy a kamerát cserélték. Ma bementem átvettem kb 2 perc alatt, semmit nem kellett aláírom, az adminisztráció egy A4-es lap volt 1 perc alatt kitöltötték. Ma jött friss ropogós árú, tehát ha valakinek kell akkor csak hívjon, még mindig a piac legjobb árán nállam van készülék..
Egy új készülékkel összehasonlítom. Szerintem jó lett, de majd nyugtával dicsérem a napot. Jah és a Zagg fólia is maradt a készüléken. Én nagyon meg vagyok elégedve az E-care-ral. Mindenkinek csak ajánlani tudom.Üdv.:
S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 Gb
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest