Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
retifosas
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon rég nem írt már ide senki. Én a közelmúltban szereztem egy ilyen új telefont.(HTC Butterfly 2, android 5.02) Szeretném valahogyan rootolni! Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy megfrissítettem az androidot. Nem csak, hogy semmi érdemleges jó dolgot nem találtam benne, hanem, sajnos sok minden rosszabb lett! Itt a fórumon sokan vannak olyanok, akik gyakorlottak az ilyen témában. Arra gondoltam hátha tudna itt valaki segíteni! A telefont eredetileg ázsiai piacra gyártották, de itthon vettem magyar garival. Az angol nyelvtudásom elég gyenge, így nehezen boldogulok. Egy Tajwani oldalon találtam hozzá mindent, csak nem sikerült letöltenem a hozzávalókat, illetve megtaláltam hozzá az eredeti régi ROM-ot. Jó lenne visszatenni! Persze minden megoldást szívesen veszek. Örök hála a segítőknek! Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismétli önmagát a HTC, mivel az M8 után idén is kiadtak egy házon belüli kemény ellenfelet. A Butterfly 2 szinte mindenben legalább ugyanolyan ütős lett.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest