Hirdetés
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Megjelent a OnePlus 13T
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopirnyo
csendes tag
Egyébként valaki próbálta hogy rá megy-e az M8 tokja, vagy külföldről kell rendelni rendes butterfly 2 -höz való tokot?
-
kopirnyo
csendes tag
Én sem akartam belepiszkálni, én is magyarral vettem, de a frissítés belassította a telót ezért rendszer vissza állítást csináltam hogy minden az uj rendszer szerinte legyen . Ez visszaállította a telót keleti nyelvcsaládra (ilyen képírásos akármi- de angolra át lehet nyomni) . Gondolom mindenkinek úgy csalják elő a magyar nyelvet gyárilag is erre a telóra ahogy én irtam és nem akartam szervizbe küldeni két nappal vásárlás után azért amit én is meg tudok csinálni. (pedig én sem vagyok nagy szaki, sőt....) Ha nem csinálsz rendszer vissza állítást gyárira akkor meg marad a magyar nyelv. De előbb utóbb úgyis csinálsz.
Melegedni melegszik, elég jelentősen de azért nem égeti el a kezed. Én ezt tudtam és nem is zavara. Így hogy minden megvan nyitva a telón amit napi szinten használok ( 2 felhő alkalmazás is) így a memoria 62-65% át használom ki. a megnyitott alkalmazások szinte azonnal betöltenek, ha rányomok az újonnan nyitottakra kicsit várni kell de ez kb 1-1.5 s . Kamera szerintem nagyon ütős és egyszerűen mahinálható ha van egy kis fotós vénád.
És én képeken elég rondának találtam szegényt, de élőben teljesen más a hatás. Nagyon szép (piros)
Ár értékben mindenképp most ez a csúcs szerintem (ha nem lesz baja)
a hangzás fülhallgatóval egy csoda. majdnem hogy stúdió minőség (és a max hangerő majdnem hogy fáj). A hangszórók is elképesztő tisztán szólnak de a stereo tól én hangerőben többet vártam ( bár tapasztalatom ebből nem volt csak láttam a tv-ben a HTC-s reklámot anno)
ami nekem érdekes volt még hogy telefonálásnál halkabb mint a korábbi telóm (lg optimus l9) nem mondom hogy vészes mert nagyon tisztán hallom a másikat de érezhetően halkabb. valamit írtak arról hogy ezen dolgoznak mert softveresen valamit elcsesztek de megmondom őszintén nem vagyok jó angolbólelegendő a hívás közbeni hangerő de annál nem több.
Összességében eddig jó döntésnek tűnik.
Ennyi jutott eszembe most ha van más akkor írj. Meg ha valakinek van tapasztalata bármivel én is kérem írja le . -
5Trepy1
újonc
Estéket.
Köszi a választ, de engem ez a programozósdi, újra rakósdi nem érdekel, nem értek hozzá. Nekem normál keretek közti használat lenne a lényeg. Semmi belepiszkálással. Boltból veszem ha minden jól megy függetlenül, nem akarok belepiszkálni semmivel. Magyar menüvel lesz, 2 év garival szoftveresen is. Ha bármi baj lenne vele vissza a boltba és service. Engem az érdekelne, hogy a masina miként viselkedik használat közben. Van-e típushibája, gondolom a 2 gb RAMra annyira nem kell figyelni. ( Jelenleg egy G2 minim van aminél az 1 gb kissé problémázik, a melegedés is jelen van ha folyamatosan használom pár órát) Ha folyamatosan használod mennyire melegszik? Tehát mik a benyomások a telóról.
Előre is köszönöm -
kopirnyo
csendes tag
Sziasztok most vettem én is egy ilyen telefont. Beírom a tapasztalataim hátha megindul kicsit a fórum:
A telefonnal nagyon meg vagyok elégedve, kamera, teljesítmény mind hibátlan. ami nekem kicsit fejbevágás volt hogy ami rajta van Magyar nyelv könnyen eltűnhet ahogy nekem is eltűnt mikor gyári állapotokat állítottam vissza. (gondolom ez azért van mert nem ebbe a régióba szánták a telefont, és a boltba csalják elő a nyelvet) Szerencsére találtam neten megoldást ami működik ilyen esetbe:
Ha nincs Magyar nyelv!Nem hazai régióba szánt készülék 4.2.2-es, valamint 4.3-as frissítése utáni Magyar nyelv elérése!
4.2.2-es frissítés után a MoreLocale 2-vel csak egy kis trükközés után lehet előcsalni a Magyar nyelvet!
A folyamat nem igényel root jogot, nem kell nyitni a készüléket, és nem veszti a garanciát!Előfeltétele:
1.Telepítetett MoreLocale 2 a készülékre!
2. Pc-re telepített Android SDK, Vagy legalább android-adb_fastboot-16.01!
3. Az USB hibakeresést be kell kapcsolni a telefonon és csatlakoztatni kell a géphez!
Ezt a fejlesztői beállításokban lehet megtalálni! Ha nincs a beállítások menüben fejlesztési beállítások opció, elő kell csalogatni a következőképpen!
Beállítások, névjegy, szoftver információk, egyéb, itt a build számot addig kell nyomkodni, míg ki nem írja, hogy fejlesztő vagy!Pc-n megkeressük azt a mappát, amelyben az ”adb.exe” parancs található!
Android SDK esetében az sdk\platform-tools mappa, ADB Tools-nál a kicsomagolt mappa!
Itt nyitni kell egy parancssort, a mappa egy üres területén: SHIFT+jobb egérklikk, parancsablak nyitása itt.
Parancssorba beírni a következő parancsokat
Kód: [Válassz]
adb devices
Majd enter!
Ha kiírja a hardver azonosítót, jöhet a következő parancs!
adb shell
Majd enter!
pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION
Majd enter!
Ennyi!
Ezután a MoreLocale 2-vel már elérhető a Magyar nyelv!ez eddig az egyetlen hibája amit én találtam de ez is könnyen orvosolható.
Kis apróság: a gyári műsorújsággal kombinált távirányító nekem nem. Irányítószám be írása után hibát ír ki ez gondolom megint a régió váltás miatt van. de play áruház-ban vannak termékfüggetlen megoldások.
külön kamera rendszer frissítések tölthetők le play áruházból, ezt próbálta már valaki? én még nem mertem... -
5Trepy1
újonc
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy milyen benyomások vannak a telóról. Mennyire stabil, üzemideje milyen? milyen problémák vannak vele esetleg?
Előre is köszönöm a választ.
-
retifosas
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon rég nem írt már ide senki. Én a közelmúltban szereztem egy ilyen új telefont.(HTC Butterfly 2, android 5.02) Szeretném valahogyan rootolni! Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy megfrissítettem az androidot. Nem csak, hogy semmi érdemleges jó dolgot nem találtam benne, hanem, sajnos sok minden rosszabb lett! Itt a fórumon sokan vannak olyanok, akik gyakorlottak az ilyen témában. Arra gondoltam hátha tudna itt valaki segíteni! A telefont eredetileg ázsiai piacra gyártották, de itthon vettem magyar garival. Az angol nyelvtudásom elég gyenge, így nehezen boldogulok. Egy Tajwani oldalon találtam hozzá mindent, csak nem sikerült letöltenem a hozzávalókat, illetve megtaláltam hozzá az eredeti régi ROM-ot. Jó lenne visszatenni! Persze minden megoldást szívesen veszek. Örök hála a segítőknek! Üdv! -
Lomha 8V
addikt
Jópofa kütyü, tetszik.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
enginev3.0 #97 üzenetére
Pedig biztos lenne rá kereslet szolgáltatói opciókkal.
-
Fejvadi
nagyúr
Anno nagyon vártam amikor megjelent a HTC Butterfly, sajnos nem hozta be egy szolgáltató sem.
-
Napfénysüti
nagyúr
Kellemes csalódás ez a készülék, leszámítva a piros hátlapot bejön.
-
princesama2
tag
Szerintem a HTC Butterfly S szebben néz ki....
Bár most azt is megszívtam mert, ahogy nézem az XXL-gsm le is vette a kínálatból, pedig ha lett volna pénz tuti vettem volna -
sveczo
tag
Lehet h én nem láttam. A hangszóró páros van olyan jó mint az M8?
-
BOBAKILL
őstag
Ezt a kisember dumát hányszor fogod még elsütni ma? Hm?
Mindenhol hozzászólsz, de jó lenne ha az egyezne a topik témájával. Ha gyűjtöd a hsz-eket akkor legalább úgy tedd hogy annak valami köze legyen a témához, ne csak úgy beirogass. A fórumozás nem merül ki abban hogy "beirogatok valamit, oszt jó van". De ha neked így jó akkor legyél ilyen fórumozó, bánom is én.
De a személyeskedést jó lenne ha mellőznéd az irományaidból, az nem menő. Köszi. -
enginev3.0
félisten
Nagyon jó, szemből szép, hátulja nem tetszik, de szuper lett belül, és 170k nem is sok... na jó sok, de a többi telefonhoz képest
-
BOBAKILL
őstag
#Márko88: A Butterfly 2-t és a többi zászlóshajót hasonlítottuk egfymáshoz, nem az M8-at a G3-hoz.
Nem tudom hogy jött ez ide...Amúgy meg a mondandóm lényege arról szólt hogy miért nem tekintem zászlóshajónak a B2-t. Azért ég és föld a különbség a B2 és a többi zászlóshajó formaterve és minőségérzete közt. Ez azért belátható lenne.
Én így látom, de ha nektek így is megfelel egy zázlóshajó szintjének akkor az a ti vélményetek.
-
ctvagyok
őstag
Én csak mondtam, hogy az is műanyag. Engem az ilyen fémszál bullshit nem hat meg bocs.Fontosabb lenne, hogy ne karcolódjon a hátlap mindentől ala Z1C. Meg ne csússzon. Azt mondtam, hogy a legszebb telefon a G3 a mostani flagshipek közül. Amúgy M8 szemből elég ronda nekem. Nem annyira jönnek be a nagy kávák. Hátulról pedig a legszebb az M8.
-
erick_b
tag
WILL MY BATTERY LIFE BE AFFECTED?
HTC Power To Give will only be actively contributing when your device is plugged into an external power source and your battery is at least 90% charged (default setting). Your device’s battery life will not be significantly affected. Furthermore, your recharging time will not be significantly extended. -
BOBAKILL
őstag
válasz
monti0222w #78 üzenetére
Dehogyis. Nem erre gondoltam. Olvasd el figyelmesebben amit írtam.
Ha az előbb emlegetett M8 formáját és anyaghasználatát kapta volna akkor minőségi lenne. Hiába, ez így kevés. Ha matt lenne az se sokat dobna rajta.#ctvagyok: A G3-ban fémszálak is vannak. Hasonlítsd össze a két telefont és meglátod a különbséget. A G3 baromi jól néz ki, hasonlóan az M8-hoz. Ez a telefon meg úgy ahogy van egy középkategóriás telefonnak tűnik csak, semmi többnek. Pláne nem zászlóshajónak.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
monti0222w #74 üzenetére
Igen, az anyaghasználat miatt. Tudom hogy ez sem rossz, de azért egy zászlóshajó anyagminőségétől messze áll. G3, Z3, One, (samsung aplha csak majdnem.)....ezek mint kifogástalan anyagokból összerakott kütyük. Egy zázsóshajótól elvárja az ember. Ezért hívják annak.
-
Számomra akkor lenne a legjobb HTC ha az m8 forma világát és anyaghasználatát kapta volna meg. A kamera egy pozitív dolog remélem az M9-nél is hasonlót olvashatok majd és későbbiekben tapasztalhatom.
-
Maegoss
tag
válasz
Steve1207 #59 üzenetére
Én jelenleg Kínában élek és egy fehér HTC E8-at használok már pár hónapja nagy megelégedéssel. Nem csillog annyira a háta, ráadásul az eleje kétszínű: fekete (a kijelző körül) és szürke (a két hangszóró). Láttam a szürke verziót is kitéve, szerintem túl sőtét. Sajnos az E8 kamerája kicsit gyengus (a világosabb részek hajlamosak beégni, például a szmog Pekingben).A HTC E8-at egyébként manapság 2700 RMB (kb. 108 000 HUF) körül lehet kapni újonnan megbízható online kínai boltokban (persze csak Kínába szállítanak). Érdemes még megjegyezni, hogy az E8 dual SIM-es (két nanoSIM) és tudomásom szerint csak Kínában árulják. Az itt kapható E8 szoftveréből egyébként teljesen hiányoznak a Google szolgáltatások (Play Store, Gmail, stb), mint az összes kínai piacra szánt androidos mobilnál.
Érdekesség még, hogy az első E8-amat cserélni kellett, mert a kijelző jobb alsó sarka láthatóan kiemelkedett a telefon felszínéről (gondolom rosszul volt ragasztva), de szó nélkül új telefonra cserélték. Mondjuk ez lehet, hogy az én egyéni balszerencsémnek tudható be, mert az előző telefonomat (Samsung Galaxy S4) is cserélni kellett, mivel random időközönként újraindította magát (factory reset és szoftver frissítés után is). Természetesen a cserekészüléknek nem volt ilyen problémája.
-
-
Mici1985
csendes tag
Vau, ez betalàlt. Jò kis holmi ez, plàne mert nem gerjedek a fèm hàzra. Vègre az üzemidő is emberi lett. A Sense meg mèg mindig a règi. Letisztult, profi, ès laggmentes. Rèszemről kèt hibàja van. 5 coll szàmomra nagy. Adjàk 4,7-tel, ès màris rendben. A màsik, az a frànya àr. Adjàk itthon ennyièrt garival, ès szívesen kipengetem azt a 170 ropit, de kìnàbòl ennyièrt tuti nem rendelek. Kicsi troll: Ink fizetek ezèrt 170k-t, mint mondjuk samuèrt, v almàèrt, mert htc-je 100ból 1 embernek van, a màsik kettő meg tömegèvel jön szembe velem
-
Elementh
aktív tag
Már az előző is bejött, ez ismét frankó. Az ára sem vészes a többihez képest, kékbe oké is lenne..
-
simihun
aktív tag
kamera +1
anyaghasználat -1nem rossz a készülék.
-
daniel909
addikt
nagyon bejön. külsőre talán még jobban is tetszik mint a one m8.
bár az igaz h minőségibb anyagokból van, ez meg műanyag. de valahogy szebb. -
BOBAKILL
őstag
Huhú, JBL erősítő. Ez nem semmi.
Jó kis erőmű ez is, bár az a hátlap kicsit rontja az összképet. Fehérben biztos jobb.
A felső kávából is faraghattak volna még.
Az M8 az igazi prémium teló, ezt nem nevezném zászlóshajónak. -
sveczo
tag
válasz
Skorpio.59 #65 üzenetére
Nem rossz kis kütyü
Bár M8at nem adnám érte. 😆 Nekem bőven elég amit a 4 mpixel tud. Mondják h drága a HTC. Ha így is van Nekem felső kategóriában megéri az a kicsi többlet. De legalább van egy olyan teló a mancsomban ami mindig folyamatosan teszi azt amit kell. Ugye ez Saját véleményem
Bocsi "új"nak szántam nem válasznak -
roli543
őstag
Htc One E8 teszt mikorra várható?
-
TRIvidore
tag
Nem rossz telo, de ennyièrt nem egy bestbuy...mondjuk errôl a HTC-k sosem voltak híresek. Inkább G3 vagy Oppo Find7
-
Kékes525
félisten
Végre egy jobb kamerás HTC! Viszont piros, fehér, kék hát... Hol van a fekete?
-
HoaryFox
őstag
Csillogó felület... számomra máris kuka
Amúgy elég jó kis készüléknek tűnik, jó, hogy ebbe nem erőszakolta bele a HTC az "UltraPixel" mókát, látszik is az eredmény.
-
vicze
félisten
Hát mindegyik szenzor OmniVision, szerintem ők értenek hozzá.
A többi meg marakting név semmi más. Az S3 "felvásárlással" pedig kerül hozzájuk elég szakértelem képfeldolgozással kapcsolatban elvileg. HW szinten a képfeldolgozó a SoC-ban van szóval fix, tálcán kapják.
A kérdés igazából az, hogy mivel akarsz a tömegből kitűnni? A Duo kamera jó játék csak bukod az OIS-t, amit mini-ből is rettentően hiányolok (sokkal kevesebb bajom van a 4MP-vel).
Növeled a felbontást bukod a LowLight-ot, növeled a szenzort csökken az üzemidő esetleg még túl is melegedik (Z2,Z3), lassabb a képkészítés. Elég erősek a kompromisszumok.
Nemes egyszerűséggel Sony-ra kéne váltani, és egy értelmes vezérlő SW-t írni az kész. Amúgy túl sok cég nincs aki szenzort gyárt mobilokba, nagy mozgástér nincs. -
Xaels
félisten
Írtam egy hosszabb választ, de elszállt 505-el...
Röviden: ha komolyan fejlődni akarnak és be akarják fogni az elégedetlenkedők száját akkor ideje volna, ha a saját fejük helyett inkább összeállnának egy olyan céggel aki ért is a fényképezéshez. Hiába az ImageChip meg az UP, ha egyik sem váltotta be azt amire szánták.
-
Krissz1983
aktív tag
Nagyon tetszik szerintem nagyon jól eltalált telefon lett.
Pont azoknak jó akiknek nem kell a prémium fém ház de azért szeretnének csúcs telefont birtokolni.
A kamera meg külön öröm hogy végre nem ultrapixel hanem "normális" 13 megapixeles. -
Rusi
senior tag
A hátlap azért ne tévesszen meg senkit, hófehérben nem nézhet ki rosszul, csak az masszívan nőies (mondjuk ez se olyan átlagos, de amúgy a képeken nem teljesen ugyanolyan a színe, mint élőben, kicsit bordóba hajlik, nem tűzpiros), a sötétkék pedig szerintem kifejezetten jól néz ki (ott nem olyan erős a csillogása sem és az teljesen férfias szín). Mindenképp olyat hoztam volna el, de sajnos csak a hófehér és a piros volt, ez meg legalább szemből fekete, az meg a pirossal egész jó kontrasztot ad.
-
halkow
őstag
Olyan érzésem van mikor tavaly az iphone az 5s mellett kiadta az 5c-t és valjuk be nem lett túlontúl sikeres.
Ez a rikító csili-vili csúszós hátlap ultragáz... IP57 és a jobb kamera dicséretes de ha választani kellene akkor a one m8 sokkal többet adna számomra
-
Sheepczx
tag
1. Fájlkezelő a one-ba is 4.4.4.-el került be, gondolom itt is ez lesz.
2. Power To Give-et lehet ugy használni hogy csak akkor fusson ha töltön van a telefon, ergó nem nyirja ki az aksit.Jó cikk. köszönjük!
-
F34R
nagyúr
Kamera es hardver fejlodes jeles, bar nekem ez a hatlap nagyon nem tetszik.
-
Gery85
tag
Végre már hogy kukázták a 4megapixelt
-
ctvagyok
őstag
Végre megint egy HTC amibe nem lehet belekötni. Teljesen korrekt, még az ára sincs elszállva. A fényes hátlappal nekem gondom sosem volt. Akik tokban tartják azoknak meg pláne ne legyen. Nekem a stereó előlapi csak a helyet foglalja mondjuk. Szerintem IP 57 és az infra is hogy belefért.
Ha ezzel a kamerával adták volna ki az M8-at, akkor lehet kevesebb fika ment volna a képminőségre. Ha lesz M8 frissítés ezzel a kamerával, akkor simán a legjobb androidos telefon lehet az M8, ha megfizeted. -
Flyme
senior tag
,,Ügyes túlélő a HTC, hiszen már jóideje „halálhírét” "
Talan mert az osszes csodbemegy hir fake volt..
Ez a lakkozott hatlap.. ejjEgyebkent tokeletes telefon lenne.. Tenyleg eleg fura a htcnel a Butterfly sorozat, konkretan jobbak, olcsobbak a lepkek mint a oneok, megis csak Azsiaban elerhetoek
-
csordas11
aktív tag
Nem rossz ez, de szerintem is piszok drága. Nexus 5 forever!
-
vicze
félisten
Ha senki nem gyárt olyan szenzort akkor nem gyárt.
Amúgy tök gazdaságtalan a nagyobb, mivel így is dupla ekkora lenne a szenzor ugye azonos pixel mérettel és a fogyasztása is ugyan úgy duplázódna. Semmi értelmét nem látom, maraktingnek jó.
Ahhoz hogy trükközzenek pedig 16MP-os kell, hogy 4 kicsit lehessen 1naggyá összevonva. -
Márko88
aktív tag
Ergonòmia mi alapjàn 7 pont ?
-
Xaels
félisten
Ha csak ennyi... Igazán megerőltethették volna magukat, nem kellett volna kukázzák az UP elgondolást csak meg kellett volna növeljék a felbontást legalább 6Mp-esre 16:9ben(a N5 is ennyit tud), vagy játszhattak volna egy kicsit a specifikációkkal, hogy papíron meglegyen a 12-13Mp és befogjanak sok szájat.
-
Badboys
őstag
Szeretettel köszöntjük az applé és samu fanokat és trollokat. Hiányoltuk megjelenésüket.
Amennyiben ez drága mert valóban kissé sokba fáj. Kérdezném akkor az almalé nem drága közel 300000 ért?
-
Xaels
félisten
válasz
bollokcs80 #22 üzenetére
Az árakról annyit. A One Mini2 is csak a legdrágább helyen volt annyi(most már ugyanott 130k körül van) máshol közel sem került annyiba... Ez a 170k ugyancsak nem releváns hisz ez egy idehaza nem is forgalmazott készülék, annyi amennyit nem szégyelnek érte kérni az adott boltnál.
Szerintem ez a Butterfly 2 nem nagy eresztés. Pár éve az első Butterfly hozott először fHD kijelzőt például a piacra. Ez semmi több, egy átcsomagolt M8-nál az ázsiai piac igényeinek megfelelően. A kamera meg más oldalak szerint nem olyan jó, sőt van amiben az M8 jobban teljesített ilyen téren, de majd meglátjuk mi jön majd M8 Eye néven.
-
Fr0z3n
őstag
Jó telefon lett, pontszám vadászoknak tökéletes
Matt hátlap jobb lenne. -
Cyberpunk
félisten
Vajon miért nem tud a flagship készülékébe egy normális kamerát rakni a HTC? Miért?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Steve1207 #27 üzenetére
A kamera engemet nem érdekel annyira (így is simán megvan az Instagram-szint), a kinézet (mind hardveres, mind szoftveres) már inkább... iPhone 5c-t szerettem volna régebben, de kinézet (csillogó hátlap, iOS 7 és 8 az amúgy nagyon jó grafikai megoldások melletti eszméletlen igénytelen dolgaival) miatt kiesett nálam.
A HTC mindkettőben brillírozik, csak enyhén szólva se olcsón.
A későbbi támogatásról meg inkább ne is beszéljünk...
-
judas13
addikt
170-ért csillogó műanyag házzal már eleve kizáró tényező.
-
Steve1207
veterán
E8-ban rosszabb minőségű a kamera modul sajnos, hiába az ugyanakkora pixelszám.
Amúgy detto, én is MIUI és Sense párti vagyok (már csak Sense, mert a MIUI a V4 óta nem az igazi). Korábban írtam, hogy lesz űber M8 a hónapban. Igaz nem vízálló, de gondolom ugyanezt a kamera modult duósítják, a többi meg marad úgy, ahogy volt. Sőt, ha minden igaz ez idehaza is forgalomba kerül hivatalosan, mint anno pl Sensation-nál a felturbózott XE.
-
Csapoati
nagyúr
Ha választani kéne az M8 vagy e között, én biztos ezt választanám. Jobb kamera, jobb hardver, nekem a műanyag ház is előnyös (na nem a piros persze) és az ára is egész korrekt - bolti garanciával.
-
tDr1v3r
veterán
Abból van matt festésű is, ugye? Nekem is az tetszik amúgy, pont a szappantartó feelinges kivitel miatt.
A Sense még mindig gyönyörű. MIUI-t használok (sokak szerint ez szebb), de még mindig ámulatba ejt a HTC megoldása. Hogy a francba lehet hogy az összes okostelefongyártó designerei közül egyiknek se sikerült megközelítenie az ő felületüket?
-
snakehb
csendes tag
HTC E8 nekem jobban tetszik, mint M8 alternativa. Hardver ua., kivéve a kamera, ami a 13MP változat, csak az M7-re hasonlít, aminek világbajnok a designja, ráadásul olcsóbb, mint a M8 és a Butterfly (110k körül van). Jöhetne arról is egy cikk...
http://www.gsmarena.com/htc_one_(e8)-6397.php
-
Steve1207
veterán
válasz
bollokcs80 #22 üzenetére
Úgy, hogy nem az a "trend", hanem az 5" és felette lévő kategória most. Akinek minibb telefon kell az kicsengeti így is, úgy is érte a pénzt.
-
zsarkov
tag
Mi ez a bazári, csillogós, céllövöldében kétpálcás hátlap?
-
dokee78
félisten
Na egy szép,tetszetős HTC.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Télleg?
Vuff?
-
2o1i
senior tag
És a Nexusnak nincs semmilyen IP védettsége, gyengébb a soc, kisebb a kamera felbontása, stereo hangszóró sincs, se dupla led, se fm rádió, se infra.
Ettől még persze szerintem is drága.Feketében, vagy fehérben lehet elfogadnám, de ez a piros nagyon b*zis.
Egyébként jó kis teló. Tetszik, de le nem cserélném rá a mostanit.
-
Sztbeni
őstag
Inkább One, a fém miatt
-
törölt tag
Az a hátlap bűn ronda.
Viszont végre korrekt kamerája lett. -
rodrigez
senior tag
Megint csak az a baj ezzel a készülékkel, hogy jó-jó, de olcsóbban vannak jobbak, és még csak nem is Kínából. Nem mintha azokkal bármi gond lenne. Egy LG G3 is olcsóbb, és itt már a full fém házra sem lehet fogni az árát. Ha a helyes árképzés működne a HTC-nél lehet nem itt tartanának. Tudom, hogy a prémium készülékekkel lehet a legtöbbet keresni, de ez pl. nem is az.
-
spawn21
veterán
ha matt volna feketében (szerintem az) és volna itthon ............... úgy vágnám földhöz az 5s-t, hogy darabokra hullana
-
Márko88
aktív tag
Örülök,hogy M8 ez kevésbé tetszik. Jó,hogy HTC teszt,ìgy tovàbb
-
Nem rossz telefon, de ha azt nézem, hogy a Nexus 5 100k körül van, ami csak az akkuban gyengébb, ill. nem bővíthető SD-vel, akkor nem tűnik túl jó üzletnek.
-
BlackDevil
aktív tag
Jó kis teló ez, bár egyik teló sem tökéletes!
-
Nigér
őstag
Az M8 szerintem jobban néz ki, inkább az.
Amúgy ez is korrekt cucc. -
jacis
nagyúr
Nagyon gáz ez a telefon
-
Retekegér
MODERÁTOR
A csillogós plasztik hátlapot igazán elfelejthetné már az egész mobil iparág.
-
AS
félisten
Aha Samsung S3 hátlap pirosban, ez kb az a szint. .
Szerintem aki Htc-t vesz az One2 öt válasza. -
kelly416
veterán
Szerintem igen jó kis kütyü, én tuti ezt választanám az M8-al szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismétli önmagát a HTC, mivel az M8 után idén is kiadtak egy házon belüli kemény ellenfelet. A Butterfly 2 szinte mindenben legalább ugyanolyan ütős lett.
- Gitáros topic
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Bundle topik
- AliExpress tapasztalatok
- Filmgyűjtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest